Xhunarion Mesaj tarihi: Kasım 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2007 Ya conrad hotel'in gorundugu bir yokuş yok mu? Hah. Oradan yukarı dogru çıkarken solda. Biz o kadar acınasıyız ki şimdiden oturduk. =/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Kasım 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2007 Evden çıkıyorum 7 gibi iskelenin ordayım. Açım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Kasım 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2007 ben de cıkıyorum ıcımde kaybolacakmısım gıbı bır hıs var nedense Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Kasım 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2007 geldim yerleştim ben de, 3 kişiyiz şu anda adeksi nasıl tarif edebiliriz, hımm sahilden yukarıya çıkan yol var, o yoldan yukarıya doğru yürüyebilir ya da otobüsle çıkabilirsiniz. otobüsle çıkarsanız, minibüslerin oradan binin; 1 (belki 2, emin değilim açıkçası) durak sonra inip karşıya geçin, tam karşınızda olması lazımdı. yürüyerek çıkarsanız da sağdan takip edin, otobüsle gelirseniz inecek olduğunuz durağın karşısında kalıyor, yukarı çıkarken sol tarafta. alternatif referans verecek olursam; sağ tarafta park var, parkın karşısında sol tarafta kafe pi var, hemen üstünde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Kasım 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2007 Biz geldik, yaklaşık bi 12 kişi falan var şu anda. İkinci katta arkaya doğru oturduk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phyx Mesaj tarihi: Kasım 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2007 call of duty ile girişi yaptık, herşey güzel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
atcgtr Mesaj tarihi: Kasım 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2007 buna gelemedik inş yakın zamanda bi daha olur :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Kasım 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2007 Ekran kartı soğutalım biraz. Greeny, Gilean, Mumu, toggie, Nihlathak, syn nerdesiniz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Kasım 9, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2007 Beyler ben maalesef gelemiyorum,kopek sara krizi geciriyor hastaneye gidiyorum su an kimse kusura bakmasın lutfen en azından ayarladık size kafeyi:P neyse beyler iyi eglenceler size orda ben hastaneye gider. Aileminde aksam evde olmiyacagi tuttu neyse bb Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Kasım 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2007 ya gelemedim arkadaslar, kusura bakmayın mesgul ettim forumu bos yere. bir dahakine mutlaka gelicem ama söz. cok gelmek istiyodum ama tarih uygun değil malesef :/ iyi oyunlar size. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xhunarion Mesaj tarihi: Kasım 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2007 Deli gibi BF oynadık, temiz. Şu an unreal tournament. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Kasım 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2007 kaç saat aralıksız bf2 oynadık, bilmiyorum valla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lexius Mesaj tarihi: Kasım 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2007 gay orgy parti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xhunarion Mesaj tarihi: Kasım 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2007 Allaam kendini bilmezler dota oynuyor, töbe. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kukuman Mesaj tarihi: Kasım 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2007 efsaneymiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mike Mesaj tarihi: Kasım 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2007 neler oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Kasım 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2007 bi grup flatout bi grup dota Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Kasım 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2007 Bir grup da Paticik'te geziyor gördüğünüz gibi sdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jandor Mesaj tarihi: Kasım 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2007 yani ne flatout ne dota oynamayı bilmiyen garibanlar napıcak hiç düşünmüyorsunuz hemen dışlıyorsunuz. ayıp. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Kasım 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2007 yok öylebir şey Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Kasım 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2007 Flatout imba bi oyunmuş cidden. Ama ben son bi bf2 daha atmak istiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lexius Mesaj tarihi: Kasım 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2007 xunn kimin arkasında :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Kasım 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2007 Ezdik dotada. Yeniden BF2 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Kasım 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2007 Phyx said: ben xuunla birlikte yerleşmiş bulunmaktayım @saeros: ış @joscelin: hiç sesini çıkarma gelseydin gayet güzel çekerdin Arkadaşım maraş'tan mı geleyim LAN Party'ye? Allah allah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MADBOY Mesaj tarihi: Kasım 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2007 Çok eğlendik valla, kahkahalar uçuşuyor havada, herkes mutlu, BF2'de ve Dota'da ownage dakikalar, Xunn ile saldırı helikopterleriyle it dalaşlarımız, roketatarla yaptığım tadından yinmez ataklar, Cüce'nin ownage topçu atışları falan. Çok eğlenceliydi BF2, UT2004'te de Cüce ve ben leading skorları yaptık, assault modunda fena karambol oldu, spaceship görevinde ise ayrıca süper it dalaşları vardı. Partinin dominant oyunu BF2 oldu ayrıca, az kıçından bıçaklamadım milleti, baltazar da öteden bağırıyor, arkamdan sniperla izliyor beni, "Killini çalarım bıçaklamak yok öyle delioğlan" falan diye. Ardeth az can yakmadı son mapte, köprüde abrams tankı ile çatır çutur spawncamp'e bağladı, yargıladı da, oyunun önceki saatlerinde sarhoş gibiydin be abi, APC ile gidiyoruz çatışmaya, arkadan ciple iki üç dayadın nehire yapıştık hep birlikte, fena oldu o. Bir sürü ownage olay oldu ya say say bitmez, başta Xunn'un helikoptere tank topu yapıştırdım falan, "ahan kimse yapamaz" diyordum Spidee aynısını 3 kere üst üste yapıverdi helal olsun, adam hayatında ilk defa oynamasına rağmen felaket oynadı oyunu, doğuştan pıroluk var adamda. Birdahaki partide hacı'dan ziyade zapatista imajıyla gelmeyi düşünüyorum. Bonus(Paticik LAN Party'lerde olmazsa olmazlık durum.) : Çok piysful bir şekilde horluyordun abicim, kıyamadım uyandırmaya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar