Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Kanal D ANİMAX kuşağı

DiaBoLiC

Öne çıkan mesajlar

sürekli full aksiyon olmaz ki, birkaç bölüm en azından böyle ufak tefek hikayelerle gider herhalde..

ileride yine kıllı tipler çıkacakmış galiba, detayına girmeyeyim.. ;)[hline]There were two men--they walked the same road, but after ten years they discovered completely opposite truths. So I think if I wander for ten years, I'll be able to find my own truth..
Sosyal ağlarda paylaş

hadi ya.. neyse artık senin yollayacaklarını çevirir çevirir seyrederim.. :-p[hline]There were two men--they walked the same road, but after ten years they discovered completely opposite truths. So I think if I wander for ten years, I'll be able to find my own truth..
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Sam, 08 January 2004 20:20 tarihinde demiş ki:
hadi ya.. neyse artık senin yollayacaklarını çevirir çevirir seyrederim.. :-p[hline]There were two men--they walked the same road, but after ten years they discovered completely opposite truths. So I think if I wander for ten years, I'll be able to find my own truth..

bak içine Jinchuu Arc in guzel bolumleri sıgarsa manga koyacam bu hafta kasmadım kar yuzunden okula gitmeye Cumartesi yollarsam Pazartesi, Pazartesi yollarsam ya akşam ya Salı gelir tahminen te ben ne yapacağımı bilmiyorum ben boyle sarıp versem paketlerler heralde.[hline]We gathér strength frøm sadness and pain, each time we die we learn to live again.
Sosyal ağlarda paylaş

benim bir arkadaş gazete kağıdına sarıp koli bantıyla tutturuyor cd'leri, öyle yapabilirsin belki..[hline]There were two men--they walked the same road, but after ten years they discovered completely opposite truths. So I think if I wander for ten years, I'll be able to find my own truth..
Sosyal ağlarda paylaş

yukarıda verilen linkten jinchuu arc'ın mangasına bakıyorum da manyakmış yahu o da.. bazı sayfalar çıkmıyor ama olsun..[signature][hline]There were two men--they walked the same road, but after ten years they discovered completely opposite truths. So I think if I wander for ten years, I'll be able to find my own truth..
Sosyal ağlarda paylaş

• 5 yıl sonra ...
Bone said:

şey diycem,
Kenshin'i tekrar izleyesim geldi de, şu eskiden Animax'ta izlediğimiz Türkçe seslendirilmiş bölümleri var mıdır hiç bir yerde?
Hele bir de Ghost Busters bölümleri varsa daha da şahane olurdu.

arkadaşımda vardı TVde yayınlanan dublajlı halinin tamamı

klişe olacak ama Kanal D'deki hali iğrenç, orjinalini izleyin (klişe olmasın diye söylüyorum, her tr dublaj kötü değildir)
Sosyal ağlarda paylaş

- Mr. Himura! Look at that sword, Mr. Himura!
- A reverse-blade sword?
- Can it be? The last sword created by Shakku Arai was a reverse-blade sword, like Himura's old one...

Bone 08 Dec 2003, 08:05 tarihinde demiş ki: said:

kenshin battosai oldu.
ama daha sonra baktı kılıç aslında tars uçlu kılıç adam ölmedi bu da eski haline döndü kenshine..

ama tabii battosai haline tekrar gireceğinin sinyallerini gördük..

hey yavrum hey. 6 sene geçmiş. Yaşlanıyoruz azizim :P

Bazı şeyler değişmiyor ama :)

Go Kenshin Go!
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...