Bone Mesaj tarihi: Aralık 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2003 pazartesi değil hoca hergün saat 8.30 ruroni kenshin ama kanal d ona samurai-x diyor[hline]Sam, 09 Nisan 2002 02:40 tarihinde demiş ki: "SATILIK MINIGUN ARANIYOR. AZ KULLANILMIŞI OLMALIDIR. YANINDA BİR OTOPARKI HURDA EDECEK KADAR MERMİSİ BULUNMASI TERCİH SEBEBİDİR." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-overdose- Mesaj tarihi: Aralık 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2003 Kılıç hep ters taraflı, sadece Sakaba Tou Shin-Uchi nin çivişi çok yukarda ama boydan boya geçiyor ve vurunca vuruşun oldurucu olmaması için vurduğu damage çiviyle dağalıyor ve oldurucu hasar vermiyor yanılmıyorsam dimi Songi ?[hline]"Now, he's happy. Or, is death the end of the dream ? Is it a failure of hope ?" - Griffith Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-overdose- Mesaj tarihi: Aralık 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2003 Kenshin = Samurai X ztn yanağındaki yuzunden Anime ve Manga Ruruoni Kenshin, OVA lar ve Movie ler Samurai X diye geçiyor hata olmuş.[hline]"Now, he's happy. Or, is death the end of the dream ? Is it a failure of hope ?" - Griffith Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ssj4songoku Mesaj tarihi: Aralık 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2003 Aha o dediğin gibi birşey over :D[hline]"Sword is a weapon. Swordmanship is learning how to kill. No matter what ideals you claim how you call it, that is the only truth" Hiko Seijuro "Öğretmek kendinde başlar.İlk önce kendine öğret sonra başkasına" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-overdose- Mesaj tarihi: Aralık 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2003 sen Icq ya gelmiyorsun bide bizi yiyorsun buralarda msg fln atıyorsun bak oldumu :)[hline]"Now, he's happy. Or, is death the end of the dream ? Is it a failure of hope ?" - Griffith Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
prodigy Mesaj tarihi: Aralık 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2003 Bu sabah delirdim ya mutlu mutlu kalktım televızyonun dugmesıne bastım o ne ? elektırıkler yok kafayı yedım bırı bugun neler oldugunu bıde nerden ındırebılıcegımı kacıncı bolum oldugunu soylıyebılırmı ?[hline]laylaylom Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Aralık 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2003 ghost busters extreme istiyorum ben ühühü.. ne o öyle aptal bir çizgi film gösteriyorlar yerine.. sırf slimer'ı gösteriyorlar.. kenshin'de hala öyle şaşalı bir dövüş sahnesi göremedim. ama konu çok güzel gidiyor.. bir de şu dojodan gelen hatun (yoshi'nin eğitmeni olan) baya hoşuma gitmeye başladı.. gözümde aynı çirkinliğe/güzelliğe sahip. ama davranışları çok hoş. özellikle kenshine..[hline]Bir şeyi göremiyor olman, orda olmadığı anlamına gelmez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WinterWolf Mesaj tarihi: Aralık 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2003 Ne bone kylie yi aldatıyormusun:)? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Aralık 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2003 yok öyle bişi şşt duymasın[hline]Bir şeyi göremiyor olman, orda olmadığı anlamına gelmez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-overdose- Mesaj tarihi: Aralık 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2003 Bone, Kenshin ve ark larının Shishio Makato ile yapacağı dövüş te konuşma var aralarda ama guzel dovuş şaşalı dovuş diyorsan OVA ları tavsiye ederim kan banyosu resmen.[hline]"Now, he's happy. Or, is death the end of the dream ? Is it a failure of hope ?" - Griffith Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sacros Mesaj tarihi: Aralık 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2003 Hiko'yu merak etmeyin boşuna, o adama hiçbir şey olmaz. :) Kenshin'de kullanılan bütün teknikler gerçek evet, hareketler de gerçek ama hareketlerin uygulanışı abartı :D adam resmen ses hızını falan geçiyor koşarken, kılıcı çekerken :-P :lol: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Aralık 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2003 sato mudur nedir baya ilginç bir adammış vay be..[hline]Bir şeyi göremiyor olman, orda olmadığı anlamına gelmez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dojorel Mesaj tarihi: Aralık 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2003 sato super canim, usui yi cok abartmislardi, sato biraz duzeltme yapti sadece.[hline]nom de dieu de putain de bordel de merde de saloperie de connard d'enculé de ta mère. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Aralık 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2003 bu arada bahsttiğim kız kimono içinde baya karizmatik oluyor ehehe yoshi ile kızıl kafaya saldırcaklar :)[hline]Bir şeyi göremiyor olman, orda olmadığı anlamına gelmez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-overdose- Mesaj tarihi: Aralık 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2003 sato dediğiniz Saitoh eski Shinsengumi 3# Division lideri. Saitoh Hajime bi tanedir kısaca egomanyak ama Gatotsu su iyi olay Kenshin in Ku Zu Ryu Sen ine bile işliyor.