Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Istanbul LAN party 9 kasım Cuma

CusTodeM

Öne çıkan mesajlar

geldim yerleştim ben de, 3 kişiyiz şu anda

adeksi nasıl tarif edebiliriz, hımm

sahilden yukarıya çıkan yol var, o yoldan yukarıya doğru yürüyebilir ya da otobüsle çıkabilirsiniz. otobüsle çıkarsanız, minibüslerin oradan binin; 1 (belki 2, emin değilim açıkçası) durak sonra inip karşıya geçin, tam karşınızda olması lazımdı.

yürüyerek çıkarsanız da sağdan takip edin, otobüsle gelirseniz inecek olduğunuz durağın karşısında kalıyor, yukarı çıkarken sol tarafta.

alternatif referans verecek olursam;

sağ tarafta park var, parkın karşısında
sol tarafta kafe pi var, hemen üstünde
Sosyal ağlarda paylaş

Çok eğlendik valla, kahkahalar uçuşuyor havada, herkes mutlu, BF2'de ve Dota'da ownage dakikalar, Xunn ile saldırı helikopterleriyle it dalaşlarımız, roketatarla yaptığım tadından yinmez ataklar, Cüce'nin ownage topçu atışları falan. Çok eğlenceliydi BF2, UT2004'te de Cüce ve ben leading skorları yaptık, assault modunda fena karambol oldu, spaceship görevinde ise ayrıca süper it dalaşları vardı. Partinin dominant oyunu BF2 oldu ayrıca, az kıçından bıçaklamadım milleti, baltazar da öteden bağırıyor, arkamdan sniperla izliyor beni, "Killini çalarım bıçaklamak yok öyle delioğlan" falan diye. Ardeth az can yakmadı son mapte, köprüde abrams tankı ile çatır çutur spawncamp'e bağladı, yargıladı da, oyunun önceki saatlerinde sarhoş gibiydin be abi, APC ile gidiyoruz çatışmaya, arkadan ciple iki üç dayadın nehire yapıştık hep birlikte, fena oldu o. Bir sürü ownage olay oldu ya say say bitmez, başta Xunn'un helikoptere tank topu yapıştırdım falan, "ahan kimse yapamaz" diyordum Spidee aynısını 3 kere üst üste yapıverdi helal olsun, adam hayatında ilk defa oynamasına rağmen felaket oynadı oyunu, doğuştan pıroluk var adamda. Birdahaki partide hacı'dan ziyade zapatista imajıyla gelmeyi düşünüyorum.

Bonus(Paticik LAN Party'lerde olmazsa olmazlık durum.) :

Çok piysful bir şekilde horluyordun abicim, kıyamadım uyandırmaya.

Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...