eagle_dnz Mesaj tarihi: Kasım 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2007 oyun güzel zevkle oynuyorum :) tavsiye ederim herkese... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cado Mesaj tarihi: Kasım 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2007 grafikleri hariç bu sene malesef beni hayal kırıklığına uğrattı oyun :( ama yinede fifa dan iyidir :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Kasım 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2007 carsamba elimde olcak buyuk ihtimal oyun yorum yaparim oynadiktan sonra uzun aradan sonra oynamak ayri bi keyif vercek gerci ama =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bonjo Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 oldukça hoşuma gitti benim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 kapışalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mayhem Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 hayatımda ps2 cafede, 2 defa oynadım. sonra birdaha oynamadım. oynamamda. niye sevmiyorum acaba? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bonjo Mesaj tarihi: Kasım 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2007 rakibim yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loli-pop Mesaj tarihi: Kasım 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2007 belkide vardır =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Kasım 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2007 grafikler iyi kalan kısmı bug dolu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Kasım 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2007 grafikler gzl ama replaylerde framerate çok düşüyor o kötü olmuş oyunu oynadıkça oynayasınız geliyor edit:ps3 versiyonu iiçn konuştum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Kasım 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2007 ve daha hiç bugla karşılaşmadım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RabbiT Mesaj tarihi: Kasım 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2007 Bug hiç yok gibi oyunda. Ama evet çok fazla takılma oluyor ama yakın kameralarda oynamanızı tavsiye ederim hem frame problemi ile karşılaşmassınız hemde kendinizi geliştirirsiniz radar gaming rulaz.!. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo Mesaj tarihi: Kasım 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2007 gerçekten cok güzel olmuş.ama yeni hareketler neler var deniyemedim bi kendini yere atma diyodu biirleri hangi tuş o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mumu Mesaj tarihi: Kasım 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2007 ps3 versiyonunda 40-50 maç yaptıktan sonra söyleyebileceğim şey şudur ki, level dergisinde bu ay incelemesi yapılan pes 2008 hakkında yazılan herşey doğru. önceleri itiraz etsem, "hayır lan cok güzel oyun" desem de, mac yaptıkca oyunun saçmalıkları ortaya çıkmaya başladı. öncelikle topun bu kadar fazla sekiyor olması başlı başına bir saçmalık. pinpon topu değil oynadığımız şey çarptığı 2.kişiden aynı hızla sekebilsin. oyunun grafiklerini düzelteceğiz diye belkide 5 yıl öncesinin oyunlarına dönmüş fizik motoru bu oyunun. player switch olayı başlı başına bug dolu. ne istediğiniz adamı switchleyebiliyoruz ne de switch yaptığımızda adamla koşabiliyoruz. yıllardır winning serilerini analog sticklerle oynuyorum yön tuşlarını kullanmıyorum ama bu oyunda analog stick ile paslarınıza yön vermek imkansız. sen sol çapraza basılı tutuyorsun topu alıp sağ aşağı çapraza bile atıyor niyeyse. kendi kendine toplara vurmalar da cabası. koşuyorum topa ynaımda rakiple birlikte, hayda tam topu geri çekicem pat bi vuruyo topa ya kendi kaleme giriyo ya korner ya taç. ha gol de attım böyle rakip kaledeyken ama tek elimde sigarayı içerken diğer elimle yön vermeye çalışıyodum pat diye şut çekti adam. ayrıca bu söylenen, yok oyun maç içerisinde hangi kanattan fazla atak yapılırsa ona göre önlem alacak, defans oyuncuları gereksiz basmayacak yalanları da bir bir ortaya çıktı. man utd ile rwf oynattığım c.ronaldo ile bir maçta aynı kanattan aynı golü 6 kere atabildim mesela. ne oraya bi önlem aldı ps3 kardeşim ne başka birşey. geçelim şu kart olayına. japon arkadaşlarımız futbolu sanırım başka bir sporla(ki bu basketbol olabilir bence) karıştırıyorlar. yanında koşuyorsun faul. kayıyorsun faul, x ile pres yapıyorsun faul, O ile koşturuyorsun faul. hele ki bir de adama kaydığınızda yanlışlıkla topu çekerse bir yöne rakip oyuncu direk kırmızı kartı alıyorsunuz elinize. alışana kadar her maç 3er kırmızı kartla oynuyorduk resmen ya böyle saçmalık olamaz. kendini yere atma diye bişey eklenmiş. fifa 99 da denenmiş sonra direk çöpe atılmıştı hatırlarsanız. R1+R2+L1 tuşlarına aynı anda basarak kendinizi yere atabilirsiniz. yalnız şöyle birşey var, hakem inanmazsa pozisyona kesinlikle sarı kart veriyor. yani ya faul alacaksınız ya da sarı kartı yiyeceksiniz. hiç acımadan sarıyı veriyor ve 2 kez yere attığınızda kırmızı yiyorsunuz. ha ayrıca size yemin ediyorum belki 5 maç boyunca hakeme yedirmeye çalıştım bu kendini yere atmayı. her türlüsünü denedim. bir kaç kez ynaımda oynayan arkadaş ne yaptığımı anlamadı ve vallahi dokunmadım gibisinden ağlarken ben yine sarı kart yedim hakemden. insanları kandırdığınız pozisyonlarda bile hakem yemiyor. hiç inandıramadım. 50 maçta 100 kez denemişimdir hiç birini yemiyor hakem. e o zaman ne diye oyuna koyulmuş anlayamadım. kaleciler kontrol edilebiliyor biliyorsunuz. pes 2007 ps2 versiyonu kalecilik açısından yeterliydi. rahatlıkla oyun içerisinde kaleciyi switchleyip kurtarabiliyordunuz herşeyi ama pes2008 de kaleciyi aldığınızda ekranın sağında ya da solunda switchlediğinize dair hiç bir işaret çıkmaması sonucu kaleciyi aldığınızı bile anlayamıyorsunuz. dolayısıyla ne kurtarış yapılabiliyor ne birşey. sonuç olarak, level'dan alıntı bir cümleyle bitiriyorum, ki bu bence oyun için yapılan en iyi açıklama; "konami'den yeni nesil çarpışan arabalar" not : tamamiyle ben ve bir kaç arkadaşımın görüşleridir. kimseyi bağlamaz. siz belki beğenirsiniz. bir de level'da fifa 2008 daha iyi falan demişler bir tek ona katılmıyorum. bu oyun kötü ama fifa 2008 bu oyundan 20 kat daha da kötü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo Mesaj tarihi: Kasım 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2007 faul olayı hakkaten insanı deli edio.oyun birazda ağır.ama düzelticeklerdir eminim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Enginar Mesaj tarihi: Kasım 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2007 valla pc demoyu oynadıktan sonra bende nefret etmiştim oyundan. sonra pes oynamaya bi cafeye gittik baktık tüm ps2 ler ps3 le değiştirilmiş hepsine birer pes08 konmus. mırın kırın ederek oturduk 4 saat sonra kalkabildik. o gün bugundür hergün ps3 ümdeki demoda 2-3 mac yapıyorum ve bu sürümü oynadıktan sonra artık ps2 peslerden keyif alabileceğimi sanmıyorum. evet oyunun aksadığı cok yeri var ama hala inanılmaz bi eğlence sunuyor. ps3 te yavaslamalari engelleyecek patch ciktiği anda almayı düşünüyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mumu Mesaj tarihi: Kasım 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2007 ha evet oyunun yavaşlığı da cabası. bir de ps3 çok ısınıyor, ısındıkça oyun kasılıyor. kesinlikle ps3 aldığınızda fan almak şart. olsun alırız. ben oyuna kötü dedim yalnızca. seriye kötü demiyorum. elbette düzelteceklerdir bazı şeyleri ama benim tek korkum fizik motorunun asla bir daha eskisi gibi olamayacağı. kaş yapayım derken göz çıkarmışlar çünkü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Kasım 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2007 Mumu said: kaleciler kontrol edilebiliyor biliyorsunuz. pes 2007 ps2 versiyonu kalecilik açısından yeterliydi. rahatlıkla oyun içerisinde kaleciyi switchleyip kurtarabiliyordunuz herşeyi ama pes2008 de kaleciyi aldığınızda ekranın sağında ya da solunda switchlediğinize dair hiç bir işaret çıkmaması sonucu kaleciyi aldığınızı bile anlayamıyorsunuz. dolayısıyla ne kurtarış yapılabiliyor ne birşey. sağa veya sola değil radara bak görürsün seçip seçmediğini :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RabbiT Mesaj tarihi: Kasım 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2007 RabbiT said: 2008'in ilk çeyreğinde çıkacak yeni 40gb ve 80gb'ların 65nm olacağını açıkladı. 65nm'nin olayı üretim tekniği güncellemesiyle birlikte yeni Cell işlemcinin daha az güç harcaması ve böylece daha az ısınması; güç tüketimi eski Cell'in 200 Watt'ından 135 Watt'a kadar inicek olması. Zaten XBOX360'ta benzeri bir problem olan ısınma problemi PS3'te de oldukça göz önünde; kaldı ki sistem özellikleri ile XBOX360'tan ileri olmasına karşın birşeyler ters gibi gözüküyor PS'de, frame düşmesi vs. gibi. Yeni gelicek 65nm'lik işlemcili ve ekran kartlı 40gb ve 80gb PS3'lerde bu problemlerin en aza ineceğini düşünüyorum. Bu yüzdende gerek fiyat olsun gerek Cell durumu olsun yeni aleti beklemekte fayda görüyorum. Bu konsol ve gelecek senenin PES'i ile çok şey güzel olacaktır diye düşünüyorum. Konami hatalarının farkına varacaktır ve Playstation'ı çözecektir; çünkü PS'nın çok karmaşık bir sisteme dayandığını söylüyor tüm yapımcılar zaman lazım bence biraz; PS2'nin ilk WE'sini düşünün. Konami çözdükçe aleti güzel yemekler yeriz bence, e tabiki Sony'de 65nm'ye çektimi konsolu kombin güzel olur. Please Wait.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kertenkel Mesaj tarihi: Kasım 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2007 konami patch çıkaracağını açıkladı yavaşlamayla ilgili ayrıca yavaşlama bir çok yoldan hallediliyor... direk ps 3 ile alakası yok frame atlamanın, konaminin acemiliğiyle alakalı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mumu Mesaj tarihi: Kasım 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2007 Aiko said: Mumu said: kaleciler kontrol edilebiliyor biliyorsunuz. pes 2007 ps2 versiyonu kalecilik açısından yeterliydi. rahatlıkla oyun içerisinde kaleciyi switchleyip kurtarabiliyordunuz herşeyi ama pes2008 de kaleciyi aldığınızda ekranın sağında ya da solunda switchlediğinize dair hiç bir işaret çıkmaması sonucu kaleciyi aldığınızı bile anlayamıyorsunuz. dolayısıyla ne kurtarış yapılabiliyor ne birşey. sağa veya sola değil radara bak görürsün seçip seçmediğini :) işte o kadar basit değil yavrum o iş. karşında forvet topla gelirken gözünü adamdan ayırmak gol yemene neden oluyor zaten. radara bakmakla iş bitmiyo yani. topu takip etmen lazım. kalecilik yaptın mı oyunda hiç bilmiyorum ama son 3 oyundur gerçekten inanılmaz iyi kaleci kullanıyorum da ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo Mesaj tarihi: Kasım 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2007 mumu bu kendini yere atma olayını bi beceremiyorum ben dediğin tuşlara basarak gittiğimde böyle bi deişik koşuo ama yere düşüremedim bi adamı :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Kasım 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2007 üstteki tuşlarda r2 hariç hepsine bas atar kendini. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RabbiT Mesaj tarihi: Kasım 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2007 L1 + R1 + R2 aynı anda basın işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Kasım 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2007 Mumu said: işte o kadar basit değil yavrum o iş. karşında forvet topla gelirken gözünü adamdan ayırmak gol yemene neden oluyor zaten. radara bakmakla iş bitmiyo yani. topu takip etmen lazım. kalecilik yaptın mı oyunda hiç bilmiyorum ama son 3 oyundur gerçekten inanılmaz iyi kaleci kullanıyorum da ben. bende bu oyunda kullanamıorum onuda.. o dediğin olay sadece kaleciler için geçerli değil her seçtiğin oyuncu için geçerli..mesela korner kullandıktan sonra genelde top ceza yayının onune dogru sekiyo ve manual oynadığım için L1 ile adam seçmem gerekio, adamı seçince, eski oyunlarda cursor çıkıyodu ve aradaki mesafeye gorede koyulaşıp silikleşebiliodu.bu oyunda ekrana girmeden göremiosun adamı anca radarda.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar