Sam Mesaj tarihi: Aralık 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2003 e hoca kenshin'in numarası neydi ki bunca vakit? hız. anji'nin kuveti ya da sano'nun dayanıklılığı yok ki onda. dinlenmiş halde de gelseydi kenji onunla konuşarak dikkatini dağıtmadan başedemezdi, zaten bütün seri boyunca da zaart zooort kenshin'i kesebilmiş kimse yok. çocuk juppon gatana'nın en iyisi işte, bunların arasında kalp atışını, kas gerilmesini duyanı da ,silahlar göbeğinden sekeni de, 10 metrelik kılıç kullananı da, havada uçanı da, tek yumrukta kayaları toz edeni de vardı ama aralarında bu en iyisi. hız karşındaki karşılık veremeden kılıcını böğrüne saplamayı sağlıyorsa demek ki aralarında en önemli marifet buymuş, öyle değil mi? kısaca, soujiro'ya laf yok.. :-p[hline]Gimli: Certain chance of death. Small chance of success. What are we waiting for? Sam: Don't go where I can't follow! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Aralık 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2003 kenshine laf ettirmem uleyn :) çok hızlı olabilir ama tekniği iyi değil.. mesela kenshin o quick strike olayını bilseysi sojiro bilmeseydi, sojiro bu kadar bile dayanamazdı. sensei en iyisi zaten adam rakibinin tek kılıç darbesiyle düşmanı hakkında her türlü bilgiyi edinebiliyor, çünkü kenshinden de sojirodan da fazla teknik biliyor. belki kenshin kadar bile hızlı değildir. ama dezavantajlarını avantaj haline getirip düşmanını yenebilecek hemen her türlü tekniği bilir.. yani karşındaki kas gücü de fazla olsa, çok hızlı bir adam da olsa, her saldırının bir karşı saldırısı vardır.. (öf be epey saçmaladım) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Aralık 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2003 tek katılabildiğim nokta son satır.. :-p hoca çocuğun bildiği sadece teknik değil, kendi kabiliyeti yani. yoksa ona da bu teknikten sıçıyo bahsetmiş ama kendisi yapamıyor. kenji de tekniğin ne olduğunu biliyor ama o tekniğin de ötesine geçtiğini, sadece ayaklarının değil bütün vücudunun hızlı hareket ettiğinin farkında. sensei tamam abimiz, büyüğümüz, ustasıdır hiten mitsurugi'nin ama soujiro'nun stili hiten mitsurugi'den de hızlı, üstelik çocuk bunu daha da hızlı hale getirmiş, kenshin bunu kendisi söylemedi mi gözleri faltaşı gibi açılarak? zaten karşısındaki kenshin gibi müthiş hızı imzası haline gelmiş (bakınız: bugüne kadar yapığı dövüşlerde bırakın kenshin'den hızlı olmayı, ona denk olmaya yaklaşabilen bile yok) birisi olmasa 50 kere keserdi sano'nun dediği gibi. çocuk kenshin'in yanından geçip gidiyor arkasında duvarı turluyor daha kenshin ne sırtını dönemeden. hele o başlangıçtaki yumi'nin teri yere düşmeden ikisinin odanın iki ucundan birbirlerine atılıp, çarpışıp, geri çekilmeleri ortadaki hızı gösteriyor yani.. :) ekleme: manyak bir sahneydi o, kesinlikte net'ten bulup indireceğim bu bölümleri..[hline]Gimli: Certain chance of death. Small chance of success. What are we waiting for? Sam: Don't go where I can't follow! [Bu mesaj Sam tarafından 26 December 2003 12:18 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Aralık 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2003 katılıyorum tüm kenshin serisinin (en azından benim izlediklerim arasında) en iyi sahneydi..[hline]Bir şeyi göremiyor olman, orda olmadığı anlamına gelmez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Aralık 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2003 overdose bir elimizden tut, şöyle en azından ingilizce altyazılı (anlayabileceğimiz yani sadece japonca olmayan) 54. ve 55. bölümleri nerede bulabilirim? kazaa'dan baktım ama pek güvenemedim, adam yazmış japanese diye, indiririm 312200'le 100mb sonra kalırım ortada tokai akai diye.. :-p feci japonca karaoke yaparım ama o kadar da değil artık.. :)[hline]Gimli: Certain chance of death. Small chance of success. What are we waiting for? Sam: Don't go where I can't follow! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-overdose- Mesaj tarihi: Aralık 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2003 said: Sam, 26 December 2003 11:22 tarihinde demiş ki: tamam da o hareketi zaten öğrendi kenshin, hatta o hareketi yapan ustasını feci bir şekilde yendi. yani ustası gelse kenshin kadar bile dayanamazdı sanıyorum.. tenken de kılıç tanrısı gibi bişiymiş galiba, soujiro'nun lakabı.. 8-) çocuk predator gibi bişiy yahu, ayak izlerini görebiliyorsun ancak, bir numara bekliyordum da oha oldum yani bu derece mi diye.. :-o[hline]Gimli: Certain chance of death. Small chance of success. What are we waiting for? Sam: Don't go where I can't follow! Hiko Seijuro, 14 tane Hiten Mitsurugi Ryu kullanıcısının en iyisi. Kural olarak son hareketi ogrenmek için ogrencinin ustasını Ama Kakeru Ryu No Hirameki ile oldurmesi lazım.[hline]We gathér strength frøm sadness and pain, each time we die we learn to live again. + Bone cm çocuk tam guç dalmıyor. Hep Shukuci yi once 3 sonra 2 adım kısa atıyor hedefe yaklaşmıyor son darbeyide derin atmıyor Kenshin in sırtına Kenshin in dedikleri yavaş yavaş etkiliyor Waragi sinin ipinide abanarak o koparıyor. [Bu mesaj -overdose- tarafından 26 December 2003 15:30 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-overdose- Mesaj tarihi: Aralık 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2003 said: Sam, 26 December 2003 14:23 tarihinde demiş ki: overdose bir elimizden tut, şöyle en azından ingilizce altyazılı (anlayabileceğimiz yani sadece japonca olmayan) 54. ve 55. bölümleri nerede bulabilirim? kazaa'dan baktım ama pek güvenemedim, adam yazmış japanese diye, indiririm 312200'le 100mb sonra kalırım ortada tokai akai diye.. :-p feci japonca karaoke yaparım ama o kadar da değil artık.. :)[hline]Gimli: Certain chance of death. Small chance of success. What are we waiting for? Sam: Don't go where I can't follow! tabi sam cm Ruruoni Kenshin 54-55 diye arat ordan en çok hit alanı seç genelde Artist Ruruoni Kenshin oluyor.[hline]We gathér strength frøm sadness and pain, each time we die we learn to live again. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-overdose- Mesaj tarihi: Aralık 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2003 said: Sam, 26 December 2003 12:16 tarihinde demiş ki: büyüğümüz, ustasıdır hiten mitsurugi'nin ama soujiro'nun stili hiten mitsurugi'den de hızlı, üstelik çocuk bunu daha da hızlı hale getirmiş, kenshin bunu kendisi söylemedi mi gözleri faltaşı gibi açılarak? zaten karşısındaki kenshin gibi müthiş hızı imzası haline gelmiş (bakınız: bugüne kadar yapığı dövüşlerde bırakın kenshin'den hızlı olmayı, ona denk olmaya yaklaşabilen bile yok) birisi olmasa 50 kere keserdi sano'nun dediği gibi. çocuk kenshin'in yanından geçip gidiyor arkasında duvarı turluyor daha kenshin ne sırtını dönemeden. [Bu mesaj Sam tarafından 26 December 2003 12:18 tarihinde değiştirilmiştir] Hiko o 10kg lik Mantle la Kenshin e Ku Zu Ryu Sen i gosterdiğinde Kenshin kıpırdayamıyor sadece elin hareketlerini gorebiliyor. Hiko nun 3 avantajı var çok buyuk Boy, Kas, Güç. HMR kullanıcılarının hızı hep gorunmeyecek şekilde ama 3 tane one çıkan ozellik var. Shukuci nin ozelliğide aslında duz dururken bir anda son hıza ulaşabilmek o tek darbede rakibe yaklaşma aslında Soujiro nun yeteneği vucuttaki kuvvetinden dolayı zaten ilerde "Ku-Kan" yapacak yani odanın her yerine koşacak tavan dahil.[hline]We gathér strength frøm sadness and pain, each time we die we learn to live again. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Aralık 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2003 ulan bu dizi yüzünden japon delisi oldum.. zaten potansiyel vardı iyice delirtti.. yakında caponca öğrenirsem şaşırmayın.. sam dizileri bittorent aracılığıyla indirebilirsin.. www.suprnova.org'da bir sürü kenshin dizisi var.. evde pc olsa sabah akşam çekerdim kenshin.. aslında olan birinden satın almak daha iyi olur..[hline]Bir şeyi göremiyor olman, orda olmadığı anlamına gelmez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Aralık 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2003 bittorrent'i yükledim de bana yaramıyor, herifler 1,5gb'lik paketler yapmışlar. 1 ayda bile yükleyemem, fatura zaten no dachi gibi girer. kazaa'dan yükleyecek oldum da daha 30 mb yükleyince low'a düştüm, öyle kaldı şimdi yükleyemiyorum. sanki t3'ümüz vardı da milletle paylaşmadık.. 10 saattir başındayım bilgisayarın ama yok, yüklemiyor meret. ulan her buluşun da bir tersliği olacak, perişan oldum uykusuzluktan. bırakacağım bilgisayarı yüklesin diye, hat bomboş öyle saatlerce açık kalacak, aybaşı gelince de ben kan-ku yapacağım..[hline]Gimli: Certain chance of death. Small chance of success. What are we waiting for? Sam: Don't go where I can't follow! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-overdose- Mesaj tarihi: Aralık 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2003 Sam sana hayatının kıyağını yaparım. İstanbul da isen Kyoto Arc ı Cd ye çekerim 40-60 arası full.[hline]We gathér strength frøm sadness and pain, each time we die we learn to live again. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ssj4songoku Mesaj tarihi: Aralık 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2003 bonecrusher gel çanakkale de bekliyom seni.ÇÖMÜ adlı üniversitemizin japonca öğretmenliği bölümü size daima açıktır :D.(fazla kenshin izlersen böyle japonca manyağı olursun işte :D)[hline]"Sword is a weapon. Swordmanship is learning how to kill. No matter what ideals you claim how you call it, that is the only truth" Hiko Seijuro "Öğretmek kendinde başlar.İlk önce kendine öğret sonra başkasına" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-overdose- Mesaj tarihi: Aralık 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2003 said: ssj4songoku, 27 December 2003 15:45 tarihinde demiş ki: bonecrusher gel çanakkale de bekliyom seni.ÇÖMÜ adlı üniversitemizin japonca öğretmenliği bölümü size daima açıktır :D.(fazla kenshin izlersen böyle japonca manyağı olursun işte :D)[hline]"Sword is a weapon. Swordmanship is learning how to kill. No matter what ideals you claim how you call it, that is the only truth" Hiko Seijuro "Öğretmek kendinde başlar.İlk önce kendine öğret sonra başkasına" başlıca ve kalıplaşmış orneksin ztn sen songu cum tamamen :)[hline]We gathér strength frøm sadness and pain, each time we die we learn to live again. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Aralık 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2003 özelden anlattım durumumu, gerçekten bana hayatımın kıyağını yaparsın yani.. :)[hline]Gimli: Certain chance of death. Small chance of success. What are we waiting for? Sam: Don't go where I can't follow! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Aralık 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2003 ne diyorsun songoku dün zaten otobüs beklerken ayağını yere vuran birini gördüm "hiten mitsurugi ryu dokuz başlı ejderha, hiten mitsurugi ryu dokuz başlı ejderha" diye sayıklamaya başladım sonra farkedince kendi kendime güldüm..[hline]Bir şeyi göremiyor olman, orda olmadığı anlamına gelmez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Aralık 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2003 ehheyt bee, budur işte soujiro. hastasıyız aile boyu.. :-p kenji dikkatini dağıtmasa çok zor yener, gene de çok zor yenecek anlaşılan..[hline]Gimli: Certain chance of death. Small chance of success. What are we waiting for? Sam: Don't go where I can't follow! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Aralık 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2003 animenin en sevdiğim olayı bu.. derin bir senaryo var. ve herşey gayet güzel yansıtılıyor.. amerikan çizgi filmlerinde arkaplan felan bu kadar detaylı kullanılmaz.. mesela bir ağaç amerika çizgi filmlerinde sıradan bir fondur. oysa japon çizgi filmlerinde o ağaç çok işe yarıyabilir. mesela kavga sırasında saklanabilecek bir yer, kuşların sincapların yuva yaptığı bir yer felan.. arkafonlar detaylı kullanılıyor hep.. bu bölümde de bunları gördük...[hline]Bir şeyi göremiyor olman, orda olmadığı anlamına gelmez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Aralık 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2003 yanımızda çalışan bir teyze ile seyrediyorum bazen, beraber 24'ü de seyrederiz hatta. sıçıyo'nun polisi ikiye ayırdığı yerde bir "ayy" dedi, ben de "ohaa" diyecektim az daha.. :) miyagi san'ın dediği gibi: kötü öğrenci yoktur, kötü öğretmen vardır..[hline]Gimli: Certain chance of death. Small chance of success. What are we waiting for? Sam: Don't go where I can't follow! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-overdose- Mesaj tarihi: Aralık 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2003 Kenji değil Kenshin. Kenji Kenshin in evladı.[hline]We gathér strength frøm sadness and pain, each time we die we learn to live again. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Aralık 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2003 napalım hergün duyunca insan öyle alışıyor.. :)[hline]Gimli: Certain chance of death. Small chance of success. What are we waiting for? Sam: Don't go where I can't follow! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-overdose- Mesaj tarihi: Aralık 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2003 Yeş you do :D bgn Soujiro nun hayatı vardı heralde bende sizin soylemenize gore takip ediyorum heyecanlı değil bu bolum.[hline]We gathér strength frøm sadness and pain, each time we die we learn to live again. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Aralık 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2003 vay bee, çok güzel bitti soujiro'nun hikayesi. muhteşem bir karakter. ama onun da kenshin'in özel telkin attack'ına vulnerability'si vardı, kabul etmek gerek.. :) kenshin'in telkin saldırısı birtek sıçıyo'ya işlemeyecek herhalde, o sol ayak hadisesinden bakalım neler çıkacak. sano hoji'ye o tüfeği yedirecek mi bakalım.. :-p esasen benim şimdi en çok merak ettiğim konu sato'nun kafasından geçenler. bilmece gibi adam yahu, kötü gözüküp iyi çıktı bir kere, tekrar kandırmaması için temkinli olacağım.. ;)[hline]Gimli: Certain chance of death. Small chance of success. What are we waiting for? Sam: Don't go where I can't follow! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Aralık 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2003 vay sato ne puştluklar yapacak bakalım.. bence kenshin herkesi doğruycak en sonunda yere yığılcak sonra yoşinin senseisi olan kız gelcek üstünde ağlıycak kenshini öpçek kenshin uyancak :-P[hline]Bir şeyi göremiyor olman, orda olmadığı anlamına gelmez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Aralık 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2003 galiba yazarın sözleriymiş şunlar, tam emin değilim.. The Makings of the Characters--Seta Soujirou--Supplement Soujirou was really popular, but in the end, he caused me a lot of grief. I used Okita Soushi of the aforementioned "Record of the Bloodshed of the Shinsengumi" by Shiba Ryoutarou as the basis of his character, but when it came time to draw him, expressing his personality was really, really difficult, and on top of that it came just at the busiest time of the year, the year-end advance. I didn’t have time to consider the problem seriously, and my assistant ended up coming to my rescue. (My assistant understands Soujirou a lot better than I do.) Since Okita Soushi died young, a lot of fans were worried that Soujirou would see the light and then die. But actually I had decided he would survive from the beginning. Because of his painful experiences Soujirou left everything to Shishio and gave up thinking for himself; he couldn’t finish off his life and escape into death, but had to live on even in pain and atone. It’s a rejected, harsh way of thinking, but it’s a choice one should make as a human being. (If you replace Soujirou’s relationship with Shishio with that of a fanatical believer who entrusts his mind to the leader of an extremist religious cult, I think you’ll understand my reasoning.) No matter how harsh the external influence of family or society, no matter how bitter your life, I believe that the one thing you can’t do is give up thinking for yourself. Well, no matter how much of this I write, because of Soujirou’s personality, he’ll go on smiling and looking innocent as always. Like Anji, he’s a character I feel I didn’t use as much as I could have, and I’d like to bring him back at some point. Maybe it’s a false hope, but . . . soujiro da yoshi, hiko usta ve kaoru'dan filan daha popüler bir karakter oylamalarda, aoshi ve sato'ya çok yakın, ilk 5'te gördüm bir yerde..[hline]Gimli: Certain chance of death. Small chance of success. What are we waiting for? Sam: Don't go where I can't follow! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-overdose- Mesaj tarihi: Aralık 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2003 said: Bonecrusher, 30 December 2003 10:54 tarihinde demiş ki: vay sato ne puştluklar yapacak bakalım.. bence kenshin herkesi doğruycak en sonunda yere yığılcak sonra yoşinin senseisi olan kız gelcek üstünde ağlıycak kenshini öpçek kenshin uyancak :-P[hline]Bir şeyi göremiyor olman, orda olmadığı anlamına gelmez. Spoiler Shishio Kenshin den kat kat guclu ve ezicekte. Saitoh da çok onemli bir iş yapacak Kenshin i kurtaracak 2 kere.[hline]We gathér strength frøm sadness and pain, each time we die we learn to live again. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar