Guru Mesaj tarihi: Kasım 6, 2007 Mesaj tarihi: Kasım 6, 2007 Arkadaslar Paticik Warhammer Online sitesi icin editorluk yapabilecek arkadaslar aramaktayiz. - Ceviri yapabilecek duzeyde ingilizcesi olan, - Turkcemizi duzgun kullanabilen ve kendi yorumlarini katabilecek, - Secilen veya istege bagli konulari en gec 1 hafta icinde hazirlayabilecek, arkadaslari editorluk kadrosu icin ariyoruz. En gec haftaya Warhammer sitesi acilmis olacaktir ve hali hazirda cevirisi yapilmis pek cok makele oldugundan dolayi ilk etapda icerik sorunu yasamayacagiz, ilgilenenler varsa lutfen bu baslik altina mesaj atarsa seviniriz.
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Kasım 6, 2007 Genel Yönetici Mesaj tarihi: Kasım 6, 2007 Warhammer'dan anlamam ama anlayan bulamazsanız çeviri yaparım.
Guru Mesaj tarihi: Kasım 6, 2007 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 6, 2007 saol GERGE ilk etapta Warhammer oyuncularindan secmeye ozen gostericez cunku sadece Warhammer degil daha pek cok mmo portali hazirlanmakta, bu sebeple war fanlarini secmek hem zoraki is yaptirmamak olur hemde editor olan arkadas yazdigi makale konusunda feedbacklerini oyun icinde de alabilir.
Zegna Mesaj tarihi: Kasım 6, 2007 Mesaj tarihi: Kasım 6, 2007 bu konuda iyi calisacak cok haber girecek ceviri yapacak aradaslarada yonetim olarak suprimiz var, bilginize (:D
tunca Mesaj tarihi: Kasım 6, 2007 Mesaj tarihi: Kasım 6, 2007 ben yapabilirim çeviri falan, oynucam zaten =)
Quibble Mesaj tarihi: Kasım 6, 2007 Mesaj tarihi: Kasım 6, 2007 daoc, mxo , wow falan oynadiktan sonra warhammer da oynicam :D cok basarili ceviri yaparim, zaten su anda amerikadayim aralik gibi turkiye ye donuorm :D.. full time oyuncuyum, 1 hafta fazla 2 gunde elinizde istediginiz sey... beni sec beni sec cok ciddiyim :P
Ekmek Mesaj tarihi: Kasım 6, 2007 Mesaj tarihi: Kasım 6, 2007 Öss yüzünden fazla vakit ayıramam ama misafir editörlük yapabilirim boş zamanlarımda. Ödül istemem, NDA kırarım.
Guru Mesaj tarihi: Kasım 6, 2007 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 6, 2007 Ekmek acikcasi Beta Tester olarak simdiden "beginner`s guide" tarzinda her starting area icin bir klavuz yazabilirsin, oyuna baslayan herkezin isine yaracaktir.
Lancelion Mesaj tarihi: Kasım 6, 2007 Mesaj tarihi: Kasım 6, 2007 Çeviri lazım olduğu takdirde göreve hazırım. Sendika saflarındayız zaten, oyunda da orada olacağız.
Cuce Mesaj tarihi: Kasım 6, 2007 Mesaj tarihi: Kasım 6, 2007 oynıycammı belli değil ama, warhammer fantasy dunyasını cok pis bilirim, ingilizcemde cevirimde iyidir, yardıme derim elimden geldiğince
Ekmek Mesaj tarihi: Kasım 6, 2007 Mesaj tarihi: Kasım 6, 2007 Aslında yazarım öyle birşey ama aralığa kadar quest(hem normal hem PQ) sistemi ciddi şekilde değişecekmiş. Yanlış bilgi vermek iyi olmaz. Aralıkta beta açılınca isterseniz tier tier walkthough yazabilirim ama.
Guru Mesaj tarihi: Kasım 6, 2007 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 6, 2007 Edıtorluk yapmak ısteyenler; aquila, Cuce, Ekmek, Lancelion, Quibble, tunca, Xaenin. Arkadaşlar şu an eksik içerik olarak dwarf sınıfları haricindeki sınıf tanıtımlarımız yok, bu başlığa ben şu sınıf tanıtımlarını yapacağım şeklinde belirterek çeviri yapmaya başlayabilirsiniz. En azından şimdiden birşeyler yapılmaya başlansın. ;) @Cuce Senin Warhammer fanatizmini bildiğim için senden özellikle warhammer oyun hikayesini yazmanı rica ediyorum. Elimizde şu an var ama başka siteden alıntı olduğu için pati malı yurdun malı olsun.
Cuce Mesaj tarihi: Kasım 6, 2007 Mesaj tarihi: Kasım 6, 2007 ok, tarihcemi yazıcam ne yazıcam? yoksa orclar nerden gelir gibi bişiymi?
Guru Mesaj tarihi: Kasım 6, 2007 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 6, 2007 Cuce said: ok, tarihcemi yazıcam ne yazıcam? yoksa orclar nerden gelir gibi bişiymi? bildiğin game story abicim, neler olmuşta bunlar gelmiş başımıza gibi..
Cuce Mesaj tarihi: Kasım 6, 2007 Mesaj tarihi: Kasım 6, 2007 ha ok anlatırız, chaos'un gelişinden, cücelerin elflerin azını burnunu kırmasından falan bahsederiz
Guru Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 Arkadaşlar Armies of WAR sayfasından çeviri yapabilirsiniz. Irkların ön tanıtımıda dahildir çeviri listesine, şu anki çeviri durumu şöyledir; Dwarf Tanıtımı: (?) Ironbreaker: Obrayn (çevrildi) Hammerer: Obrayn (çevrildi) Runepriest: Obrayn (çevrildi) Engineer: Obrayn (çevrildi) Greenskins (Orc ve Goblin) Tanıtımı: (?) Black Orc: Obrayn (çevirildi) Orc Choppa: (?) Goblin Shaman: aquila Goblin Squig Harder: (?) Empire Tanıtımı: (?) Bright Wizard: (?) Warrior Priest: (?) Witch Hunter: (?) Knight of the Blazing Sun: (?) Chaos Tanıtımı: (?) Chosen: (?) Magus: (?) Zealot: (?) Marauder: (?) High Elf Tanıtımı: (?) Swordmaster: (?) Archmage: (?) Dark Elf Tanıtımı: (?) Witch Elf: tunca Black Guard: (?) Warhammer Online Backstory: Cuce PS: Irkların ön tanıtımları fazla uzun değil o nedenle onlarıda alıp çevirebilirsiniz. Biten yazıları bana pm den yollabilirsiniz. Ayrıca yukarda gördüğünüz gibi üstü çizili olanlar çevrilmiş, altı çizili olanlar çevrilmektedir anlamına geliyor, (?) olanlarda boşta olanlardır, konu seçmek isteyenler bunlardan birini seçip lütfen buraya mesaj atsın.
BulletRide Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 Masamın üstündeki High Elf figürleri,gözümün içine bakıyor bizi öksüz bırakma diye ama,oyuna bile ayıracak vaktim olabilir mi bilmiyorum...Ama zaman ayırabileceğimi düşünürsem en azından High Elf konusunda elimden geldiğince makale,tutorial,hikaye,class tanımı cart curt bulurum...
Guru Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 Son Guncelleme; Orc Choppa: Lancelion Dark Elf Tanıtımı: dreagloth Black Guard: dreagloth
Leopar Mesaj tarihi: Kasım 8, 2007 Mesaj tarihi: Kasım 8, 2007 dwarflarin ve greenskinlerin tanitimlarida benden ;) su sira sinavlarim yaklasiyor ama eger zamanim olursa diger irklarin da tanitimlarini cevirebilirim
aquila Mesaj tarihi: Kasım 8, 2007 Mesaj tarihi: Kasım 8, 2007 abi dwarflar yapilmis zaten, greenskinde de sadece goblin shaman kalmis durumda.
Öne çıkan mesajlar