Fly Mesaj tarihi: Kasım 5, 2007 Mesaj tarihi: Kasım 5, 2007 kırtasiyenin birinde yoktu diğeri de a4 ile a3 arası bir şey vermiş , derse gidince hoca uyardı yanlış vermiş diye. sipariş olur, ortaköyde bulunan bir kırtasiye olur , acil a4 ve a3 lerinden edinmem lazım , mümkünse galatasaray üniversitesi civarındaki bir kırtasiye. tahtakale mi ne oraya git orda vardır diyorlardı da vaktim yok, dersim var yorgunum vs.
Cuce Mesaj tarihi: Kasım 5, 2007 Mesaj tarihi: Kasım 5, 2007 beiktaşta var, nejat ozalite yol göstersinler
MacbetH Mesaj tarihi: Kasım 5, 2007 Mesaj tarihi: Kasım 5, 2007 beşiktaşta balcı var, mimar sinan fen edebiyatın karşı sokağına gir sokağın ilerisinde sağda
SoulCube Mesaj tarihi: Kasım 5, 2007 Mesaj tarihi: Kasım 5, 2007 Ortaköylü müsün ? öğrenci misin yoksa. ne bilim bende ortaköylüyümde ondan sordum..
Fly Mesaj tarihi: Kasım 5, 2007 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 5, 2007 ankaralıyım da gsü'deyim, evi de ortaköyde tuttuk. hm yarın hemen koşup bakayım o zaman ty.
zaidral Mesaj tarihi: Kasım 5, 2007 Mesaj tarihi: Kasım 5, 2007 besiktasta hemen hemen her kirtasiyede bulabilirsin.
Fly Mesaj tarihi: Kasım 5, 2007 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 5, 2007 işte gidiyorum adam buyur yeğenim diyor bana a3.5 lik kağıt veriyor , a4 ödevlerinde kesiyorum a3 lerde ikisini birleştiriyorum falan. kabul etmiyor da hoca.
CapN Mesaj tarihi: Kasım 5, 2007 Mesaj tarihi: Kasım 5, 2007 Beşiktaş - Ortaköy yolunda Uğur Dersanesi var hemen yolun girişinde onun hemen karşısında guzel bır kırtasiye var orda bulabılırsın. Yıkılan sabit pazarı geçince solda , uğur dersanesi /bahçeşehir üni karşısında kalıyor. Işıklar vs de var Gs üniye yakın baya.
Holy Mesaj tarihi: Kasım 5, 2007 Mesaj tarihi: Kasım 5, 2007 Vaktin olursa bi ara gidip cağaloğlu'ndan toptan al. Orda hem daha ucuz hem de aradığın ebatta bulursun.
Fly Mesaj tarihi: Kasım 6, 2007 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 6, 2007 ödev haftaya teslim ise uğurun oraya gideyim , bir tek orayı biliyorum.
spompas Mesaj tarihi: Kasım 6, 2007 Mesaj tarihi: Kasım 6, 2007 evet bende alcam teknik resim hedesi tanesi 500
spompas Mesaj tarihi: Kasım 6, 2007 Mesaj tarihi: Kasım 6, 2007 a aa fly o kağıt farklı bişi lanet bişi bizim diger sayfalara benzemez alinca görürsin ne lanet bişi oldugunu yeni uyandım yazamadim :D
Metakuso Mesaj tarihi: Kasım 6, 2007 Mesaj tarihi: Kasım 6, 2007 Aiko said: o dondurma diilmiydi ya ben de öyle biliyorum valla
Öne çıkan mesajlar