Olivies Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 hoşgeldin. Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hellstalker Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 Herkeze selamlar; Paticik.com'a bir arkadaşımın tavsiyesi üzerine üye oldum, ve boş yere üye olmadığımı forumları göz ucuyla taradığım zaman farkettim umarım güzel ve anlamlı dostluklar kurarız herkeze yardım etmeye ve tabiki yardım almaya hazırım, kolay gelsin byeee B) Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 kendine ait topak açsana, arkadaşın topağını kullananı da ilk defa görüyom :D Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 hosgeldin Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 sitil gat dı buluz for yu ahah Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Kasım 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2007 Olivies said: saolasın yav, hoşgeldin. dostlar sağolsun Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZiFir Mesaj tarihi: Kasım 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2007 hoşgeldin. Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ExaltedAngel Mesaj tarihi: Kasım 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2007 Evet benim için :d Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aramis Mesaj tarihi: Kasım 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2007 hosgeldins. Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sessizgece Mesaj tarihi: Kasım 10, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2007 hoşbulduk arkadaşlar saolun :) Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Kasım 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2007 hiç sessiniz çıkmıyo, gerçekten çok sesssizmişsiniz :P Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luinir Mesaj tarihi: Kasım 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2007 hoşgeldin Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rainfall Mesaj tarihi: Kasım 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2007 harbı sessız bı arkadasımız :) Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LucifeL Mesaj tarihi: Kasım 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2007 hoşgeldinde sesizgece ve senin için falan abi burası forum yani biz sevişmiyoruz burada dsadsadsd bukadar romantik olma :D:D Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sessizgece Mesaj tarihi: Kasım 10, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2007 rainfall sence ben sessiz miyim aşkolsun ;) Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Kasım 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2007 Lucifel baboli, cinsiyetini bilmediğin adama böyle konuşmasan daha iyi olur. sevişmek falan çok ayıp. Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Kasım 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2007 sessizgece said: rainfall sence ben sessiz miyim aşkolsun ;) olsun olsun, aşkolsun hadi plx Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rainfall Mesaj tarihi: Kasım 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2007 ewt bıraz usturuklu olsan fena olmaz.... Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RabbiT Mesaj tarihi: Kasım 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2007 Sana şiir yazdım; RabbiT said: Merhamet kokan mazi Gurultulu iç çekmeler Ölüm gibi sessiz bir gece Arkası bir gece daha Arkası bir gece... Duyulmayan kalp atışları Korkunç bir lanet Boş bir kovanda arı gibi Adet kanı gibi bir adet Adet kanı gibi... Çatırdar ruhum bedende Sanki bir tabutta Masumca ve tabiki kırılgan bendim kırılgan olan benim kırılgan... Tek derdim,derdim Sonraları çamur edası Bulamaç bulunan yaşamlar Saklı yaşamlar mı var? Benim derdim,derdim Paraları vezir sedası Zincirlere vurulanlar Özgür yaşamlar mı var? Merhamet kokan Tanrı Korkunç bir lanet Masumca ve tabiki kırılgan Neydi dedim benim tek derdim Ölüm gibi sessiz bir gece Arkası bir gece daha Arkası bir gece Yalnız bir gece Yanlızca bir gece... Ehehe eski garip bi şiirimdi aklıma geldi sana olsun bari sdfs :D Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MarcOConner Mesaj tarihi: Kasım 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2007 Hellstalker said: Herkeze selamlar; Paticik.com'a bir arkadaşımın tavsiyesi üzerine üye oldum, ve boş yere üye olmadığımı forumları göz ucuyla taradığım zaman farkettim umarım güzel ve anlamlı dostluklar kurarız herkeze yardım etmeye ve tabiki yardım almaya hazırım, kolay gelsin byeee boyle bi geldim guzel olmus ama ben sizitutmiym tarzı bi habva olusmus hosgeldin bakalm Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sessizgece Mesaj tarihi: Kasım 10, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2007 Ölüm gibi sessiz bir gece Arkası bir gece daha Arkası bir gece Yalnız bir gece Yanlızca bir gece... güzelmiş şiir..:) Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RabbiT Mesaj tarihi: Kasım 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2007 Just 4 U 8-) Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sessizgece Mesaj tarihi: Kasım 10, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2007 saol :) Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RabbiT Mesaj tarihi: Kasım 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2007 ;) Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Kasım 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2007 kalp isterüüük Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar
Muhabbete Katıl
Şimdi mesaj gönderip sonrasında kayıt olabilirsiniz. Eğer hesabınız varsa giriş yapın ve hesabınızla mesaj gönderin.