kender Mesaj tarihi: Ekim 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2003 http://www.theanimesite.com/?page=mangas/rk&null=/chapter141.zip kenshinin manga scan linkleri var bittorent...[hline]600 küsür cd den oluşan anime listemi görmek için mail atın:) [email protected] www.kitap.perisi.com www.kitaplarin.efendisi.com www.daredevil.efsanesi.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ekim 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2003 bugün de kurşunu kesti kılıçla, sonrasında o ayıyı yeri yararak uçurdu ya orada tam anlamıyla dumur oldum.. :) kaplan ve ejderha gibi, çok hoşuma gitti dövüş sahneleri ya..[hline]Sabahları napalm kokusunu severim, çöp kokusunu değil.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ekim 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2003 ghost buster'ın müziğine ve ordaki kıza hasta oldum. o müziği nerden bulabiliriz ki? Kız da çok şirin. Samurai-X diyince aklıma habire Weapon-X geliyor.. Ya bu dizinin giriş filmi değişiyor mu bana mı öyle geliyor? İlk izlediğimde kenshin samuraylarla savaştığı sahnede X şeklinde yarası 2 darbe sonucunda açılıyordu. Oysa yeni izlediklerimde zaten açık oran yaraya bir darbe vuruyorlar.. Ben mi yanlış gördüm?[hline]Beggar - Alms for the poor, alms for the poor Lazar - Here, Reb Nahum, is one kopek. Beggar - One kopek? Last week you gave me two kopeks. Lazar - I had a bad week. Beggar - So, if you had a bad week, why should I suffer? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ekim 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2003 ben gayet dikkatle izliyorum bana değişiyormuş gibi gelmedi, ilk gün anlattığı hikaye ile karıştırıyor olabilir misin? samurai-x amerika'daki yayın adı, bizimkiler amerikan sürümünü çevirmişler herhalde. esası rurouni kenshin..[hline]Sabahları napalm kokusunu severim, çöp kokusunu değil.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ekim 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2003 sanki çok net görmüştüm o baştaki (jenerik mi desem demo mu desem bilmem ki..) kenshinin samurayla dövüştüğü yerde kenshine iki darbe attıklarını ve yanağında X şeklinde yara açtıklarını.. Ama daha sonra o sahneyi koymadıklarını.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grudge Mesaj tarihi: Ekim 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2003 imkanı yok. o yaraların olayı çok ayrı... (bkz. Kenshin OVA)[hline]You have questions, my friend, but are you prepared for the answers? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ekim 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2003 intro diyecektin.. :) realvideo ve minicik (1 küsur mb) maalesef, daha iyisini bulamadım. bulan olursa yazsınlütfen..[hline]Sabahları napalm kokusunu severim, çöp kokusunu değil.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kender Mesaj tarihi: Ekim 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2003 kenshinin yanağındaki yara izi tv serisinde açıklanmıyor bildiğim kadarıyla..şimdi neden olduğunu söylersem millet beni vurur:) eniyisi siz mangasını okuyun ve ovalarını izleyin...[hline]600 küsür cd den oluşan anime listemi görmek için mail atın:) [email protected] www.kitap.perisi.com www.kitaplarin.efendisi.com www.daredevil.efsanesi.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kender Mesaj tarihi: Ekim 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2003 yanlız kenshin in dövüş stillerini keşkle türkçeye çevirmeselerdi orjinal isimleri daha harikaydı.. Teknik:Hiten Mitsurugi-Ryu Hareketler: 1-Ryu Tsuı Sen 2-Do Ryu Sen 3-Ryu Kan Sen 4-Battoujutsu 5-Ryu Shou Sen 6-Kuzu Ryu Sen 7-Ryu Mei Sen 8-Ryu Son Sen 9-Amakakeru Ryu No Hirameki (bunu 60. bölüme doğru ustasından öğreniyor..)(son ölümcül teknik) tabi bunların değişik kombinasyonları var................[hline]600 küsür cd den oluşan anime listemi görmek için mail atın:) [email protected] www.kitap.perisi.com www.kitaplarin.efendisi.com www.daredevil.efsanesi.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WinterWolf Mesaj tarihi: Ekim 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2003 Bugün cumartesi ama ben yine 8:30 kalktım. Alışkanlık yaptı 1 haftada:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ekim 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2003 oh be en sonunda bugün tek hamlede haklayamadığı biriyle karşılaştı, o da ghoul çıktı mübarek.. :-p süper heyecanlı valla..[hline]Sabahları napalm kokusunu severim, çöp kokusunu değil.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grudge Mesaj tarihi: Ekim 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2003 kenshin ova'da "kadınları anlamıyorum" diyen bi eleman vardı. spoil etmicem izlemeyenler için de, bu gün o geldi aklıma nedense :-p[hline]You have questions, my friend, but are you prepared for the answers? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WinterWolf Mesaj tarihi: Ekim 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2003 ehe ewet bugünkü rakip belliki şu an kenshin den daha güçlü. Büyük döwüş yarın (Yani umarım) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kender Mesaj tarihi: Ekim 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2003 kenshin asıl dayağı 5-6 bölüm sonra Shinomori Aoshi den yiyecek asıl süper bölümler yeni başlayacak:) Teknik:Oniwabanshu Kodachi Nitou Ryu 1-Gokou Juuji 2-Kaiten Kenbu 3-Ryusui 4-Onmyou Hasshi 5-Onmyou Kouza 6-Kaiten Kenbu Rokuren[hline]600 küsür cd den oluşan anime listemi görmek için mail atın:) [email protected] www.kitap.perisi.com www.kitaplarin.efendisi.com www.daredevil.efsanesi.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kender Mesaj tarihi: Ekim 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2003 selam millet hazır kenshin fanları yeni oluşmaya başlamışken mangasının linklerini vereyim http://pomi.sandwich.net/ruroken/ buradan ilk 9 kitabın hepsini alabilirsiniz. bölümleri izlemeden merak edenler için:)[hline]600 küsür cd den oluşan anime listemi görmek için mail atın:) [email protected] www.kitap.perisi.com www.kitaplarin.efendisi.com www.daredevil.efsanesi.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ekim 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2003 heh süper ya, babam da benimle beraber seyrediyor.. :-p kenshin gene gaza gelse adamı ortadan ikiye ayıracakmış, en sonunda "baktım ki kılıç türk malı, bütün teknikleri hatmetmem gerekti, battousai diplomasını bakkaldan almadım" deyince yamuldu esas adam.. 8-)[hline]Sabahları napalm kokusunu severim, çöp kokusunu değil.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ekim 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2003 çok hızlı başladı bu bölüm. izledim hoştu.. bir de sonra mtv'yi açtım, daft punk'ın yeni klibini gördüm..[hline]Yiyemedikten sonra araba ne işe yarar? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ekim 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2003 bu oniwabanshuu (azıcık araştırma yaptım :-p ) tayfası güçlü göründü ama sanosuke tek başına halletti çoğunu, o maskeli elemanla liderde var herhalde numaralar.. :) bone bu arada sana yeni edindiğim bir bilgiyi ileteyim de daha çok beğenirsin kenshin'i.. ;) rurouni kenshin'i yaratan arkadaşın amerikan çizgi-romanlarının hayranı olduğu biliniyormuş, özellikle de x-men'in. bazı kötü adam tiplemelerinde de görülebilirmiş esinlenmeler, mesela önceki gün geberen adam gambit'in ikizi gibiydi.. :)[hline]Sabahları napalm kokusunu severim, çöp kokusunu değil.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ekim 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2003 said: kender, 21 October 2003 00:21 tarihinde demiş ki: selam millet hazır kenshin fanları yeni oluşmaya başlamışken mangasının linklerini vereyim http://pomi.sandwich.net/ruroken/ buradan ilk 9 kitabın hepsini alabilirsiniz. bölümleri izlemeden merak edenler için:)[hline]600 küsür cd den oluşan anime listemi görmek için mail atın:) [email protected] www.kitap.perisi.com www.kitaplarin.efendisi.com www.daredevil.efsanesi.com linkler kaldırılmış..[hline]Sabahları napalm kokusunu severim, çöp kokusunu değil.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ekim 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2003 Yarım yamalak izleyebiliyorum Animax'ı. Dün ve bugün izledim.. Maskeli adam çok ilginç Sanırım adam çok hızlı, kendini teleport mfelan edebiliyor ama, kılıçta kenshinin eline su bile dökemez gibime geliyor.. Yalnız kenshin bu maskeli adamdan çok çekecek.. Ghost buster'da kıza hayran oldum bu arada :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kender Mesaj tarihi: Ekim 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2003 linkler kaldırılmış.. ozamana alın size bittorent linkleri.. http://www.theanimesite.com/?page=mangas/rk&null=/chapter141.zip[hline]600 küsür cd den oluşan anime listemi görmek için mail atın:) [email protected] www.kitap.perisi.com www.kitaplarin.efendisi.com www.daredevil.efsanesi.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DiaBoLiC Mesaj tarihi: Ekim 23, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2003 yaw acaba okula tv fln mı götürsem? böle 6-7 yaşlarındayken sabahın 6 sında kalkıp hiç üşenmeden yayın kuşağının başlamasını beklerdim tv başında o "dıııııııııııııt" diye öten renklerin olduğu ekrana bakardım[hline]Trust hurts, betrayel kills... İn the Name of God, impure souls of The Living Dead shall be Banished into eternal Damnation. Amen. Aket-Atum, 18 August 2003 16:54 tarihinde demiş ki: ayrıca benim adım thomas disease bana komaz Bonus 18 August 2003 18:36 tarihinde demiş ki: İleriki levıllarda summon maganda, summon yeniçeri gibi büyülerde geliyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ekim 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2003 maskeli de fos çıktı, zaten japonya'nın en iyi kılıç ustası namını taşıyan birinin muhattap bile olmaması gerek ama heyecanlanalım diye.. :-p babam da dörtgözle izliyor, halen "oğlumla vakit geçirme" dese de ilgisini çekmese dünyada izlemez.. :) bu aoshi'nin geçmişi açıklanmadan bana çok saçma gelecek kenji'yi 5 sn'de tokat manyağı yapması, geçen günki manyak elemanı da 2 sn'de dövecek miymiş yani, yavaş..[hline]Sabahları napalm kokusunu severim, çöp kokusunu değil.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SandroNightFall Mesaj tarihi: Ekim 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2003 Dün keşfettim bu diziyi ve süper buldum. Zaten FRP oynayan birisinin bu diziyi beğenmemesi saçmalık olur gibime geliyor. Grup oldukça hoş bence. O öküz gibi kılıç taşıyan adam karizma koyuyo :-P Neyseki p.tesi ve salıları 9 da evden çıkıyorum. Okul 5 dk uzaklıkta derste 9:20 de başlıyo. çarşamba-perş-cuma'da evden 8:30 çıkıyorum. yani haftada 2 bölüm izleyebiliyorum. Haftasonları yayınlanıyormu merak ettim bilen var mı? Bide bu dizinin diğer bölümlerini falan indirebileceğim yada cd sini alabileceğim bir yer var mı?[hline][/b]F-R-P konuşmalı barbut oyunu...[b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WinterWolf Mesaj tarihi: Ekim 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2003 Gelecek bölüm bayaa dayak yiyecek herhalde:). Bu arada bakıyorum sende artık "kenji" demeye başladın:) said: Sam, 24 October 2003 09:22 tarihinde demiş ki: maskeli de fos çıktı, zaten japonya'nın en iyi kılıç ustası namını taşıyan birinin muhattap bile olmaması gerek ama heyecanlanalım diye.. :-p babam da dörtgözle izliyor, halen "oğlumla vakit geçirme" dese de ilgisini çekmese dünyada izlemez.. :) bu aoshi'nin geçmişi açıklanmadan bana çok saçma gelecek kenji'yi 5 sn'de tokat manyağı yapması, geçen günki manyak elemanı da 2 sn'de dövecek miymiş yani, yavaş..[hline]Sabahları napalm kokusunu severim, çöp kokusunu değil.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar