GwindonSurion Mesaj tarihi: Kasım 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2007 imdb den felan arattım da spawn bir var üç var 2 yok o.0 http://www.imdb.com/find?s=all&q=spawn Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zheld Mesaj tarihi: Kasım 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2007 çıktı yasaklandığı için türkiye ye gememişti galiba zydar indiriyordu hatta Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Kasım 5, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2007 imdb de niye çıkmıyo peki :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pluton Mesaj tarihi: Kasım 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2007 Görünce aklıma geldi spawn 1 'i indiriyorum da torrentini bulamadım 2 ve 3 'ün ya ilginç http://www.countingdown.com/movies/15664 şöle bişi buldum ayrıyeten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Kasım 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2007 Zheld said: çıktı yasaklandığı için türkiye ye gememişti galiba zydar indiriyordu hatta niye yasaklandı ki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zheld Mesaj tarihi: Kasım 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2007 valla burası türkiye demekten başka bişey gelmiyor aklıma Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pluton Mesaj tarihi: Kasım 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2007 tamamda imdb'de niye yok ki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zheld Mesaj tarihi: Kasım 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2007 nerden bileyim = Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alo-matik Mesaj tarihi: Kasım 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2007 Spawn 2 daha çıkmadı: Wiki imdb de gördüğün spawn 3 HBO kanalında yayınanan Spawn çizgifilminin 3. sezonu imdb said: This is actually the third season of the hit HBO show Spawn, but it lacks at times some of the power and vigor of the first two seasons... ilk linkte 2008 de çıkacağı ve Batman filmleri gibi baştan başlatacakları yazıyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Kasım 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2007 alo-matik'e katılıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brigand Mesaj tarihi: Kasım 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2007 Spawn çok güzel filmdi be... Yıllardır bir tane daha çekemedilerse yazıklar olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Donita Mesaj tarihi: Kasım 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2007 spawn'ın animesi vardı. film olcağına öyle olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Kasım 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2007 Spawn Medieval çekseler aslında... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Kasım 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2007 spawn çr siler. film ve anime güzel ama çr kalitesinde değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Kasım 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2007 Todd > all Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Kasım 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2007 spawn'ın animesi yok. ehe elbette son zamanlarda kaliteli çizgi filmleri hep anime olarak gördüğünüzden dilinize (dilimize) anime yapışmış olabilir, ama çizgi filmlerin neden sadece "3 yaşındaki bebeleri oyalama taktiği"nden ibaret olmadığını ispatlayan bir çizgi filmdir :) şahsen spawn'ın çr'ını ne kadar sevsem de, çizgi filminde atmosferi iyice derinleştirmişler ve ağırlaştırmışlar. çizgi romanında olmayan bir hikaye anlatımı var :) hastasıyım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Kasım 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2007 madem film taratışması bitmiş uzun süredir aleksi briclot iş cıkarıyor spawna eskisine göre daha başarılı buluyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Donita Mesaj tarihi: Kasım 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2007 said: spawn'ın animesi yok. kastettiğim çizgi film. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sylvanas Mesaj tarihi: Eylül 21, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2022 Nekro ayaginiza geldi. Sinema dunyasinin ayibi hala devam ediyor. Olmeden goremeyecegimi dusunmeye basladim ciddi ciddi. Animated series izliyorum ara ara hala. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Eylül 21, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2022 amca çıkartacak diye seviniyorduk da dede oldu hâlâ bir film çıkartamadı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Eylül 22, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2022 Bunla ilgili haber çıktı geçen. Todd ve jamie foxx bir proje hakkında çalışıyorlarmış. özellikle jamie foxx gaza getirmişmişmiş. https://comicbook.com/movies/news/spawn-reboot-jamie-foxx-special-and-original-compares-it-to-joker/ başka linkler de var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar