oper Mesaj tarihi: Kasım 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2007 ekşibook.com diye bi fasilite yapalım :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Kasım 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2007 eksisözlükte bana kız bulun lan yazıyosun facebook sana hayatındaki kızları buluyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Kasım 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2007 facebook da kız yazıyosun said: Kızıl Ada Network: Turkey Matches:NameSend Message Poke Her! View Friends Add to FriendsName: Kızlara Köle Adayı Network: Turkey Matches:NameSend Message Poke Him! View Friends Add to FriendsName: Seda Kızılbudak çalışkan Network: Turkey Matches:NameSend Message Poke Her! View Friends Add to FriendsName: Ece Ebru Kızıl Arsan Network: Turkey Matches:NameSend Message Poke Ece! View Friends Add to Friends ahanda böle şeyler cıkıyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Kasım 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2007 said: ekşibook.com diye bi fasilite yapalım :D imzandaki grup cilginmis :)-D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emaleth Mesaj tarihi: Kasım 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2007 katılıyorum ekşinin yazar alımına başlamasının facebook'un popülerliği ile alakası olduğu fikrine. eskiden ekşi'ye ayırdığı vakti şimdi facebook'a ayıran çok insan tanıyorum. ama TEk sebebi olmayabilir tabi, ekşi paticik'ten daha eski bir yer, insanın yazacak şeyi kalmayabiliyor, yazacak şeyi olanların yazacağı şey yazılmış olabiliyor filan... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Kasım 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2007 bi onaylamadılar caylaklıgımızı zaten, facebook'a devam :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arthur_HellsFire Mesaj tarihi: Kasım 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2007 ekşiye selam feysboka devam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
la_bombonera Mesaj tarihi: Kasım 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2007 fes bokuma fes bokuma... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Greeny Mesaj tarihi: Kasım 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2007 bu pek facebook vs. ekşi olmuyor ama. facebook un pek pipisinde olduğunu sanmıyorum bu durumun :) ha ekşi yazar alıp facebookla nasıl rakipleşecek? alaka kuramadım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emaleth Mesaj tarihi: Kasım 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2007 birbirine rakip markaların aynı kategoride olması gerekmez, genel bir kural olarak. kişinin internet başında geçirecek x saati varsa, ilgilendiği her site x saatten çalar. ya da mesela abur cubura yatıracak x lirası varsa çikolata ve bisküvi de o anlamda rakiptir. bu açıdan ekşinin taze kanla daha ilginç hale gelmeye çalışması mantıklı. daha ziyade demode olmamaya, canlı kalmaya yönelik görüyorum hamleyi. dediğim gibi TEK sebebi feysbuk olamaz ama etkisi vardır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo Mesaj tarihi: Kasım 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2007 bir insan facebookta ne kadar takılabilirki en en fazla yarım saat yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Kasım 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2007 la_bombonera said: fes bokuma fes bokuma... ahahaah süperdi :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Kasım 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2007 Diablo said: bir insan facebookta ne kadar takılabilirki en en fazla yarım saat yani en az 2 saat takılanları biliyorum. ben de merak ediyorum n'aptıkarını. ben açıyom arada bi bakıyom o kadar, hep patideyim yoksa sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Kasım 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2007 baba öyle deme,15 tane "they dated" ı varsa rahat bi 2 saat geçirir eleman. yok eski hatunun friendsine bak,walluna bak,vay şerefsiz ne yazmış kim bu ona bak,onun arkdaşlarına bak,ortak birisi varsa soruştur,yoksa ortak arkadaş bul,onun walluna bişiler yaz,dön kıza poke at,git ötekiyle su savaşı yap. vs vs uzar gider bu. FACEBOOK SUX. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanchez Mesaj tarihi: Kasım 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2007 yaw ben ekşisözlüğe girince antivirüs ayağa kalkıyo nabıyon sen diye...(alakasız oldu ama) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sevenos Mesaj tarihi: Kasım 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2007 girme o zmn sinirlendirmeye gelmez o programlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
walkman Mesaj tarihi: Kasım 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2007 Bence ekşi bu olaydan sonra tek bir şekilde eski popüleritesine kavuşabilir. 33000 adam arasında muhakkak ki çok kaliteli olanlar olacaktır. İlk 10 entry ile değilde zamanla kendini gösterecekler olacaktır. İşte bunların ayırdını iyi yapmalı moderatörler. Zira eğer yalnızca kaliteliler kalırsa ekşinin sürekliliği sağlanır diye düşünüyorum. Sonuçta bir bilgi kaynağı evet ama bir bilgi çöplüğü olması arasındaki tek etken de moderatörler. Kalitenin bu kadar düşmesinden sonra tek kurtarıcı yine kalite olacaktır. "Kalite mi sayı mı" muamması ise ayrı bir yer tutmaktadır. Ancak başarı eğer sayı ile kanıtlanacaksa ekşi bunu zaten kanıtladı ama kalite ile de sürdürülebilir kılar. Facebook ise ekşiyi etkilemez zira ekşiyi okuyan adam yine okur yine yazar... Ancak facebook bir süre sonra sıkar çünkü ekşinin ukalalığı, samimiyeti yok facebookta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kithnos Mesaj tarihi: Kasım 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2007 Yukarda biri eksi ici 13 milyar dolar mi dedi ben mi yanlis okudum , 13 milyon dolar falan olmasin o ( sanki 13 m dolar azmis gibi konustum gerci ama :P ) .. Eksi cok populer bi site ama sadece TR de , 13 milyar USD i kim versin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Kasım 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2007 dinsizin hakkından imansız gelirmiş, pek keyiflendim. (:P) ekşisözlük moderasyonu deyince benim aklıma sponsoru eleştirilince sabahın dokuzunda işini gücünü bırakıp entry silen 'çok meşgul' ssg geliyor. birşey değişmez umuma açık da yapsalar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Donita Mesaj tarihi: Kasım 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2007 ekşinin ortamdaki tek kusursuz sözlük olmadığı gerçeği ortaya çıktığı için yazar alımı başladı. (bence) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar