Xhunarion Mesaj tarihi: Kasım 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2007 Çok zevkliydi JA bence. Bir de ben yeni uyandım ahah. Oha saat dokuz olmuş hava kararmış, wtf. Hayır bi jedi müessesi bu kadar mı ayaklara düşürülür dedim içimden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Kasım 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2007 Korkun lightsaberımdan hihoha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Kasım 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2007 jedi outcastta temple haritasında, biz koşturuyoruz dark side olarak etrafta bi 5 dakka olmuş adam kaybetmemişiz, mvilerde öldükce aynı yerde spawn olmuş "hai meditasyon entel küntel hadi birbiimize korkucn kamp hikayesi anlatalım, sen acını hangi boyayla boyuyosun" falan gibi muhabbet ediyolar, tabı biz gezerken sonunda onların makanına girmiş olmuş böle kapıdan 6-7 kırmızı yığıldık iceri, biri bağırıyodu arakdan "geldiler lan geldiler" diye etrafta lightningler gripler uccşuyo ilginc bi görüntüydü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
atcgtr Mesaj tarihi: Kasım 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2007 kaçırdığıma iyice üzülüyorum :( ahh vizeler ahh... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaan Mesaj tarihi: Kasım 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2007 l2p noobs diyorum ilk olaraktan. :P eğer başka bir lan party yapılacaksa - çokdaha önceden kararlaştırılmalı. - tarihi final tarihleri ile çakışmamalı. - oynanacak oyunlar kararlaştırılarak kafeye önceden yüklenmeli. - faha iyi havalandırması olan bir yer tercih edilmeli. - gece kahve-çay servisi yapabilecek bir yer olmalı!!!1111 - son olarak da kırmızı takım delikanlı gibin jedi oynamalı :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xhunarion Mesaj tarihi: Kasım 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2007 O çok komiti ya. -Gelin ya şu sütunlara çıkalım rp ayagına ahah. -Ok lol. *gümbür gümbür sesleri takip eden bir kapı açılma sesi* -Aha geldirler. Basıldık. *kanlı bir meydan savaşı* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MADBOY Mesaj tarihi: Kasım 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2007 Ulan arkamdan 6-7 kişi allahına kadar kovalıyor, absorb açtım tabi force işlemediğinden, kapıdan bir çıktım bizimkiler sütun üzerinde, aşağı atladılar direk "oh heleşükür" moduna girdim, felaketti combat yalnız. Ya birde CoD4 getirdim ama yükleyemedik, ana makineye yükleyecez, ardından dağıtacaz falan... Çok güzel olurdu multi CoD4 oynasaydık valla. Edik : Şeftalims, gunner olmadan havadaki helikopteri patlatmak zor oluyor, gunnerın büyük desteği oluyor air to air savaşlarında, füksüyü kaptın tabi. Ona rağmen roundların yarısından çoğunda domine ettim yalnız, az bıçağımı tatmadı millet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Kasım 10, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2007 Gelemedigim iyi olmus jedi zevkli olmazdı size cunku nioahaha Cod4 yuklu adekste. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Syn Mesaj tarihi: Kasım 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2007 jk2 de acaip bayılmıştım,tutuolardı assa bırakıolardı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MADBOY Mesaj tarihi: Kasım 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2007 Nasıl yüklü yahu, baktığımda göremedim ben, adama da sordum yükleyelimmi diye, uzun sürer vs falan dedi es geçti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Kasım 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2007 absorb her türlü force'un çözümü :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BeIlow Mesaj tarihi: Kasım 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2007 are you talking to me ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xhunarion Mesaj tarihi: Kasım 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2007 İsimleri de ekleyelim, şukela olsun. Ayrıca boy ortalamamızın ne kadar düşük oldugunu gözlemledim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Kasım 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2007 cod4 yüklü değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Kasım 11, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2007 ah canberk ah napiyon sen orda lawl:P Ben efe bu arada o kadar ayarladım gelemedim ya amaaan bi dahaki sefere Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Kasım 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2007 Xhunarion said: İsimleri de ekleyelim, şukela olsun. Ayrıca boy ortalamamızın ne kadar düşük oldugunu gözlemledim. Boy ortalaması düşük değil, JaaN çok yüksek olduğu için öyle gözüküyor =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Kasım 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2007 BeIlow said: are you talking to me ? Bu resimde yanda oturan ardeth, tepemdeki leylek jaan ve onun harasladığı zavallı da bendeniz. said: Sol baştan sırayla : MADBOY, Aktiftablet, kulak yapan dallo Jaan, Holy, kulak yapılan ben, cleglaw, xuun, Phyx, cüce, ardeth. İki resim var, ikisinde de jaan bana sarılırken bişiler yaparken görünüyor. Sanırım aşık bana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Kasım 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2007 her zamanki gibi o_O çıkmışım telefon kamerasından bile belli oluyor :p ayrıca arkadamki kızı tanımıyorum :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xhunarion Mesaj tarihi: Kasım 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2007 Sen 80'lerden kopup gelmiş bir türk filmi starı gibi çıkmışsın ardeth. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Kasım 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2007 sen de biraz emo gibi mi çıkmışın ne :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xhunarion Mesaj tarihi: Kasım 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2007 Sakalım çıkmıyor, agzımla kuş tutsam faydası yok baba. =/ Ayrıca kaybettik biz ya. Mağlup takmız. Ama biz daha iyi oynadık sdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Kasım 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2007 battlefield is so unfair guns are so mean :.( ayrıca kahrolsun amerika yaşasın çin halk cumhuriyeti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xhunarion Mesaj tarihi: Kasım 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2007 Resmen kapitalizm çekik gözlü itler tarafında hezimete uğradı. Jaan adisi zaten sattı bizi size geçti. Bizim neyimiz var? Benim gibi sıradışı bir helikopter pilotu ve koşarak sniper kullanan axedice. thx. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Kasım 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2007 kurban bayramında bıseyler ayarlanabılır mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Syn Mesaj tarihi: Kasım 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2007 Delioglanla iyi avladık kapitalistleri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar