Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Herkesin taktığı kolye

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Merhaba arkadaşlar bugün birşeye değinmek istiyorum.
Şimdi ben Antalyadayım burada yeni bir kolye türü türedi.
Ulan tüm barzolarda var ama istisnasız. Bir anda tüm gençleri ele geçirdi. Böyle siyah boncuklardan oluşuyor, bazısında zarlar oluyor. Gömlek giyiyorlar, 2-3 düğmede açıyorlar kolye gözüksün diye.
Var mı çevresinde o siyah boncuklu kolyeden gören?
Cinden filan mı ki geldi?
Tüm gençlik esiri olmuş durumda. Diğer şehirlerdede var mı diye merak ettim. Topik açtım.
Mesaj tarihi:
xDxDxD ben bide şeye uyuzum ya bütyün kızlarda var artık böyle top kolyemi desem ne desem toplardan oluşuo kolye upuzun boyunundan 1 tur döndürüp aşşa salıolar
Mesaj tarihi:
Abi tikkysi emosu rockçusu bilmemnecisi herkeste var ya sdfsdf piyasa olcak şeyi bilipte üretenler parayı götürüo valla
Mesaj tarihi:
Ve yeni bir özentilik akımı doğar...

tikkylikle beraber bomba gidiyo.saçlar horoz ibiği stili dik,gömlek pembe dolce&gabbana kemer beyaz,büyük tokalı.

antalya ışıklar caddesi herhangibir tramvay direği üzerinde bu tarif ettiğim kişilerden ve kolyelerden görebilirsiniz.
Mesaj tarihi:
Bakın sırf sizin için canımı tehlşkeye atıcam ve yarın dersanede bu tip insan fotoğrafı çekmeye çalışıcam.
Gerçi pek zor olmayacak:
''Abi ya bizim bir kız arkadaş var seni görmüş beğenmiş fotonu istiyor''

Yok lan yemez nasıl yapayim tanımadığım insana.
Ama karşı sınıfda var bir tane bakalım alabilecek miyim.
Mesaj tarihi:

evet mor t-shirt,klasik tikky.saçlar şahane.yaşı ideal(kendini ortam kralı zannetme yaşları işte 14-15)

10 üzerindne 7 veriyorum çünkü gömlek yok ve bağrı açık değil,pazar rayban i yok.

buna gelince,evet gömlek.14 yaşında 2 çıkan tüy için tıraş olunmuş ve ben büyüğüm olgunum aga bakışı atılmış.saçlar efsane.kolye yine yok.kolyeli bulamadım onu ilerde koyarım herneyse.

10 üzerinden 9 buna.orda yüzüne büyük gelen bi rayban olması lazımdı.

evet bizim antalyamızın ışıklar adlı cadde tayfası bunlar.kendilerini elite-cool zannederler.sokaklarda sürtmeyi sosyallik sanırlar.okuldan kaçıp 15 yaşında olmalarına rağmen onlarla nargile cafeye gelmeyen arkadaşları onların bakış açısıyla ezik asosyaldir.çok kültürsüz ve apolitiktirler aynı zamanda.süleyman demirelin 9. cumhurbaşkanı olduğunu bilmezler.hayatlarını yaşadıklarını sanırlar ama hayattan haberleri yoktur.işte böyle.
Mesaj tarihi:

buda komşum.bizzat fotosunu isteyemedim yüzsüzlük olurdu herneyse.msn den kestim idare edin =/

ne güzel...memleketimin gençleri.ben bu kategoriye girmediysem,bu akıma kapılmadıysam abim sayesinde.seni seviyorum abi ve burdan öpücük yolluyorum.

edit : hayatımda birilerini hiç bu denli küçümsememiştim ben :(
  • Yeni Oluştur...