zlorwf Mesaj tarihi: Ocak 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2004 peki o 15 dakka diyen kadınla, silahı atan adam kimler?[hline] Part metal, part bone and all death.. I trade for life with the insurgents. My resources, unlike theirs, are limitless. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ocak 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2004 15 dakika diyen kadın yumi, shishio'nun sevgilisi. sanırım yarın ya da öbürgün onun hikayesini de öğreneceğiz. öbür kraldan çok kralcı fanatikse shishio'nun idari işlerinde yardımcısı ve koordinatörü, shishio'nun aksine kazanmak için her türlü pisliği yapabilecek bir tip.. artbook scan'leri olan bir yer buldum ya süper..GAUTOTSU VURUŞU!GAUTOTSU DURUŞU 8-) bunun büyüğünü bulamadım maalesef..[hline]Yes. In the rain, I smiled, but I was really crying. I was really crying.[Bu mesaj Sam tarafından 02 January 2004 10:10 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ocak 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2004 kenshin'in ters kılıç darbelerinden fazla etkilenmemesi bir yana yüzüne futae no kiwame'yi yiyip de birşey olmaması bana saçma geldi cidden. hani savuştursa ya da kaçınsa anladım da o vuruşla kayalar kırılıyor be. açıklama bulamadığım için fazlaca abartı olduğunu kabul edebiliyorum ancak..[hline]Yes. In the rain, I smiled, but I was really crying. I was really crying. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ocak 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2004 said: Sam, 01 January 2004 09:42 tarihinde demiş ki: laent olsun ya, kanepede uyuyakalmışım 6 gibi, demin uyandım kafayı oynatacağım şimdi duvar arıyorum kafamı vuracak.. kaçırmayayaım derken hepten kaçırdım aaaaarrrrrrghhhhhhhhhhhh aynen abi saat 3te yattım. saati 7ye kurdum.. 7de uyandım 8e kurdum gene yattım 8de uyandım cep telefonumu kapattım. sonra 9da uyandım bir baktım saat 9 "aney!" diye bir hışımla kalktım da kaçırmışım.. uykulu halin yüzünden yataktan kalkamamak sux..[hline]Bir şeyi göremiyor olman, orda olmadığı anlamına gelmez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ocak 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2004 said: Sam, 02 January 2004 10:57 tarihinde demiş ki: kenshin'in ters kılıç darbelerinden fazla etkilenmemesi bir yana yüzüne futae no kiwame'yi yiyip de birşey olmaması bana saçma geldi cidden. hani savuştursa ya da kaçınsa anladım da o vuruşla kayalar kırılıyor be. açıklama bulamadığım için fazlaca abartı olduğunu kabul edebiliyorum ancak.. kabul ettin abi bak sen de hehe bugünkünü kaçırmadım neyseki.. özellikle kenshin'in çi gücü yüzünden yaprakların uçuşması ve tek tek kesilmesi etkileyiciydi.. şişiyonun ateş bacalarını tetiklemesi bile o kadar etkilemedi beni.. güzel bir bölümdü çok hoşuma gitti. 9 başlı ejderha vuruşuna rağmen ayakta kalmasına çok şaşırdım.. bakalım sırada ne var?[hline]Bir şeyi göremiyor olman, orda olmadığı anlamına gelmez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ocak 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2004 adam darbelerin hepsini yemedi ama kenshin'in saldırısında sanıyorum, gizli kılıç tekniğiyle bloke etti saırım hepsini alnına geleni hariç (çelik plaka var) ki o bile uçurup duvara yapıştırmaya yetti. bir de herifin ısısı yükseldikçe deviri yükseliyor, bir yerde su kaynatana kadar devam edecek anlaşılan. o gücü sağlıyor ama gebermesi de ondan olacak herhalde.. soujiro'nun şöyle güzel bir wallpaper'ını bulamadım be.. ekleme: overdose, bu japonca artbook'da isimlerin yazılışı net'te gördüklerim farklı. hangisi doğru oluyor şimdi? mesela burada sohjiro yazılmış..[hline]Yes. In the rain, I smiled, but I was really crying. I was really crying.[Bu mesaj Sam tarafından 02 January 2004 11:22 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zlorwf Mesaj tarihi: Ocak 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2004 Bencede adam su kaynatıp ölcek..[hline] Part metal, part bone and all death.. I trade for life with the insurgents. My resources, unlike theirs, are limitless. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ocak 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2004 o kadar cahil olmaz abi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ocak 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2004 cahil değil adam manyak, yaşamının iki amacı kenshin'i doğramak ve japonya'yı ele geçirmek..[hline]Yes. In the rain, I smiled, but I was really crying. I was really crying. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zlorwf Mesaj tarihi: Ocak 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2004 Niye Kenshin'e kıl? Onun kadar güçlü birtek o olduğu içinmi?[hline] Part metal, part bone and all death.. I trade for life with the insurgents. My resources, unlike theirs, are limitless. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ocak 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2004 hem ondan dolayı hem de kenshin onun savaş gemisini batırdı, planlarını bozdu, örgütünü dağıttı ve yıllardır eğittiği öğrencisini yanından ayrılmaya zorladı. bir de sanıyorum ki eskiden onun görevine geçtiği için daha üstün olmak isteme kompleksi var, çünkü kenshin kadar ünlü olamadı.. ekleme: üstteki resimde onun öğrencisi var bu arada; seta soujiro, sıçıyo'yla beraber kenshin'e rakip olabilen iki kişiden biri..[hline]Yes. In the rain, I smiled, but I was really crying. I was really crying. [Bu mesaj Sam tarafından 02 January 2004 14:05 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ocak 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2004 hah bak bugünkü bölümde çok iyi ifade etmişti houji, onun metnini buldum. gayet iyi açıklıyor bence sorunu.. Houji (thinking): It’s not true that it had no effect. After taking blow after blow from Lord Shishio, he must be close to death. But to save the weak and powerless of his country, this man has borne the Homura Dama and returned the Guren Kaina. He knocked down the invincible Lord Shishio . . . Lord Shishio once compared defeating this man to taking over the country. That was no mistake. He didn’t try to defeat Himura Battousai--no, Himura Kenshin--to take Japan. Defeating him and taking Japan is the same thing![hline]Yes. In the rain, I smiled, but I was really crying. I was really crying. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ocak 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2004 yalnız japonlarda soyat söylendiği için himura başta söyleniyor di mi? Normalde ad soyad kenshin himura..[hline]Bir şeyi göremiyor olman, orda olmadığı anlamına gelmez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ocak 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2004 o işi pek anlayamadım, overdose söylesin.. :) baştan grudge da hep izliyordu ama yazmaz oldu, neden acaba..[hline]Yes. In the rain, I smiled, but I was really crying. I was really crying. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-overdose- Mesaj tarihi: Ocak 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2004 soliyeyim Sam cim neyi istersen. sen bana sor ben sana soleyeyim hemen ayrıca Soujiro o manga dada Soujiro yani. Gatotsu Zero Stance asıl kral olan bu Gatotsu Ishi Shiki. 5 Gatotsu var. Up (Ishiki), Down (Shiski), Air (Zaushiki)Horizantal (Hirazuki), Zero Stance. bide soruyu sorun iyi bi cevap veriverim :d[hline]We gathér strength frøm sadness and pain, each time we die we learn to live again. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-overdose- Mesaj tarihi: Ocak 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2004 said: Sam, 02 January 2004 11:21 tarihinde demiş ki: adam darbelerin hepsini yemedi ama kenshin'in saldırısında sanıyorum, gizli kılıç tekniğiyle bloke etti saırım hepsini alnına geleni hariç (çelik plaka var) ki o bile uçurup duvara yapıştırmaya yetti. bir de herifin ısısı yükseldikçe deviri yükseliyor, bir yerde su kaynatana kadar devam edecek anlaşılan. o gücü sağlıyor ama gebermesi de ondan olacak herhalde.. ekleme: overdose, bu japonca artbook'da isimlerin yazılışı net'te gördüklerim farklı. hangisi doğru oluyor şimdi? mesela burada sohjiro yazılmış..[hline]Yes. In the rain, I smiled, but I was really crying. I was really crying. [Bu mesaj Sam tarafından 02 January 2004 11:22 tarihinde değiştirilmiştir] bloke etmiyor Ku Zu Ryu Sen i paşa paşa yiyor Hachigane var kafada Gatotsu dan onun sayesinde kurtuluyor ztn (Metal Bandana) Kenshin de zeki eskiden onu yakmak için tuzağa duşurup kafasına vurup bayıltıp yakmışlar oda bir daha kafasına darbe gelmesin diye giyiyor ama kenshin kılıcın tersi ile beyne gidecek bi darbe veriyor oda affalıyor yrn sabah ki bolumde Shishio nun ne kadar zeki olcağını gorceksiniz adamın gücü ısısından geliyor ve dikkat etin vucut ısısı 80 derece 15dk sonra 100 derece oluyor ama kenshin le 30dk dovustu ve 100 derecede kan kaynar yaa :D[hline]We gathér strength frøm sadness and pain, each time we die we learn to live again. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-overdose- Mesaj tarihi: Ocak 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2004 said: Bonecrusher, 02 January 2004 15:10 tarihinde demiş ki: yalnız japonlarda soyat söylendiği için himura başta söyleniyor di mi? Normalde ad soyad kenshin himura..[hline]Bir şeyi göremiyor olman, orda olmadığı anlamına gelmez. Japon larda Fransızlar gibi soyad once ad sonra soleniyor nesile onem veriyorlar. ama Himura Kenshin gerçek adı değil Himura belki gerçek soyadı ama Kenshin (Heart of the Sword) demek Hiko Seijuro veriyor gerçeği Shinta ztn en sonunda Kenshin hastalıktan olurken eve dondugunde Kaoru ona evine hoşgeldin Shinta diyor 1 ay sonra Kenshin in yarası kayboluyor ve o gun oluyor. vs. vs. vs. vs. bitmez bu hikaye beyler ![hline]We gathér strength frøm sadness and pain, each time we die we learn to live again. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ocak 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2004 yarın sabah ki bölüm mü? yarın sabah kenshi mi var? bu arada baştaki 33 yazısı ne?[hline]Bir şeyi göremiyor olman, orda olmadığı anlamına gelmez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ocak 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2004 yok pzt'ye kaldı olay işte..[hline]Yes. In the rain, I smiled, but I was really crying. I was really crying. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zlorwf Mesaj tarihi: Ocak 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2004 bu arada saat kaçta başlıyor bu şey sadece hafta içimi?[hline] Part metal, part bone and all death.. I trade for life with the insurgents. My resources, unlike theirs, are limitless. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ocak 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2004 sadece hafta içi 8:30 civarı rurouni kenshin kanal d'de..[hline]Yes. In the rain, I smiled, but I was really crying. I was really crying. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-overdose- Mesaj tarihi: Ocak 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2004 pazartesi sanırım 60 eveet guzel bolum ve Kyoto Arc ın Action u bitecek sonrası hikaye dir kime sorsanız oyle der sanırım izlemiş olan.[hline]We gathér strength frøm sadness and pain, each time we die we learn to live again. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ocak 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2004 eh zaten maşallah öyle karakterler, öyle dövüşler, öyle felsefeler çıktı ki bunun üstüne ne gelebilir diye düşünüyor insan.. :) zaten saitoh'un çıktığı bölüme kadar da çok ciddi olaylar yoktu (oniwabanshuu hariç) pek, kyoto arc başlayana dek hayranı olacak kadar beğenmiyordum doğrusu..[hline]Yes. In the rain, I smiled, but I was really crying. I was really crying. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-overdose- Mesaj tarihi: Ocak 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2004 Kenshin diyince benim aklıma 1-Kyoto Arc 2-Jinchuu Arc 3-OVA lar gelir tabi haliyle manga. kotu haber Jinchuu Arc en bombası ve sadece Manga da uzun uzun var Anime de alakası yok. mesela biraz sonra başka bir Hiten Mitsurugi bilen biri çıkacak vs. vs. düdüklü tencere misali.[hline]We gathér strength frøm sadness and pain, each time we die we learn to live again. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ocak 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2004 ohaaaa manyaktı yaaa.. japon hikaye yazıcılığına şapka çıkarırım, amerikalıları donlarında sallarlar valla. ulan bunun gibi film izlemedik be kaç vakittir.. yuha yani.. şu kyoto arc film yapılsın dalga geçer gişede herkesle..[hline]Yes. In the rain, I smiled, but I was really crying. I was really crying. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar