Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Kanal D ANİMAX kuşağı

DiaBoLiC

Öne çıkan mesajlar

kim olabilir başka? :) herif kaç bölümdür kılını bile kıpırdatmadı, neyse göreceğiz bakalım bikbik konuşmaktan başka ne numaraları varmış..[hline]Gimli: Certain chance of death. Small chance of success. What are we waiting for?
Sam: Don't go where I can't follow!
Sosyal ağlarda paylaş

şu yoshi'nin sensei'si neydi hocam?
kızın giysisi yırtıldı seksi bir görünüm aldı eheh
bir de iyi dövüşüyor, sorsam sensei'm olur mu acep?

bu arada abi ne salak şeydir? kenshin kaç gündür koşuyor hala ulaşamadı koridorun sonuna..
böyle uzun koridor nerde görülmüş?[hline]Bir şeyi göremiyor olman,
orda olmadığı anlamına gelmez.
Sosyal ağlarda paylaş

nasıl kaç gündür koşuyor? daha bugün aoshi'nin yanından ayrıldılar ve sadece bir kere gösterdi kenshin'i, sonra aoia'ya döndü bütün olay. kamatari'yle savaşları da fena değildi ama esas yarından itibaren kaçmaz, cuma günü soujiro'ya geliyoruz.. :) (spoiler emicidir)

benim esas kafama takılan olay şudur, uzmanlar buradayken sorayım:

sato'nun ortaya çıkıp ssano'yu yaraladıdğı bölümün başında kenshin'in rüyasında sato ve soujiro'yla karşılaştığını görüyoruz ve ikisi de o örgütün (ismini unuttum shingen miydi) üniformalarını giyiyor, soujiro "bırak ben öldüreyim battousai'yi" filan diyor. hadi sato o örgütün bölüm liderimiş tamam da soujiro ne alaka? anlaşılan kenshin'le geçmişte karşılaşamayacak kadar genç. bir öngörü müydü o rüya?[hline]Gimli: Certain chance of death. Small chance of success. What are we waiting for?
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Sam, 23 December 2003 12:07 tarihinde demiş ki:
kim olabilir başka? :) herif kaç bölümdür kılını bile kıpırdatmadı, neyse göreceğiz bakalım bikbik konuşmaktan başka ne numaraları varmış..[hline]Gimli: Certain chance of death. Small chance of success. What are we waiting for?

Shishio Makoto, Kenshin den sonra seçilen Hitokiri (Assasin)
Kenshin Hitokiri Battousai, Shishio ise Shadow Hitokiri. Ikıside en yetenekliler.

Hiko Seijuro işin içine katmıyorum o 10 kg. lik Mantle ı çıkartmadan bile 3-4 Kenshin e bedel tahminen.

Kenshin le Shishio nun guçleri aynı hatta bazen Shishio ağır basıyor soleyeyim ilerde çok buyuk supriz olcak isteyene Spoil edem şuracıkta :P[hline]We gathér strength frøm sadness and pain, each time we die we learn to live again.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Sam, 24 December 2003 19:42 tarihinde demiş ki:
nasıl kaç gündür koşuyor? daha bugün aoshi'nin yanından ayrıldılar ve sadece bir kere gösterdi kenshin'i, sonra aoia'ya döndü bütün olay. kamatari'yle savaşları da fena değildi ama esas yarından itibaren kaçmaz, cuma günü soujiro'ya geliyoruz.. :) (spoiler emicidir)

benim esas kafama takılan olay şudur, uzmanlar buradayken sorayım:

sato'nun ortaya çıkıp ssano'yu yaraladıdğı bölümün başında kenshin'in rüyasında sato ve soujiro'yla karşılaştığını görüyoruz ve ikisi de o örgütün (ismini unuttum shingen miydi) üniformalarını giyiyor, soujiro "bırak ben öldüreyim battousai'yi" filan diyor. hadi sato o örgütün bölüm liderimiş tamam da soujiro ne alaka? anlaşılan kenshin'le geçmişte karşılaşamayacak kadar genç. bir öngörü müydü o rüya?[hline]Gimli: Certain chance of death. Small chance of success. What are we waiting for?

Shinsengumi, ama Soujiro muydu Okita mıydı bilemiyorum bolum kaçtı solersen hemen izliyip soylerim. Saitoh Kenshin le orda bir kere dovuşuyor Shishio yu yenecek kadar guclu olup olmadığını gormek için. Saitoh Hajime nick i ile Miburo Shinsengumi 3 manganın lideri Okita ise 1 manga nın lideri.[hline]We gathér strength frøm sadness and pain, each time we die we learn to live again.
Sosyal ağlarda paylaş

28. Prelude to the Impending Fight: The Shadow of the Wolf Draws Near

Kenshin has a flashback to the revolution in Kyoto where several high-ranking revolutionaries are meeting and are ambushed by the Shinsengumi, a police force for the Shogunate. Kenshin fights the Shinsengumi and Hajime Saitoh, the leader of the third squad of the Shinsengumi. Kenshin awakes from his dream before the fight ends.

bu bölümün başı dediğim, saç stilleri değişik ikisinin de. gerçekte 1. ve 3. manga liderlerini temsil ettiklerini okudum ama anime'de soujiro'nun kendisinin olması gerekmez mi oradaki karakter? eğer öyle değilse kafa karıştırıcı biraz.. ben o rüyaya dayanarak sato ve soujiro eskiden sanıyordum..

bu arada soujiro'nun seslendirmesi kötü hakikaten, inşallah değişir iki gün içinde.. :hmm:

shishio'nun gücünü biliyorum da hep bikbikbik olmaz ki kardeşim, :) velet denilen soujiro'nun bile 1-2 icraatı oldu en azından..[hline]Gimli: Certain chance of death. Small chance of success. What are we waiting for?
Sosyal ağlarda paylaş

şimdi Shishio Kenshini ----- desem olmaz.

Okita dır o.

Yukardaki Quote dada senin ingilizce OVA 2 nin sonundaki Ikeda House a yapılan baskın Shinsengumi, Ishin Shisi Kyoto yu yakmak planları yaptığını ogrenip casus larla yerini buluyor (casus kenshin e kanka gibi davranan bi lavuk) basıyor orayı Kenshin yolda biçiyor bi çok Shinsengumi den adam ama Saitoh la dovusmuyor hiç en sonunda OVA 4 te Shinsengumi bi yere saldırıyor son olarak Kenshin yollarını kesiyor bunların once o cocuk Okita dovusuyor ama tuberkuloz olduğundan işi zor oluyor orda Saitoh la dovusuyor Kenshin omru hayatında ztn 2 kere dovusuyor Saitoh la.[hline]We gathér strength frøm sadness and pain, each time we die we learn to live again.
Sosyal ağlarda paylaş

hmm.. iyi de soujiro'un zaten okita'ya gönderme olduğunu sanıyordum ben, ilginç.. çok benziyordu birbirlerine tavırları ve suretleri. okita ölmüş müdür mesala bu son olayların geçtiği tarihlerde? daha sonra rastlayacak mıyız?[hline]Gimli: Certain chance of death. Small chance of success. What are we waiting for?
Sosyal ağlarda paylaş

oha abi sensei ne biçim adamdır öyle?
bir turnde 9 atack yaptı..

yalnız nasıl karizma adam, kızları etkiledi canavarın maskesini çıkarttırdı felan.

bir de adamın basit bir darbesiyle adamın her türlü özelliğini anladı y.a..[hline]Bir şeyi göremiyor olman,
Sosyal ağlarda paylaş

hiko hoca manyak cidden, bir turn'de 9 vuruş olayını önceden görmştük de adam 5-6 metrelik kılıcı karşıladı bir de çatlattı. millet tir tir titrerken o hiç sallamıyor bile.. :)

soujiro başkan! juppon gatana şampiyon! hastası oldum, manyak bir karakter! herkes surat asma konusunda birbiriyle yarışırken sürekli gülüyor ya, usui "ruhunun içine bakınca boşluğu görüyorum o sahte gülümsemenin ardında" deyince tatlı ikram ediyordu, hele bugün kenshin'i karşılaması süperdi.. 8-) yarın ve pzt kaçırma bone.. ;)[hline]Gimli: Certain chance of death. Small chance of success. What are we waiting for?
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Sam, 24 December 2003 21:51 tarihinde demiş ki:
hmm.. iyi de soujiro'un zaten okita'ya gönderme olduğunu sanıyordum ben, ilginç.. çok benziyordu birbirlerine tavırları ve suretleri. okita ölmüş müdür mesala bu son olayların geçtiği tarihlerde? daha sonra rastlayacak mıyız?[hline]Gimli: Certain chance of death. Small chance of success. What are we waiting for?

okita tuburkuloz dan oldu çok once.

KuZu Ryu Sen iyi ama ben hiç buyutmuyorum onu 2 kişi acaip kolaylıkla engelliyor kasmadan. Soujiro ve ilerde Enishi, Soujiro gene koşarak, Enishi de 9 noktayada kılıcını uzatıyor, 2. deneyişindede kenshin tam Ku Zu diyince gidip bogazını sıkıyor.
(Enishi Manga da sadece)[hline]We gathér strength frøm sadness and pain, each time we die we learn to live again.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
WinterWolf, 25 December 2003 16:56 tarihinde demiş ki:
Yarın pazartesi ve Cuma bence 3 gün sürer bu kawga tabi sen episode guide a baktıysan o başka. Bu arada bende o rüyadaki kişinin soujiro olduğunu sanıyordum taaakii biyografini okuyana dek.

tam 3 gun suruyor :) 2 gun dovusme bunun %88 i Kenshin in lak lak muhabbeti (hiç bitmez) birde Soujiro nun çocukluk anıları ve neden boyle surekli gulduğu.[hline]We gathér strength frøm sadness and pain, each time we die we learn to live again.
Sosyal ağlarda paylaş

soujiro'nun kılıç yeteniğine değil, karaktere hayran oldum hele hele geçmişini okuyunca. işte gerçekten farklı bir kötü adam, diğerlerinin hemen hepsini bir yerlerde görmüşüm bugüne kadar ama soujiro bence çok özgün, hem çok da hoşuma gitti kibar, sürekli gülen, yardımsever gözüken bir kötü.. 8-)

"Nasılsınız Bay Kenji?"

ekleme: bi de bugüne kadarki kötüler arasında tek tehlikesiz görüneni, herkesin görünüşünden tehdit, bir iddia fışkırırken soujiro sokaktan geçiyormuş da son anda getirmişler sete rol doldurmak için gibi.. :-p[hline]Gimli: Certain chance of death. Small chance of success. What are we waiting for?

[Bu mesaj Sam tarafından 26 December 2003 00:52 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

kötü değil içinden anladım da yeraldığı taraf itibariyle diyorum, kötü işler yapıyor, yanlış tarafta ve farkında değil ama özünde gerçekten iyi bir insan. neyse, 6 saat kaldı ben dört gözle bekliyorum, olmazsa 31200 bağlantıyla indiririm bölümlerini.. :)[hline]Gimli: Certain chance of death. Small chance of success. What are we waiting for?
Sosyal ağlarda paylaş

böff en kötü seslendirme soujiro'ya ait ya, değişmesini bekliyordum ama değişmedi maalesef.. :(

acayipti ya, müthiş bişi valla gördüğüm en iyi dövüş sahnelerinden biriydi, hastasıyım soujiro'nun. sonra da gitti bağcık bağlamaya, süper bir karakter.. 8-) devi deviren :-p 9 başlı ejder ışığı hareketini de savuşturdu yani oha hafiften.. :rock:[hline]Gimli: Certain chance of death. Small chance of success. What are we waiting for?
Sosyal ağlarda paylaş

tamam da o hareketi zaten öğrendi kenshin, hatta o hareketi yapan ustasını feci bir şekilde yendi. yani ustası gelse kenshin kadar bile dayanamazdı sanıyorum..

tenken de kılıç tanrısı gibi bişiymiş galiba, soujiro'nun lakabı.. 8-) çocuk predator gibi bişiy yahu, ayak izlerini görebiliyorsun ancak, bir numara bekliyordum da oha oldum yani bu derece mi diye.. :-o[hline]Gimli: Certain chance of death. Small chance of success. What are we waiting for?
Sosyal ağlarda paylaş

kenshin daha güçlü bunu kanıtladı bence..

o kadar savaş geçirdi pat küt yaralandı upuzun koridoru koşarak geçti felan..

oysa velet sadece oturdu dinlendi full dayanıklılıkla kenshine saldırdı..

kenshinden hızlı olabilir. Ama tek numarası bu..[hline]Bir şeyi göremiyor olman,
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...