Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Kanal D ANİMAX kuşağı

DiaBoLiC

Öne çıkan mesajlar

said:
Sam, 05 November 2003 09:07 tarihinde demiş ki:b arada gohen'i merak ediyordum, herif gene pırtladı bir yerden, serinin en uzun süre dayanan adamı valla helal olsun.. :-p

ehueh. ama her çıkışında daha bi sefil oluyo. adam bu gün de yoshiden dayak yedi. bi de üstüne cevizleri patladı :D[hline]You want the Dark on the Lady of Pain? Get real! There ain't no dark, least, none that anyone alive or dead ever knew. Might as well make up your own, for the good it'd do you.
So what's the truth, then? Well, with most things in the Planes, the Truth is whatever you believe it to be. Simple as that.
Believe well, cutter.
Sosyal ağlarda paylaş

bugün sınav 13.30da..
ben ne güzel ikisini de bu sefer izleyebilcem dedim..
8de gittim gazte okudum..
8.24te kanal d'yi açtığımda ghost busters vardı.. "Alla alla erken başlattılar herhalde" derken bitti dizi, ben de hayal kırıklığıyla kaldım o sırada..
neyse en azından kenshini izledim..

ahım şahım bir bölüm değildi, ama o sondaki "fındık kıran tekmesi" izlediğime değdi :)[hline]Yiyemedikten sonra araba ne işe yarar?
Sosyal ağlarda paylaş

Bugün yine izleyemedim:). Önceki sayfada verdiğim linkte ne olduğunu okuduktan sonra aşağıdaki bölüm başlıklarına bakayım dedim bir tanesi şölye geçiyor "sanosukes b............" noktalı yerleri öğrenmek için bir önceki sayfada verdiğim linke bakın. Başlık spoiler ın babasını içeriyor ama:). Zaten bölümde çok uzakta değil haftaya çarşamba günü. (Kesin kaçmaz)
Sosyal ağlarda paylaş

heh ben de gördüm omu istemeyerek, bin pişman oldum scroll ettiğime sayfayı.. :-p

yarın bugünkü bölümden devam edecek, kenshin yerde, iki eliyle kendisine batırılmaya çalışılan bir mızrağı tutmuş durumda ve dört usta samuray da çevresini sarmış, herifleri de hemen kesemedi yani durum sakat gibi bu sefer.. :)

ekleme: kenshin hayranları bence the last samurai'yi kaçırmasın, tam bizimkinin battousai ünvanını aldığı değişim dönemini konu alan bir film, dün en son fragmanını gördüm ve acayip gaza geldim. sanırsınız ki kenshin'i film yapmışlar.. :-p[hline]Sabahları napalm kokusunu severim, çöp kokusunu değil..

[Bu mesaj Sam tarafından 06 November 2003 17:32 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

abi o b.... yi koymasaydın keşke. çünkü b ile başlayıp da kral spoiler olabilecek tek bi kelime var...[hline]You want the Dark on the Lady of Pain? Get real! There ain't no dark, least, none that anyone alive or dead ever knew. Might as well make up your own, for the good it'd do you.
So what's the truth, then? Well, with most things in the Planes, the Truth is whatever you believe it to be. Simple as that.
Believe well, cutter.
Sosyal ağlarda paylaş

ben betrayal derim...[hline]You want the Dark on the Lady of Pain? Get real! There ain't no dark, least, none that anyone alive or dead ever knew. Might as well make up your own, for the good it'd do you.
Believe well, cutter.
Sosyal ağlarda paylaş

işte özet bone ama sadece ilgili bölüme bak, bütün bölümleri tek sayfada anlatıyor çünkü..

offf inanmıyorum ya, ghostbusters bitti elektrik kesildi! kafayı oynatacaktım böyle sanosuke gibi kafa atasım geldi tv'ye! 1 saat sonra geldi elektirikler :hrr:[hline]

düzltme: smileySabahları napalm kokusunu severim, çöp kokusunu değil..

[Bu mesaj Sam tarafından 07 November 2003 16:57 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

kenshin yok mu şimdi?[hline]You want the Dark on the Lady of Pain? Get real! There ain't no dark, least, none that anyone alive or dead ever knew. Might as well make up your own, for the good it'd do you.
Believe well, cutter.
Sosyal ağlarda paylaş

oleeey :)
ehueh kalkamamıştım zaten. 9a çeyrek kala kalktım.[hline]You want the Dark on the Lady of Pain? Get real! There ain't no dark, least, none that anyone alive or dead ever knew. Might as well make up your own, for the good it'd do you.
Believe well, cutter.
Sosyal ağlarda paylaş

ehehe grudge "the prehistoruk man"e +1, ben de öyle sandıydım...

Ghost busters süper bir bölüm değildi. Ama fena da değildi.. O kadar az yaratık olması üzücü idi ama.. Adamlar üşenmiş fazla detaylı yapmamış yaratık dünyasını..

Rüyamda ghost buster olduğumu görmüştüm eheheh..

kenshin'de o yapılanlar fantazik di mi hepsi? Yani gerçek bir temeli felan yok, kılıçla havayı felan kesemessin di mi?[hline]Bonecrusher: Hadi bira içmeye gidelim.
Eagleeye: Olmaz, henüz çok gündüz.
Sosyal ağlarda paylaş

necro kız ne yahu ?
Sam sayende hentai kültürü ediniyoruz.. neler varmış be vay anasını... :lol:[hline]It's all a puzzle, isn't it, Joseph? Like a game of chess, perhaps. The pieces move, apparently aimlessly, but always towards one single objective: to kill the king. But who is the king in this game, Joseph? That is the question you must ask.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...