Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Kanal D ANİMAX kuşağı

DiaBoLiC

Öne çıkan mesajlar

erken yatıp erken kalkın. ben gündüz denen şeyin varlığını keşfettim bu animax olayı sayesinde :)

ama gene de en iyisi gece yarısı ya da gece yarısından sonra tekrar versinler :)[hline]You have questions, my friend, but are you prepared for the answers?

[Bu mesaj Grudge tarafından 15 October 2003 00:10 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

ghost busters xtreme, ben küçükken, ortaokula giderken rtl'de yayınlanıyordu bir kaç bölümünü izlemiştim..
ordaki kadının hastasıyım.. Tam necromancer tipi var..

Çok usta bir samurayın o kadar çocuksu olcağını düşünemem. Hoş dojonun başı da çok çocuksuydu :)
fena değil aslında.. Ama ben yine de x-men evolution'ı tercih ederim, dövüş sahneleri süper..[hline]Beggar - Alms for the poor, alms for the poor
Lazar - Here, Reb Nahum, is one kopek.
Beggar - One kopek? Last week you gave me two kopeks.
Lazar - I had a bad week.
Beggar - So, if you had a bad week, why should I suffer?
Sosyal ağlarda paylaş

x-men evolution anime değil biliyorum.
ama savaş sahnelerinden bahsetmişim orda..
sonuçta ikisi de çizgi film..

bu arada amerikalıları çok rezil ediyorsunuz da bence çok güzel çizgi romanlar çizgi filmler yapabiliyorlar..

belki bir ghost in the shell görmedik şimdiye kadar..
ama marvelın çok ilginç hikayeleri olabiliyor..
amerikalılar bu işi mükemmel yapıyor diyemeyiz, ama bilmiyor da diyemeyiz..
animeye hayranlığım kadar marvel gibi firmalara da hayranlığım vardır..
Top Cow gibi çok ilginç fikirler üretebilen firmalar var..[hline]Beggar - Alms for the poor, alms for the poor
Sosyal ağlarda paylaş

amerikalıların bütün üretimleri berbat demiyorum, mesela örümcek adam'ı, batman'i çok beğenirim. ama mesela x-men'i hiç beğenmem, çok sırıtıyor bana göre, buffy ile angel misali. dövüş sahnesi filan dersen zaten güzelse gene japona çizdiriyorlardır kesin credits'e bakarsan.. :) (örümcek adam mesela)

adamlar amerikalıları takip ettiler yıllarca ve öğrendiler hayalgücü ile hikaye yaratımının en kritik noktalarını, sonra da aştılar. dikkat ederseniz terminator 1984 senesinde yayınlandıktan sonra adamlar böyle füturistik, karanlık anime'ler hazırlamaya başladılar, o zamanlar amerika onlara esin veriyordu. ama sonra geçtiler, öyle ki matrix gibi hollywood'un son yıllardaki en büyük bombası birebir sahneleriyle anime'lerden esinlenmişti. adamların "çok basit olsun, herkes anlasın" kaygısı yok bir kere, sailor moon'a bile baksan x-men'in rüyasında göremeyeceği hikaye ve karakter değişimleri yaşanıyor en olmadık anlarda, bir sonraki bölümde ne olacağını kestiremiyorsun..[hline]Sabahları napalm kokusunu severim, çöp kokusunu değil..
Sosyal ağlarda paylaş

bölüm güzeldi fena değildi..
Ama şu beyaz giysili adamı anlamadım. O kılıcı kullanabilmesi için Bayağı kaslı biri olması lazım. Çünkü çok ağır ve dengeli bir kılıç değil.
Bir de arkasında ne yazıyor giysisinin? Caponcam yok okuyamadım..
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Bonecrusher, 16 October 2003 10:06 tarihinde demiş ki:
bölüm güzeldi fena değildi..
Ama şu beyaz giysili adamı anlamadım. O kılıcı kullanabilmesi için Bayağı kaslı biri olması lazım. Çünkü çok ağır ve dengeli bir kılıç değil.
Bir de arkasında ne yazıyor giysisinin? Caponcam yok okuyamadım..

sonuçta bu bi anime,bazı abartıların olması normal,anlayışla karşılamak lazım:)[hline]-Eğer seni geçen kızın adını merak ediyorsan adım HEİDİ!
Sosyal ağlarda paylaş

sanasuke(yanlış hatırlamıyorsam) nin fiske ile adam bayılttığı sahneler abartı geldiyse ,
ilerde parmaklarıyla kayaları parçaladığı sahnelere oha dersiniz artık:)[hline]600 küsür cd den oluşan anime listemi görmek için mail atın:)
[email protected]
www.kitap.perisi.com
www.kitaplarin.efendisi.com
www.daredevil.efsanesi.com
Sosyal ağlarda paylaş

x-men'e laf attık ya, bonecrusher içine sindiremedi şimdi saçmalık arıyor.. :-p

anime tarzı diye birşey vardır, mor saçlar, 3 metrelik kılıçlar ve zeminden 5. kattaki balkonlara sıçramak aspirin almaktan daha doğaldır.. :)

ekleme: sanasuke midir nedir o arkadaş üzerine saldıran herifin parmağını nasıl yamulttu ama, bizim kaoru "hiii işini bitirdi çocuğun" derken battousai abimiz "evet ama çirkin oldu, hede hödö stilini" kullandı deyince ben bir keyiflendim ki sormayın.. 8-)

babamın da hoşuna gitti galiba, ghostbusters oynarken kenara geçip gazete okudu, kenshin başlayınca "başladı mı?" deyip geldi yanıma izlemek için. kendisi de 64 yaşındadır ve değil anime'lerle filmlerle bile arası yoktur.. :)[hline]Sabahları napalm kokusunu severim, çöp kokusunu değil..

[Bu mesaj Sam tarafından 16 October 2003 15:51 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

abi saçmalamakla pek alakası yok..
Tamam mor saçlar, süper high jump, fireball saldırıları, havada matrix vari kılıç dövüşleri, futbolda akila vuruşları felan... Biliyorum..
Ama madem o adam o kılıcı kullanacak, bir parmağıyla birisini yenecek kadar güçlü bir adam, bari adamı biraz daha iri yarı, biraz daha kaslı yapsınlar..
Ha diziye kötü demiyorum yanlış anlamayın..

Japon ve Amerikan çizgi filmleri izlemiş biri olarak, ikisinde de abartı şeyler görürüm, otururum düşünürüm.. Mesela Flash ve Quicksilver nasıl o kadar hızlı koşabiliyor? Wolverine 1.60 boyundaysa çizgi romanlarda 40 cm uzunluğunda bıçak çıkartabiliyor? Neden X-men ekibindeki herkes aşırı kaslı ve güçlü? Neden her süper kahraman olan kadın çok seksi vücuda sahip? Süperman'in geldiği gezegende herkes süperman kadar güçlüyse, neden ordan kaçamadılar? Ya da neden başka gezegenlere gitmediler? (süperman sanırım uzayda dolaşabiliyordu).

Bunun gibi abidik gubidik şeylerin yanında animeler daha gerçekçi gelir bana. En azından yeşil saçlar, pokemonlar, süper zıplayan adamlar, aduken çeken savaşçılar felan var..
Ama kocaman kılıcı onun gibi sıska birisinin kaldırması...[hline]Beggar - Alms for the poor, alms for the poor
Sosyal ağlarda paylaş

tarz işte bone, bütün o saçmalıkların nedeninin tarz olması gibi bunun da nedeni tarz. karakter tasarımcısı "böyle kılıçları hep dev gibi adamlar kullanıyor, ben sıska birine kullandırdatayım da daha cool görünsün" diye düşünmüş ve öyle de olmuş. aynı zamanda da sıradışılığını yansıtıyor adamın, mesela kötü adam formatındaki herif öyle ayı gibi, yenilince "sıska ayıyı yendi, demek ki ne aşmış adam diyorsun". tersi olsa aynı sükseyi yapmaz. ayrıca adam sıska felan ama sırf kas yani bruce lee hesabı, herif bir "hiaaaa!!!" çekerken arnold gibi kasları çıkıyordu. o hesap.. :)

bir de kaoru o kılıçları anlatırken "atı ve binicisini birden kesmek için üretilen çok büyük kılıçlar ama şimdiye kadar fazla kullanılamadı yeterli tekniğe sahip olan kimse çıkmadığı için" diyor, sonra da bu elemanı görüyoruz esaslı kullanırken, (battousai gene döverdi, tekniğine rağmen çok ağır hareket ettirebiliyor silahı) "vaaay bee, bu adamın olayı bu demek" yorumunu yapıyoruz huşu içinde. yani herşey tarzdan ibaret, susuzluk herşey değil bu durumda.. ;)[hline]Sabahları napalm kokusunu severim, çöp kokusunu değil..
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...