oper Mesaj tarihi: Kasım 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2007 ne düşünüyorsunuz? ben birazını kaçırdım ama 3lü mekanizmaya karar verilmiş sanırım. dış işleri bakanı bunun daha once denendiğini ve böyle bişeyi kesinlikle istemediklerini söylemişti diye bişe hatırlıyorum ben. yine boşa kürek çektik galiba? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ombakkombak Mesaj tarihi: Kasım 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2007 kar yağacak bahara kadar unutulacak herşey Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Burax Mesaj tarihi: Kasım 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2007 +1 bu ay içinde pkk silah bıraktığını açıklar dtp bakın silah bıraktılar TSK da operasyon yapmasın ne asker ne de bizim çocuklar ölmesin der tüm kışı boş geçiririz bahara tekrar terör azar ondan sonra 3lü mekanizma ile kendimizi tatmin ederiz uzun yıllardır olduğu gibim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ascraeus Mesaj tarihi: Kasım 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2007 başbakanın o fos naralarına inanan var mıydı ki. hiç bi bok yapamadılar işte. rice tuvalete gitmiceksiniz dese bunlar altlarına ederler o kadar. artık kitaplarından da o şanlı tarihimiz, kahraman millet, yedi düveli yendik, hükmettik kelimeleri kaldırılsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ombakkombak Mesaj tarihi: Kasım 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2007 zaten abd onay vermeden birşey olmaz, abd iran meselesinde karadeniz de üs falan taviz isitıyor, doğalgaz anlaşmasını bozmamızı istiyor. ABD nin dediğini yaparsak pkk biter kendiliğinden puf diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Kasım 5, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2007 "gerekirse halkımızı koruma hakkımızı kullanırız" ne demektir yaaa eşşek gibi kullanmak zorundasın zaten. boş boş laflar konuşuyolar. edit: lan ben iptale bastım sonuna kadar dinliyim dedim, alla alal göndermiş mesajı :S değişik şeyler konuşuyor şu an bişeler çıkabilir :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asinanyavuz Mesaj tarihi: Kasım 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2007 Biraz sakin ya. Daha adam bitirmeden laf yetiştiriyorsunuz. Çıkıp operasyon yapacağız diyecek değil ya. Ayşe tatile çıktı der dese anca :) bir aksiyon beklemiyorum ama bitirsin bi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Necro Mesaj tarihi: Kasım 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2007 Stratejik ortaklık falan Amerika iran'ı vuracak bu şekilde herhalde ırak'da pkk iran'ın desteğiyle ayakta kaldığı falan filan derken vururlar bu herifler iran'ı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Kasım 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2007 hala konuşuyor icraat yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Kasım 5, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2007 tezkereyi kullanacağız dedi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Kasım 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2007 hass rte suan amerıkan medyasına ayar verıyor kısaca "ısınıze gelene terorıst dıyorsunuz ısınıze gelmeyene asi dıyorsunuz akıllı olun" dedi demekki push la araları ıyı degıl kotu seyler oldu galıba bıraz tehdıtkar konusuyor suan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Kasım 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2007 ISINIZE GELENE TERORIST ISINIZE GELENE HEDERELERE *kapılar ardında* afferin olm tayyib artiz olacak adamsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Kasım 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2007 yahu bizim askerlerimizi dtp liler almış serbest bırakıldıkları yerden. kimse bu konunun üzerine gitmiyor, adamlar göstere göstere meclisteyiz, pkk yız diye bagırıyorlar, ve hala bu onun bunun cocukları hakkında tek bir sorusturma yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Kasım 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2007 dtplilere soruçturma açılmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Burax Mesaj tarihi: Kasım 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2007 yanlışsın soruşturma açıldı o 3kişi hakkında 2 milletvekili 1 de gazeteci hatun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Kasım 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2007 ya ben erdoğanı ilk defa ayar verirken görüyorum yaa taktir etsem ayıp olmaz herhaşde demi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ombakkombak Mesaj tarihi: Kasım 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2007 3 millet vekili gitti gazeteci falan ayrı onu bilmem. AYrıca DTP ve milletvekilleri hakkında soruşturma falan ceza vermek kasar biraz. AB gg olur anında ben deyim size. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Kasım 5, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2007 Llama said: ya ben erdoğanı ilk defa ayar verirken görüyorum yaa taktir etsem ayıp olmaz herhaşde demi valla ben de şaşırdım. takdir ettim ben :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ombakkombak Mesaj tarihi: Kasım 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2007 abooo şimdi gördümde suratı bombok görüşme kötü geçmiş. Ulan dermiki acaba dalın ya allah. Ya herru ya merru! pek rte tarzı değil ama olur mu olur. ek: ciddi ciddi operasyon yapacağız diyor, ya bush tamam dedi, yada rte ye fuck off dedi. abd nin açıklamasından sonra anlayacağız herhalde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Kasım 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2007 ombakkombak said: abooo şimdi gördümde suratı bombok görüşme kötü geçmiş. Ulan dermiki acaba dalın ya allah. Ya herru ya merru! pek rte tarzı değil ama olur mu olur. istediğimizi aldık dedi şimdi erdoğan bence kötü geçmedi adam gülüyor laf sokuyor herkeze yahu nası izliyon Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ombakkombak Mesaj tarihi: Kasım 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2007 valla ben açtığımda öyleydi sonra neşelendi anlamadım karışık bir ruh hali herhalde. edit: acaba istediği ne olaki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Kasım 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2007 siniri bozuk ondan gülüyodur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Kasım 5, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2007 ahahah o ne lan adama sertifika ve kupa verdiler :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eldar Mesaj tarihi: Kasım 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2007 Operasyon olacak galiba ama göstermelik herhalde, adamlar dağda oturup TSK'yı beklemeyecek herhalde bir deliğe kaçacaklar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Kasım 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2007 benim merak ettigim bundan önce sanırım 5 tane operasyon olmus. bir çözüm getiriyor mu bu operasyonlar? yoksa 5 yil sonra yine bir operasyon şeklinde mi devam edicez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar