Sam Mesaj tarihi: Ocak 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2004 sürekli full aksiyon olmaz ki, birkaç bölüm en azından böyle ufak tefek hikayelerle gider herhalde.. ileride yine kıllı tipler çıkacakmış galiba, detayına girmeyeyim.. ;)[hline]There were two men--they walked the same road, but after ten years they discovered completely opposite truths. So I think if I wander for ten years, I'll be able to find my own truth.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WogeN Mesaj tarihi: Ocak 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2004 irenc. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-overdose- Mesaj tarihi: Ocak 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2004 Kıllı dediğin 3 bolumluk yani Kyoto Arc tan sonrası hikaye.[hline]We gathér strength frøm sadness and pain, each time we die we learn to live again. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ocak 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2004 hadi ya.. neyse artık senin yollayacaklarını çevirir çevirir seyrederim.. :-p[hline]There were two men--they walked the same road, but after ten years they discovered completely opposite truths. So I think if I wander for ten years, I'll be able to find my own truth.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Ocak 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2004 kaç kere söleyeceğim daha jubei rules :-)[hline]KinGpiN the striked sazan BabacumMostors, 27 December 2003 21:53 tarihinde demiş ki: yabancı am da kullanmasınlar alla alla ben zorda kalmadıkça kullanmıyorum... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-overdose- Mesaj tarihi: Ocak 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2004 said: Sam, 08 January 2004 20:20 tarihinde demiş ki: hadi ya.. neyse artık senin yollayacaklarını çevirir çevirir seyrederim.. :-p[hline]There were two men--they walked the same road, but after ten years they discovered completely opposite truths. So I think if I wander for ten years, I'll be able to find my own truth.. bak içine Jinchuu Arc in guzel bolumleri sıgarsa manga koyacam bu hafta kasmadım kar yuzunden okula gitmeye Cumartesi yollarsam Pazartesi, Pazartesi yollarsam ya akşam ya Salı gelir tahminen te ben ne yapacağımı bilmiyorum ben boyle sarıp versem paketlerler heralde.[hline]We gathér strength frøm sadness and pain, each time we die we learn to live again. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ocak 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2004 benim bir arkadaş gazete kağıdına sarıp koli bantıyla tutturuyor cd'leri, öyle yapabilirsin belki..[hline]There were two men--they walked the same road, but after ten years they discovered completely opposite truths. So I think if I wander for ten years, I'll be able to find my own truth.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ocak 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2004 abi pc gelse bölümleri tek tek indircem ama olmuyor.. manga scan veya anime episodelarınız varsa kargoyla yollasanıza[hline]Saçmayım, saçmalarım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ocak 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2004 Dünkü bölüm güzeldi valla.Balıkçının geçmişi pismiş :)[hline]Silphatos Iceheart Synthetic Intelligent Lifeform Programmed for Harm/Android Trained for Observation and Sabotage (a.k.a ; Grynn , Botanika) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ocak 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2004 yukarıda verilen linkten jinchuu arc'ın mangasına bakıyorum da manyakmış yahu o da.. bazı sayfalar çıkmıyor ama olsun..[signature][hline]There were two men--they walked the same road, but after ten years they discovered completely opposite truths. So I think if I wander for ten years, I'll be able to find my own truth.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WinterWolf Mesaj tarihi: Ocak 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2004 Diğer Hiten mitsirugi cide göründü bu bölümde:). İntronun başıda değişti:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dilbao Mesaj tarihi: Ocak 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2004 Dünkü bölümü izleyemedimi bugünkü biraz fransız kaldı bana. Dün nooldu? Geniş bir özet geçseniz ne de güzel olur hani... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WinterWolf Mesaj tarihi: Ocak 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2004 Geniş özetleri arkadaki sayfalardan birinde verdiğim linklerden birinden bulabilirsin:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2009 şey diycem, Kenshin'i tekrar izleyesim geldi de, şu eskiden Animax'ta izlediğimiz Türkçe seslendirilmiş bölümleri var mıdır hiç bir yerde? Hele bir de Ghost Busters bölümleri varsa daha da şahane olurdu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2009 Silphatos said: Anime kuşağı olursa süfer olur beya..[hline]Silphatos Iceheart Synthetic Intelligent Lifeform Programmed for Harm/Android Trained for Observation and Sabotage (a.k.a ; Grynn , Botanika) Silphatos | Europa @ OSI Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kinkaudonau Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2009 Bone said: şey diycem, Kenshin'i tekrar izleyesim geldi de, şu eskiden Animax'ta izlediğimiz Türkçe seslendirilmiş bölümleri var mıdır hiç bir yerde? Hele bir de Ghost Busters bölümleri varsa daha da şahane olurdu. arkadaşımda vardı TVde yayınlanan dublajlı halinin tamamı klişe olacak ama Kanal D'deki hali iğrenç, orjinalini izleyin (klişe olmasın diye söylüyorum, her tr dublaj kötü değildir) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ssj4songoku Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2009 Hiten Mitsurigi girigiriyo'yu duymam ile televizyonu kapatmam bir oldu... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2009 bir soruversene arkadaşına, valla şahane olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2009 kenshine bile kenji mi ne diyorlardı faciaydı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2009 - Mr. Himura! Look at that sword, Mr. Himura! - A reverse-blade sword? - Can it be? The last sword created by Shakku Arai was a reverse-blade sword, like Himura's old one... Bone 08 Dec 2003, 08:05 tarihinde demiş ki: said: kenshin battosai oldu. ama daha sonra baktı kılıç aslında tars uçlu kılıç adam ölmedi bu da eski haline döndü kenshine.. ama tabii battosai haline tekrar gireceğinin sinyallerini gördük.. hey yavrum hey. 6 sene geçmiş. Yaşlanıyoruz azizim :P Bazı şeyler değişmiyor ama :) Go Kenshin Go! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kinkaudonau Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2009 YouTube'da 2 bölümünü stream olarak bulabildim, türkçe dublajını çok merak edenler varsa p.m. atabilirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar