Sparkcaster Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 çok gelmek istiyorum ama lojistik olarak mümkün olmadı yetemedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 Hepiniz dopsunuz bi daha bisi ayarlamam 30 kisi falan dedim kafeye 30 kisi olmassak iptal ederim banane Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xhunarion Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 Yavaş et saçın başın dağılmasın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 Ederim valla:P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 Bu arada liste : aktiftablet axedice bellow cüce custodem holy + 2 kankito jaan MADBOY phyx Silmarwen syn xhunarion zydar Mumu Nihlathak Greeny Gilean Ardeth(olasi ne demekse:P) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Greeny Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 Vallahi ben de gelmek istiyorumda, oyun moyun bilmem. Dota bilmem, BF2 bilmem. Hani gelip paticik ve msn kombosu için sabaha kadar durmak pek mantıklı gelmedi. WoW accountunu da sattım hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xhunarion Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 Ya zaten bilmekle alakası yok. Tamamen eglenmek bazında. Orada tek pro ben varım zaten gerisi n00b. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 Ya de get bi BF2 biliyorsun konusuyorsun vidi vidi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 birinde tercih yapmak gerek yahu, of Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 NE tercihi ardacım kuzum? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zheld Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 Xhunarion said: Ya zaten bilmekle alakası yok. Tamamen eglenmek bazında. Orada tek pro ben varım zaten gerisi n00b. 3-2-1 hassiktir lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 olm hem o gün, hem de pazar çıkarsam salı günkü sınav yalan olcak. bakalım, cuma günü belli olur benim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 Beni ara haber ver bari bu arada yol bilmiyen olur beni aramak istiyen olur falan filan pmden tel veririm istiyene gz bu arada madalya yapmisiz:P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gilean Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 varım ben de herhalde..cd'de oyun getirsek olur herhalde? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 getirin ama olmiyan bir oyun oldugunu sanmıyorum:P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 Hmm ben son anda öğrendim belki gelebilirim olası olarka ekleyimn beni de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xhunarion Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 Sina gelebilirsen gel, battlefield için roleplayer lazım heh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 xhun... yavaşca tıkla SUCK MY BALLZ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 KAHROLSUN AMERİKA!! 5 dakka sonra YAŞASIN AMERİKAN SİLAHLARI!! (çapulcu çinli) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 gelesım varda soyle bı sorum olacak ben sımdık saat gece 2-3 gıbı kafeden cıkmak ıstesem cıkabılecek mıyım? yoksa "hopp hemserım sabaha kadar cıkmak yok" gıbısınden bı cevapla mı?karsılasıcam bırde 2-3 arası anadolu yakasına gecmek ıcın vesaıt fılan var mıdır? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mumu Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 ps3 getirsenize lan dslgjkdsh ha bu arada benim de bi arkadaş gelicek haberiniz olsun organizatör arkadaşlar.(bu organizatör de ne pis kelimedir ya) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 Gece çıkma sorun olmaz heralde, arka kapı marka kapı bişeyler ayarlanır ama o saatte motor bulup karşıya geçsen bile minibüs falan yoktur. Sen gel, biz seni sabah karşıya geçiririz. Gelsin tabi mumu. Ne kadar adam o kadar frag mantığıyla yaklaşıyorum ben olaya nıhaha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 Benim +2'im listeye yazılmış da onlar kesin değildi ve şu an aldığım haberler doğrultusunda gelemiyorlar =/ Ben tek geliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MADBOY Mesaj tarihi: Kasım 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2007 Ahmet ulan, o kadar diyorsun BF2'de pıroyum falan da, 2001 sonunda daha cinsel bölgesinde şeftali tüyü bile çıkmamış halimle bf42tr'de en aktif oyunculardandım ulan, fena gaz yaptım, haftasonuna kadar bütün gün BF2 oynayıp ownage edeceğim seni. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xhunarion Mesaj tarihi: Kasım 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2007 Aktif losersın gülüm. Kırılan kalpleri sabah kahvaltıda tamir edeceğime söz veriyorum. Buradan anneme, babama, meryem halama teşekkür ediyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar