WinterWolf Mesaj tarihi: Ekim 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2003 Komikti bugünkü bölüm. Helen kenshin resmen palyanço:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ekim 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2003 silphatos sen esas bölümleri kaçırdın çünkü, bugünkü hava cıva kalır normal.. :)[hline]Sabahları napalm kokusunu severim, çöp kokusunu değil.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ssj4songoku Mesaj tarihi: Ekim 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2003 30. bölüm gelsin kenshin palyaço mu şeytan mı görceksiniz.Özellikle ilk kez izleyenler şok olcak.Ama düblaj normal kenshin'nin sesi ile aynı olursa şok olmazsanız oda ayrı. Bu arada ben gerçekten düblajları beyenmedim.Beyenen var mı arkadaşlar? Edit: Arkadaşlar orjinalinde yohji değil yahiko'dur.(Salak amerikanlar...bok gibi çeviriyorlar japon isimlerini.) [hline]"Sword is a weapon. Swordmanship is learning how to kill. No matter what ideals you claim how you call it, that is the only truth" Hiko Seijuro "Öğretmek kendinde başlar.İlk önce kendine öğret sonra başkasına" [Bu mesaj ssj4songoku tarafından 29 October 2003 15:04 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ekim 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2003 KanalD gece 1-2 gibi tekrarını verse şunların olmaz mı yahu.İzleyemiyoruz 8.30'da evde değilimki hiç haftasonu,haftaiçi...[hline]Silphatos Iceheart Synthetic Intelligent Lifeform Programmed for Harm/Android Trained for Observation and Sabotage (a.k.a ; Grynn , Botanika) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ssj4songoku Mesaj tarihi: Ekim 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2003 Gerçekten ya şöyle 12-1 gibi verseler gece gece izlesek ne güzel olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ekim 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2003 songoku dublaj bence çok iyi olmuş, gördüğüm en iyi çizgi-film dublajları arasında. bundan ötesinin şu vakitte türkiye koşullarında pek yapılabileceğini sanmıyorum..[hline]Sabahları napalm kokusunu severim, çöp kokusunu değil.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grudge Mesaj tarihi: Ekim 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2003 goku. orjinalle kıyaslanmasa da son derece güzel bence dublaj. bisürü anime çevrisinde bütün karakterler anlamsız anlamsız geveliyolardı. (örn. trt de çıkan slayer's ın yapımcılarından bi bilim kurgu, brtdeki magic knight)[hline]You have questions, my friend, but are you prepared for the answers? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WinterWolf Mesaj tarihi: Ekim 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2003 Gece 1-2 = hayal:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ekim 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2003 sanosuke de megumi'ye abayı yaktı, bugünkü bölümü çok beğendim.. :) tilki kulaklar hohoho :utaniem:[hline]Sabahları napalm kokusunu severim, çöp kokusunu değil.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ekim 31, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2003 dünkü bölümü izledim güzeldi.. Senaryo böyle yazılır işte :D adamlar belki klasik bir fikir üzerinden gitti. Ama halk'ın bir anda nasıl etkilendiklerini, doktoru yuhaladıklarını farkedebiliyorsun.. Yanlız anlamadığım birşey, insanın karnı ağrıdığı zaman mutlaka ateşi de çıkmak zorunda mı? Dövüş sahneleri hala sux.. Kenshin'in gülleyi kestiği sahne sadece bir çizgiden ibaret.. Kılıcın haraket ettiğini, gülleyi kestiğini felan görsek ne güzel olur.. Tamam belki kenshin'in o gülleyi kesebilmek için çok hızlı haraket etmesi gerekiyor, o bir anlık sahneyi de insanlar kaçırır anlamaz felan düşündükleri için ya da üşengeçliklerinden dolayı olabilir.. Ama ben hala bir çizgiyle gülleyi kesmek yerine, kenshini yandan gösterip bir anlık hareketiyle gülleyi kestiğini izlemeyi tercih ederim... Herkese ısrarla X-Men Evolution, x23 bölümünü izlemesini tavsiye ederim :D Sonra da bu tadı verebilecek bir anime tavsiye edin :) . Kılıç dövüşlerinden uzak durup, çizgi ile vurma efektlerini göstermek sux.. (ne demek istediğimi, dünkü bölümü izleyenler daha iyi anlayacaktır..) bu sabahki bölümü izleyemedim.. Ne olduğunu biri özetlerse sevinirim.. Ha bir de kötülerin evine girip son boss'tan bir güzel dayak yedikleri bölümden sonraki bölümü izleyemedim.. Doktoru nasıl kurtardılar biri açıklasın :) Yarın cumartesi of.. Yok di mi şimdi kenshin :( Şunu sabah 6.30-7.30 arasına alsalar ne iyi olur :). Bizim okulumuz var izleyemiyoruz hergün.. :D[hline]Yiyemedikten sonra araba ne işe yarar? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grudge Mesaj tarihi: Ekim 31, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2003 orda ateşine bakması bahaneydi. başka bişi gördü kesin adamda. kenshin de dedi ya bizim görmediğimiz bişeyi farketmiştir diye... ayrıca öyle hızlı hareket ettiğinde naaptığını çizseler aynı etkiyi kesinlikle vermez. estetiksel bi olay...[hline]You have questions, my friend, but are you prepared for the answers? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ekim 31, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2003 aslan grudge, negzel demişsin. çizimin üstadı dururken bu konuda haltetmek düşer bize.. :) kesinlikle aynı etkiyi vermez, şimşek çakar gibi olması hızını gösteriyor hareketin. zaten gülle dediğin gözle takip edilemez ki, gene yavaşlatılmış yani.. kenshin wolverine'i keser, görünüz: maskeli wolverine'i tek hareketle duman edişi.. bugün nihayet gene ciddiyete döndüler, tek hamlede yamultamayacağı biri anlaşılan o tip. öğretmen karakteri de hoşuma gitti, gerçekten yaratıcı..[hline]Sabahları napalm kokusunu severim, çöp kokusunu değil.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WinterWolf Mesaj tarihi: Ekim 31, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2003 Bu topic in başlığını "Kenshin kanal D de" diye değiştirsek fena olmaz sonuçta hiç ghostbusters tan söz etmiyoruz:). Bu arada şu öğretmenin ilk başta kenshin tanıyamaması biraz saçma:). Yüzünde koskoca X işareti olan kaç tane adam warki:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DiaBoLiC Mesaj tarihi: Ekim 31, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2003 topicimin başlığına laf atmayın bakim...ztn izliyemiyorum...sabahın 6:30 da kalkıp okula gitmek ayrı bi dert bir de kenshini izleyememek....acaba küçük bi tv götürsem kızarlar mı?[hline]Trust hurts, betrayel kills... İn the Name of God, impure souls of The Living Dead shall be Banished into eternal Damnation. Amen. Aket-Atum, 18 August 2003 16:54 tarihinde demiş ki: ayrıca benim adım thomas disease bana komaz Bonus 18 August 2003 18:36 tarihinde demiş ki: İleriki levıllarda summon maganda, summon yeniçeri gibi büyülerde geliyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Kasım 1, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2003 Sony'nin el tvlerinden var onlardan götürürsen çakmazlar.[hline]Silphatos Iceheart Synthetic Intelligent Lifeform Programmed for Harm/Android Trained for Observation and Sabotage (a.k.a ; Grynn , Botanika) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Kasım 3, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2003 bu suzuki de kof çıktı yahu, anlamadığım nokta öğretmen "suzuki battousai'den iyi dedi" ama o kadar şişindiği yeni hareket oldskool çıktı, 3 harekette canına okudu bizimki.. kenshin sanosuke'nin zanzasını kesmeseydi anlaşılan kan gövdeyi göürecekti her bölümde, adam yumrukla bile vahşetengiz.. :-p[hline]Sabahları napalm kokusunu severim, çöp kokusunu değil.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grudge Mesaj tarihi: Kasım 3, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2003 sano direk yamultuyo :) kenshin'in avantajı elemanın tekniğindeki değişikliği kısa süre önce görüp tanıması sonra da üzerinde düşünecek vakti bulması oldu. yoksa zorlanacaktı gene... şans yani bi nevi :)[hline]You have questions, my friend, but are you prepared for the answers? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WinterWolf Mesaj tarihi: Kasım 3, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2003 Hepimiz sıra sıra 1 gün kaçırıyoruz galiba:). Bugünde ben izleyemedim kıbrısta kanal D de bir problem olduğundan. Ama şurdan okudum ne olduğunu http://www.tvtome.com/tvtome/servlet/EpisodeGuideSummary/showid-11459/season-1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Kasım 4, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2003 bugün sınav vardı erkenden gittim okula bitti sınav.. yarın 13.30'da, izliycem inşallah.. bu arada ayıp etmişsiniz, ghost busterdan da bahsediyoruz. Ama öyle ahım şahım bölümü olmuyor.. Ayrıca ordaki kıza hayranım, demiştim di mi? :-P Maskeli wolverine demişsiniz de, claw takan herkes wolverine mi oluyor? Wolverine dediğiniz öyle iki pençeyle biten bir kişi değil.. Adam assassin, samurai, soldier, trooper, mutant, beast, renegade, wanderer... Adam 85+ yaşında, hayatında yapmadığı şey yok.. Kenshin wolverine'i yenemez.. Ama bu demek değildir ki wolverine kenshini yener.. Kenshin dediğimiz adam çok hızlı vurabilen birisi. Ama wolverine de acıların çocuğu, sen ona ne kadar vurursan vur o daha çok sinirleniyor.. Neyse kenshin vs wolverine'i geçelim bir yere varamayız. Usta'nın gelip suikast olaylarının olduğu bölümü izledim, ve gerçekten hoşuma gitti. Hala istediğim kadar olmasa da, kılıç savaşları hoştu. Özellikle dojo'da şu beyazlı adamın (bir türlü kenshin dışında diğerlerinin adlarını ezberleyemedim) iki suikastçiyi hakladığı kısımda ağzım açık kaldı. İyi gidiyor iyi, haraket başladı..[hline]Yiyemedikten sonra araba ne işe yarar? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Kasım 4, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2003 aaaarrrrrgggggghhhhhhh gene kaçırdım ya, saati beynimin dibine koydum ama susturup uyumaya devam etmişim! :hrr: link çok makbule geçti winterwolf, sağol.. :) heh bone seni zaten çekemeyeceğiz böyle kızdırmasak wolverine gibi.. :-p sadece hızlı hareket etmesi olay değil ki kenshin'in, darbeyi yiyip de tek seferde mat olmayan bir tek sanosuke çıktı, hadi wolverine iyileştiiriyor kendini ama kenshin'e veririz körleştirilmemiş bir kılıç, o zaman görürüz sonucu.. 8-) o maskeli tip herhalde wolverine'den esinlenmeydi önceki bölümdeki kenshin'e rakip olan gambit benzeri adam (bu arada onun kadar zorlayan kimse çıkmadı kenshin'i, herif istese kaç kere kesecekti de hep erteledi, hatası o oldu) gibi..[hline]Sabahları napalm kokusunu severim, çöp kokusunu değil.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DiaBoLiC Mesaj tarihi: Kasım 4, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2003 said: Bonecrusher, 04 November 2003 11:14 tarihinde demiş ki: bugün sınav vardı erkenden gittim okula bitti sınav.. yarın 13.30'da, izliycem inşallah.. [hline]Yiyemedikten sonra araba ne işe yarar? yaw 13:30 nası yani?[hline]Trust hurts, betrayel kills... İn the Name of God, impure souls of The Living Dead shall be Banished into eternal Damnation. Amen. Aket-Atum, 18 August 2003 16:54 tarihinde demiş ki: ayrıca benim adım thomas disease bana komaz Bonus 18 August 2003 18:36 tarihinde demiş ki: İleriki levıllarda summon maganda, summon yeniçeri gibi büyülerde geliyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grudge Mesaj tarihi: Kasım 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2003 gene saati değişmiş bunun. saat 8:30da tvyi açınca kenshin başlamıştı. tam kenshin "alışverişe çıkcam gelince ben hallederim" gibi bişeyler söylüyodu. acaba ghost bustersı mı kaldırmışlar???[hline]You want the Dark on the Lady of Pain? Get real! There ain't no dark, least, none that anyone alive or dead ever knew. Might as well make up your own, for the good it'd do you. So what's the truth, then? Well, with most things in the Planes, the Truth is whatever you believe it to be. Simple as that. Believe well, cutter. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Kasım 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2003 yok bunlar gerizekalı ya, ben de açtığımda gohen'le telci tip muhabbet ediyorlardı. hulen niye değiştirdiniz madem gene değiştireceksiniz, oyun mu oynuyorsunuz hey yarabbi.. nasıl bir ciddiyetsizliktir bu anlamam ki.. b arada gohen'i merak ediyordum, herif gene pırtladı bir yerden, serinin en uzun süre dayanan adamı valla helal olsun.. :-p[hline]Sabahları napalm kokusunu severim, çöp kokusunu değil.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dojorel Mesaj tarihi: Kasım 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2003 anime konusunda pek newbie sayilirim, bu animax'i izliyorum dersim sabahin korunde olmadiginda. Kenshin i yakaliyorum birkac seferdir. bayagi guzel, izlemeye devam edicem. peki, bundan once de bisiy yayinliyorlar mi? 8.30da actigimde kenshin i bulup izliyorum. daha once bisiy varsa daha erken kalkmaya calisiyim..[hline]piyasada cok kalem var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Kasım 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2003 the new ghostbusters var ama anime değil, post-modern amerikan çizgi filmi. ben pek beğenmedim doğrusu ilki kadar..[hline]Sabahları napalm kokusunu severim, çöp kokusunu değil.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar