behran Mesaj tarihi: Kasım 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2007 başlığımız bu olsun burdan devam ederiz. Beta test başvuurları başladı. http://forum.paradoxplaza.com/forum/showthread.php?t=328392 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Kasım 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2007 oyunla ilgili tek çekincem zaman aralığını biraz sınırlı tutmuşlar gibi, rome total war'a benziyor işlenen dönem anladığım kadarıyla. merakla bekliyorum onun dışında. hmm beta olayına bakayım.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
behran Mesaj tarihi: Kasım 6, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2007 adamlar "en iyi oyunumuz olucak" gibisinden iddalı laflar ediolar merak ediorum bende. google earth grafiklerinden daha ii grafiğe terfi ederler umarım : ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Kasım 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2007 Sorun google earth grafikleri değil de, o grafiklerin insanı bezdirecek kadar yavaş çalışması. Görüntü ikinci planda bence, adam gibi çalışsın da oyun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Kasım 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2007 Civilization motoru gibi birşey yapsalar tadına doyum olmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Kasım 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2007 civilization real-time değil yalnız, end turn tuşuna basınca 2000'lerde gidip tur atıyordum bahçede. insanlar tabii 4-5 yıllık eu2 oynadıkları makinelerle oynamayı beklediler eu3 oynamayı. bu sefer grafikler birşeye benzemiş, eu3'ten çok daha iyi gördüğüm kadarıyla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 EU3'ü yeni bilgisayarda oynamıştım ben, oyunun açılması bile bezdiriyordu adamı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 bir kere yüklüyor ama sadece, sonra istediğin senaryodan ya da save'den istediğin ülkeyi yüklerken tekrar yüklemiyor iki saat. neredeyse her oyun ayrıca bekletir o aşamada uzun uzadıya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Molto Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 eu gibi bir oyunda grafiği kim ne yapsın ya, kıçı kırık bir harita için sistem yeniletmek şerefsizliktir alçaklıktır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jadelith Mesaj tarihi: Kasım 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2007 eu3 baya kotuydu eu2den sonra, isalla bu guzel olur. crusader kings gibi olur isalla, o oyunda cok potansiyel vardi ama cok cig birakmislar concepti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
behran Mesaj tarihi: Ocak 27, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2008 Johan Eu rome yi annatıo güzel fena diiill part 1: http://www.youtube.com/watch?v=kDUGu4Ey8Iw part 2: http://www.youtube.com/watch?v=4JFyjF5mhVY Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ocak 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2008 development diary'leri okuyorum ve şu ana kadar gördüğüm kadarıyla gene muhteşem bir oyun olacak. europa universalis ismini karıştırmasalardı ama keşke, sanki expansion gibi duruyor ama alakası yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
behran Mesaj tarihi: Ocak 31, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2008 Yeni dev diary yayımlandı ve oynanabilir ülkeler açıklandı http://forum.paradoxplaza.com/forum/showthread.php?t=340402 ve sonunda düzgün grafikler görebilcez sanrım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ocak 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2008 aynı motor olmasına rağmen grafikler eu3'ten 2183152871325 kat daha güzel gözüküyor, özellikle asker modelleri arasında 10 sene var sanırsınız eheh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
behran Mesaj tarihi: Nisan 12, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2008 Oyunun Demosu çıktı... Oyunu tuttum.Alabilirm orjinal bilmiyorum ama oyun gerçekten güzel.denemenizi tavsiye ediyorum... http://www.gamershell.com/download_24442.shtml Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Nisan 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2008 çalışmadı demo bir türlü, single player düğmesine basınca kitlenip kalıyor makine ki vista'da ctrl+alt+del'in kurtarmaması durumunu neredeyse hiç yaşamadım. umarım demoya özgü bir sorundur ama benzer şeyi yazan çok insan var maalesef. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gimli Mesaj tarihi: Nisan 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2008 O problemin directx ve ekran kartıyla iligli olduğunu söylüyorlar sam. Ati mi var sende? Bu arada ne biliyim çok ısınamadım ben oyuna... Artık kaç oyun yaptılar en fazla değişiklik, bi oyunda yaptıklarını diğerine koymak oluyor genelde. Anladığım kadarıyla Rome CK+EU olmus genel olarak. Victoriadaki ticaret sisteminin de çok basitleştirilmiş bi versiyonunu kullanmıslar. İyi kötü demiyorum da. Sıkıldım artık... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Nisan 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2008 yoo, nvidia 8800gts ve 27 mart tarihli sürücüyle. neyse zaten demoyu oynayıp heyecanını kaçırmak istememiştim işte kısmet olmadı. :P valla bütün oyunlarda düzgün yaptıkları herşeyi aynı oyuna koyabilseler muhteşem olacak ama. nedense eksik bırakmayı tercih ediyorlar hep. eu serisinden diplomasiyi, hoi serisinden savaşı, victoria'dan kültür, siyaset ve ekonomiyi, (pop sistemini özellikle) ck'den hanedan yönetimini koysalar aynı oyuna, tadına doyulmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TambourineMan Mesaj tarihi: Nisan 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2008 8800gt var bende ve çalıştı ancak oyun yapısını çözmek biraz zor özellikle EU serisini ilk oynayanlar için... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Nisan 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2008 buglarini duzeeltmelri 1 seene alir gene Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Venator Mesaj tarihi: Nisan 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2008 Güzel olmus gibi ama, acikcasi savas kısmı yine cok yalan olmus gibi geldi bana EU3 ile nerdeyse ayni. Ne biliym, oyunun dönemi roma sonucta cok kanlı ve bol savaslı bir dönemden bahsediyoruz, HoI gibi detaylı bir savas motoru da beklerdim acıkcası. Tabi HoI motoru cok farklı ama, yine de daha detaylı bisey beklerdim iste. Onun dısında ticaret, ekonomi, diplomasi falan saglam olmus en azından Eu3den daha mantıklı diyebilirim ticaret yolları olayı. Enflasyon falan da yok sanırım bu oyunda(en azından ben goremedim), o yuzden daha bi rahat olmus sanki; ar-ge fabrikası calıstırmak yerine parayı daha degisik kanallara aktarabilmekteyiz (savas olsun, biseyler insa etmek olsun kolonizasyon olsun vs vs...) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
behran Mesaj tarihi: Nisan 13, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2008 Crusader Kings çok iyi bir oyundu biras ona benzio dynasty falan. Genel olarak oyun roma yada kartaca ile çok basit.asıl gider ülkelerle oynamak lazzm bence o zaman keyfi çıkacaktır.trade olayı iyi olmuş bazı yerlere stratejik özellikler sağlıo vs.. savaş olayına bi update gerekio sanrım.oyunda şuana kadar gördüğüm 5 birim ünite var.daha çıkcakmı bilmiyorum tam sürümde görmek lazm. bug falan dedinz doğru.Ya adamlar options a bir windowed seçeneği koymuyo kardeşim.multisampling ve AF seçeneği bile yok. illa bişileri unutuo bu paradox.öğrenemedi hala Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Venator Mesaj tarihi: Nisan 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2008 Roma ve kartaca ile de detaylı baya oynadım, bir daha da yenileyim o zaman düşüncelerimi. Oyun çok güzel olmuş ama savaş sistemi hiç de olmamış bence, cok denedim kendimi ısındırmak icin ama ııh. EU3'un sistemi rönesans ve dönemini iyi modelliyordu ama bu döneme bence olmamış. Büyük meydan savaşları sonucunda rakibinizi devirmeniz falan hikaye, bildiginiz EU stili bölge bölge yavas yavas barıs anlasmaları ile toprak genisletiyorsunuz. Bi de düşman ciddi ciddi direniyor böyle, bi yeri alsanız bile geri saldırıyor, sanki ulus devlet kavramı varmıs gibi savasıyor hehe. Nerde o Cezar'ın galibiyetleri, mısırın işgali falan =) Rome:Total War bile daha iyi yansıtıyordu bence o zamanın savas dinamiklerini. Onun dısında gercekten guzel ama. Civilization rating olayını cok begendim, cok super mantıklı, ticaret yollarını ayarlamak kendi basına bir oyun olabilir zaten; diplomasi klasik paradox iste. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Nisan 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2008 oyun çıktı. ilk defa bu seriden bir oyunu oynayacam boş zaman buldum mu hadi bakalım heh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Nisan 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2008 bu yabancı trade route kurma arabirimi ve kontrolden çıkan mekana ele geçirince yeniden yönetici arama olayı fitil etti beni. yenilen ordunun benim toprağıma yürüyüp benim kalemi ele geçirmesi de delirtti resmen. pirus'un ordusunu tamamen yokedene kadar pingpong gibi oradan oraya abartmıyorum en az 7-8 yıl kovaladım. bir diğer olay da konsül seçilen adamı ordunun başından almadan yönetici atayamamak. yönetici atamadan tekrar konsül seçilemiyor elbette. mantık doğru ancak otomasyon gibi birşey olsaymış her yıl tekrar tekrar uğraşmasaymışız iyi olurmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar