Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Kanal D ANİMAX kuşağı

DiaBoLiC

Öne çıkan mesajlar

bence kenshin shisiyodan çok daha güçlü yani kenshini yapanlar böyle olmasını istemiş dizidede kenshin tam 2 zorlu döğüşten sonra shisiyo ile kapışmaya başladı bunun nedeni bence shisiyoyu kenshine öldürtmemek bence savaş ölümle sona ermiyecek iki taraf berabere kalacaklar yada kenshin yenilecek ama kurtarılacak
Sosyal ağlarda paylaş

şişiyo çok şişirilmiş..
kılıcı tek elinde parçaladı..

daha iyi yarı biri olsa anlıycam.
ama sıska birisinin o kılıcı öyle kırabileceğini hiç sanmam..

ayrıca kenshin o kadar koşuşturma ve dövüş sonunda şişiyo ile karşılaştı..
yine de çok iyi dayandı..

eşit şartlar altında kapışsalardı çok zevkli bir dövüş izleyebilirdik..[hline]Bir şeyi göremiyor olman,
orda olmadığı anlamına gelmez.
Sosyal ağlarda paylaş

adam sadece manyak değil vampir çıktı aynı zamanda.. :-p

adam sadece kastan oluşuyor besbelli, kilo tek başına bişi ifade etmez. shaolin rahipleri var incecik kafasıyla tuğla kıran. kılıcı tek elle kırması abartıysa onun anji ve sano'nun yumruk tekniğine (futae no kiwame galiba) bakın siz önce.. :) zaten ikisi kılıçlarını çarpıştırınca ayaklarının altındaki taşlar göçerdi, (matrix'ten etkilenmezmişiz önceden bunu seyretsek) ikisi de zayıf ona bakarsan, sıska kenshin zaten tek darbede orduları deviriyor..

fakat kenshin sanırım çok kötü biçecek herifi sonunda, ikiye ayırırsa şaşmam yani çok kızdı.. :-p

sıçıyo'nun en süper numarası yağlı kılıçsa bişi anlamadım yani yeteneğinden ama 2-3 bölüm filan sürer bu dövüş..[hline]Yes. In the rain, I smiled, but I was really crying.
I was really crying.
Sosyal ağlarda paylaş

Bu bolumde baya şaşıracaksınız ısırmadan sonra yılın ilk sabahı en guzel bolum var.[hline]We gathér strength frøm sadness and pain, each time we die we learn to live again.

Guren Kaina derim tek geçerim.

Saitoh derim susarım.

[Bu mesaj -overdose- tarafından 31 December 2003 17:05 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Sam, 31 December 2003 02:05 tarihinde demiş ki:
eh zaten ben de öyle demedim mi?

gerçi soujiro hirameki'nin sırrını yumi'yle göndermese hayli farkederdi dövüşün gidişatı sanırım..[hline]Yes. In the rain, I smiled, but I was really crying.
I was really crying.

*!lol* bak ben bunu gormedim Soujiro nun sozleri yazmış imzaya :D[hline]We gathér strength frøm sadness and pain, each time we die we learn to live again.
Sosyal ağlarda paylaş

heh anime idolüm oldu soujiro.. :)

yarın sabah için çok endişeliyim, en son tatil olduğunda(bayram) o saate yumurcak kıbrıs'ı kurtarıyor'u filan koymuşlardı, (saitoh'un kenshin'le dövüştüğü iki bölümü kaçırdım işte o şekilde anlayana kadar) gerekirse sabaha kadar oturacağım..

overdose ben net'te göremedim ama soujiro'nun başına sonra neler geldi biliniyor mu? keşke kısa hikayeler çıkarsaymış adam soujiro, anji gibi yan karakterler için sonrasında neler yaşıyorlar diye..[hline]Yes. In the rain, I smiled, but I was really crying.
I was really crying.
Sosyal ağlarda paylaş

laent olsun ya, kanepede uyuyakalmışım 6 gibi, demin uyandım kafayı oynatacağım şimdi duvar arıyorum kafamı vuracak.. kaçırmayayaım derken hepten kaçırdım aaaaarrrrrrghhhhhhhhhhhh..[hline]Yes. In the rain, I smiled, but I was really crying.
I was really crying.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Sam, 01 January 2004 09:42 tarihinde demiş ki:
laent olsun ya, kanepede uyuyakalmışım 6 gibi, demin uyandım kafayı oynatacağım şimdi duvar arıyorum kafamı vuracak.. kaçırmayayaım derken hepten kaçırdım aaaaarrrrrrghhhhhhhhhhhh..

:) ben zaten uyanamayacagimi bildigimden gayet rahat bir uyku cektim.[hline]nom de dieu de putain de bordel de merde de saloperie de connard d'enculé de ta mère.
Sosyal ağlarda paylaş

eyvallah valla hiko usta gibi kurtardın beni, tek tesellim sensin.. :)

öte taraftan kanal d'nin sitesinde bugün de olduğu yazıyordu, ben 9:30 gibi uyandığımda (45 dk önce kalkabilseydim, ben kanepede uyurken önümde oynamış ya) taş devri filan vardı..[hline]Yes. In the rain, I smiled, but I was really crying.
I was really crying.
Sosyal ağlarda paylaş

Ben soliyeyim

Spoilertrak
Shishio Kenshin i tutuyor havaya kaldırıyor ve ikinci tekniği Guren Kaina yapıyor ve Kenshin in yuzunde patlıyor eldivenden çıkan barut. Kenshin ruhunu teslim ediyor. Saitoh geliyor kapışıyorlar ama sonunda Zero Stance yapıyor Shishio yemiyor bunu kılıcı yanına itiyor sonra onada Guren Kaina yapıyor olduruyor. Sanosuke saldırıyor Futea no Kiwami ile yuzune vuruyor salak oda azını açıyor bolece kırılmıyor yuz kemikleri sonra oda sano nun kafaya atıyor yumruğu sanosuke de oluyor boylece en sonunda Aoshi geliyor The end has not been written, and the title of Strongest has not been bestowed diyor, Shishio da bunla dalga geçiyor bitiyor.[hline]We gathér strength frøm sadness and pain, each time we die we learn to live again.
Sosyal ağlarda paylaş

Yaw az önce izledim kenshinide bazı anlamadığım şeyler var:
1-)Bu alevli amcamız nasıl 5 vurusa dayanıyorda kesilmiyor?
2-)Kenshin ölümsüzmü?

Bunlarda düşüncelerim:
Süper, mükemmel, aşmış.
Resmen gaza geldim izlerken.[hline] Part metal, part bone and all death..

I trade for life with the insurgents. My resources, unlike theirs, are limitless.
Sosyal ağlarda paylaş

izlemeye başlamakta geç kalmışsın valla.. :)

shishio makato eskiden kenshin'in yerine geçirilmiş hükümetin en ünlü suikastçisi, kenshin'e denk gibi bir gücü ve tekniği varmış kılıç olayında. bana biraz saçma gelen bir husus uzun süredir kendi dövüşmemiş birinin nasıl eski performansında olabildiği, kenji için aynı olay dezavantaj diye sunulurken shishio için fark yokmuş gibi olmuş. neyse o kadarcık olsun, bir de terleyememesinin yarattığı ısıyla dayanıklılığı ve gücü artıyor gibi bir husus var. onunla açıklanabilir herhalde, bir de gerçekten çok iyi bir savaşçı, hatta soujiro'yu da yetiştiren kişi ki soujiro kenshin'i savaş anlamında gerçekten çok zorlayıp hatta ondan da üstün olan tek savaşçıydı 55 bölümdür filan..

fakat esas olayı 30 bölümdür kenshin'in kesmesi beklenen kötülerin lideri olmanın getirdiği bir güç, iki hamlede devrilirse olmaz yani.. :-p

kenshin ölümsüz falan değil ama o kadar goody two shoes halinde ki :) (eski suikastçiliğine ters bir şekilde) yaşam ve sevdikleri için aklı çalıştıkça vücudunun çökmesine mani oluyor. esas oğlan olması faktörünü de esgeçmeyelim.. :-p

ekleme: bugünkü bölümün başında dünün özeti vardı neyse ki, en önemli sahneleri verdiler. manyaktı saitoh'un kapıyı dağıtarak gautotsu'yla uçması, adamın tek numarası o ama müthiş karizmatik ya, hovercraft gibi süzülüyor yani.. 8-)[hline]Yes. In the rain, I smiled, but I was really crying.
I was really crying.

[Bu mesaj Sam tarafından 02 January 2004 09:42 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...