Gilean Mesaj tarihi: Kasım 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2007 benim biraz sakata bindi.. yani gelirsem biraz geç gelicem..kaçta girebilirim en son? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
atcgtr Mesaj tarihi: Kasım 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2007 hehe bf2 oynansa zewkli oluyo...Geçen bir bf2 lan partysine gelmişte paticiğin chemical la (yeniyim bu arada :D) wow ve dota oynadı herkes paso yalan oldu bf2. Ya gelmek istiyorumda tanıdığım biri olmadan sabahlamak istemiyorum insan arada sohbet edicek biri olmadan sıkılıyor :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Kasım 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2007 Gel gel, biz ilk lan partiye gittiğimizde hiç kimseyi tanımıyoduk. Hatta kimse kimseyi tanımıyodu. Frag yapıp nası kodum muhahaha dedikçe tanışıyosun işte :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Kasım 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2007 Ben de tanımıyorum da sorun olucağını sanmıyorum :) Gel sen gel tanışırız. asl? 19/m/ist Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Kasım 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2007 Ya bu arada kaçıncı adeks evet? Bide saat 6.5 gibi buluşup bişeyler yiyelim sonra erkenden gidip yer falan tutalım. Heralde 12ye kadar gelmekte sorun olmaz. Beşiktaşta üsküdar iskelesinin orda buluşup mercana yada bi dönerciye falan gideriz. Benle aktif geliriz holy gelir. Başka kim gelir ona göre bekliyelim sizi iskelenin orda. Gece mönü yiycez orda, menü dediğim de işte bi hamburger bi kola bide çay falandır. Çok pahalıya gelmez tahminim 5 lira falan. Gittiğimizde öğrenicez artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
atcgtr Mesaj tarihi: Kasım 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2007 Yalnıs 2 el sonra millet yine bf2 yi bırakıp dağılıcak ona eminim.(:P) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Kasım 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2007 Geçen hoplayan buluşmasında öyle olmamıştı, bf sonrası baya bi jedi quake falan bilimum oyun oynandı. Ki bu defa tf2 gibi bi bomba var (Var dimi custodem? Yoksa seni sorumlu tutarım :P). Zaten dota tayfasından gelen yok, dotaya kaçanları tek tek ancientlara dövdürücem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Kasım 8, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2007 gece 2 ye kadar gelebilirsiniz. Yemek yeme isini kendiniz ayarlayin ben zaten 12den sonra gelecem kafeye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Kasım 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2007 ben gelip erken kacabilirim aslında Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Kasım 8, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2007 bu arada üstteki adeks:P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Kasım 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2007 ablalar bana su adeks ı bı tarıf edın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Kasım 8, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2007 Nerden ediyim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xhunarion Mesaj tarihi: Kasım 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2007 Baltazar ben seni arıyorum 5 gibi, konusuyoruz, phyx'le gelicez, toplayabildigini topla, orada birşeyler yiyip cafeye gireriz. Kk? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Kasım 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2007 kadıkoy den bıde ben erken gelebılırım varınca kafe sahıbıne ne dıyem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Kasım 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2007 Racır det Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zheld Mesaj tarihi: Kasım 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2007 phxe güvenmeyin geçen sefer tekirdağa kadar yürümüştük onun klavuzluğunda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Kasım 8, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2007 Kadıkoyden istersen taksim besiktas dolmusuna bin tam adeksin onunde iniyorsun ya da besiktas vapuruyla karsiya geciceksin ve yukari yuruyeceksin soldan:P en iyisi dolmus tabiki:) tam onunde iniyorsun besiktasa gelince dolmus sag tarafa bakmaya basla dukkan diye bir galeri olacak orda in adekste orda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MADBOY Mesaj tarihi: Kasım 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2007 Gün geldi çattı, ben sabırsızlanıyorum, oraya gelince şeftalimi öpmek istiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Kasım 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2007 MADBOY said: ...şeftalimi öpmek istiyorum. ??? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xhunarion Mesaj tarihi: Kasım 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2007 MADBOY said: Gün geldi çattı, ben sabırsızlanıyorum, oraya gelince şeftalimi öpmek istiyorum. Az önce helikopterde gunner olma şansını kaybettin delioğlan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Kasım 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2007 Bu lan party, massive cyber gay orgy kıvamında geçecekmiş gibi geliyor bana nedense =/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MADBOY Mesaj tarihi: Kasım 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2007 Asteroth said: MADBOY said: ...şeftalimi öpmek istiyorum. ??? Zun'dan başka şeftali var mı şu fani dünyada. AY NE ŞEKERSİN! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Kasım 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2007 Adeks'in yeri. Eskiden burdaydı yani, geçen seneki buluşmadan :) benim de gelme olasılıgım arttı ama hala kesin değil. mumu ile damlarım ben gelirsem zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Kasım 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2007 adeks 1 mi 2 mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Kasım 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2007 Adexİki'de organizasyon. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar