Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

turkish rap

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
rap artık bi müzik türü olarak kabul ediliyo aslında haklısın ama dünya üzerinde kimse artık amerikadaki siyahi arkadaşların isyanı olarak kabul etmiyo herkez rap yada hip hop yapıyo
Mesaj tarihi:
rap kısmında bi sorun yok sorun türkçe rapi türkiyede turkish olarak kullanmak git yurt dışında turkish rap de ama türkiyedesin sonuçta türkçe rap dinliyorum de turkish rap dinliyorum deme
Mesaj tarihi:
ben mi anlatamıyorum neden anlaşamıyorum anlamadım...olay turkish kısmı türkiyede yaptığın bi müziğe neden turkish diesin turkish rock müzik deniliyomu denmiyo türkçe rock müzik deniliyo anadolu rock bile var anatolia rock dendiğini duymadım neden turkish rap deniliyo ama
Mesaj tarihi:
adamınbiri said:
ben mi anlatamıyorum neden anlaşamıyorum anlamadım...olay turkish kısmı türkiyede yaptığın bi müziğe neden turkish diesin turkish rock müzik deniliyomu denmiyo türkçe rock müzik deniliyo anadolu rock bile var anatolia rock dendiğini duymadım neden turkish rap deniliyo ama

hmm evet doğru bi yaklaşım.Neden turkish lan??!!11
Mesaj tarihi:
O deilde, bi aralar dreamtv de (dsmarta geçmeden önce) izliyodum orda T-rap diye bi program vardı. Sürekli almancı repçiler çıkıp çok kolpa sözlerle, ordan burdan arakladıkları müziklerle yaptıkları şeyi dinlemeye çalıştım, inan bana hayatımın en berbat 10 dakikası idi.
Mesaj tarihi:
Marl0_on said:
bence asıl rap kısmında sorun var.

rap müzik olarak sayılır mı sayılmaz mı bilmiyorum ama rapçiler çok acayip oluyor topike atılan mesajları okudum tanıdığım rap çilerde cümledeki virgülde bile art niyet arıyorlar ha bide hepsi kendini filozof sanıyor(aralarında olanlar var m bilemem)
+egoist müzik yapıyorlar
+türkçe kaya olmaz rock müziğin türü ne yani blues yerinide maviler mi diyecez
Mesaj tarihi:
KingOfLoss said:
denmek istenen nokta rap'in açılımının ingilizce olması değil. içine AMERİKAN geçmesi. çeviri edebiyat gibi ne o öyle.

popomundo sağolsun british invasion diye bir rock müzik türü var imiş. yarın öbür gün çıkıp türkçe british invasion çalan bi grupla ünlü olsam driiim tivide turkish british invasion yapan grup mu deseler daha çok gülersin türkçe british invasion yapan grup mu? HAAA!!!!!11
  • Yeni Oluştur...