[hline]"Now, he's happy. Or, is death the end of the dream ? Is it a failure of hope ?" - Griffith Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-overdose- Mesaj tarihi: Aralık 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2003 Bide Yoshi Yoshi diyorsunuz o kim ya ? Aoshi Shinomori mi ? Kodachi Nitou kullanıyor.[hline]"Now, he's happy. Or, is death the end of the dream ? Is it a failure of hope ?" - Griffith Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Aralık 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2003 yoshi yoshi dediğimiz üçüncü bölümde kenhin'in grubuna katılan çocuk, çeviride yoshi denmiş herhalde ingilizce'den çeviri olduğu için.. son haftalarda birkaç bölümü kaçırdım (okuyorum şu anda kaçırdıklarımı yukarılarda verilen adresten) ama muhteşem ikinci sezon şu ana kadar, soujiro'nun hastası oldum, gördüğüm en iyi kötü karakterlerden birisi. anime kötü karakteri olsam böyle olmak isterdim yani o derece. :-p demin de istemeyerek spoiler okuttu bir arkadaş yukarıda linkini vererek ama olsun.. :) ekleme: bu arada enji'ye de bayıldım, hele kullandığı teknik manyak bişiy, 8-) sano o teknikle denizi yarınca benim de hoji gibi ağzım 5 karış açıldı görmeliydiniz :lol: sato'nun da (türkçeleri kullanacağım artık kusura bakmayın kafa karıştırıcı oluyor çok) bir pislik yapmasını bekliyordum, "kenji'ye kullanacaktım bu tekniği ilk olarak ama beni mecbur ettin" dedi, ;) usui de layığını buldu oh oldu, enji dövseydi keşke adam bir yumrukta silahını kırdı.. :-p ayrıca bone'un "çok uçuk, abartı" sözlerine de katılamıyorum çünkü olayın bütün esprisi o abartı anları, herşey gerçek gibi giderken bir hareket oluyor "ohaaaaa" dedirtiyor insana, müthiş bir tarz. sürekli gerçekdışı olmayıp arasıra abartı olması süper bir hava yaratıyor.. (misal: sano'nun yumruk hedesi)[hline]Gimli: Certain chance of death. Small chance of success. What are we waiting for? Sam: Don't go where I can't follow! [Bu mesaj Sam tarafından 22 December 2003 00:36 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-overdose- Mesaj tarihi: Aralık 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2003 Yahiko yani.[hline]We gathér strength frøm sadness and pain, each time we die we learn to live again. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Aralık 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2003 evet yahiko, ben de hatırladım şimdi.. bu arada şu kaplumbağa kabuğunun gerçekten kullanılıp kullanılmadığını merak ettim vakti zamanında kalkan olarak..[hline]Gimli: Certain chance of death. Small chance of success. What are we waiting for? Sam: Don't go where I can't follow! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Aralık 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2003 "ayrıca bone'un "çok uçuk, abartı" sözlerine de katılamıyorum çünkü olayın bütün esprisi o abartı anları, herşey gerçek gibi giderken bir hareket oluyor "ohaaaaa" dedirtiyor insana, müthiş bir tarz. sürekli gerçekdışı olmayıp arasıra abartı olması süper bir hava yaratıyor.. (misal: sano'nun yumruk hedesi)" hoca ben de bunu söylemeye çalışıyorum.. o abartılar olaya ayrı bir tat katıyor..[hline]Bir şeyi göremiyor olman, orda olmadığı anlamına gelmez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Aralık 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2003 süper bir bölümdü ehehe. ama yarın izleyemiycem herhalde tüh[hline]Bir şeyi göremiyor olman, orda olmadığı anlamına gelmez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Aralık 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2003 e yukarıda öyle bir anlatmışsın ki "oha yani uçtular artık acayip abartı uçuk kaçık bişi oldu" manası çıkmış, bugünkü bölümde uçuk hemen hiçbişi yoktu mesela. neyse anlaşıyormuşuz önemli olan da o.. :-p bu arada usui'nin daredevil'den, kenshin'in hocasının pelerininin de spawn'ın giysisinden araklama olduğunu okudum, mangayı hazırlayan abimiz kendi yarattığından daha banal hikayelerin fazla etkisinde kalmış.. :)[hline]Gimli: Certain chance of death. Small chance of success. What are we waiting for? Sam: Don't go where I can't follow! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Aralık 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2003 abi o sensei nedir ya eeheh hele Kenshin'in Sensei'yi görüp sarılma sahnesi süperdi.. Sensei de karizma yapıyor "artık benim öğrencim değilsin sana yardım etmiycem" diyor ya ben gülmekten yarılcaktım..[hline]Bir şeyi göremiyor olman, orda olmadığı anlamına gelmez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WinterWolf Mesaj tarihi: Aralık 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2003 said: Sam, 22 December 2003 00:29 tarihinde demiş ki: son haftalarda birkaç bölümü kaçırdım (okuyorum şu anda kaçırdıklarımı yukarılarda verilen adresten) ama muhteşem ikinci sezon şu ana kadar, soujiro'nun hastası oldum, gördüğüm en iyi kötü karakterlerden birisi. anime kötü karakteri olsam böyle olmak isterdim yani o derece. :-p demin de istemeyerek spoiler okuttu bir arkadaş yukarıda linkini vererek ama olsun.. :) [Bu mesaj Sam tarafından 22 December 2003 00:36 tarihinde değiştirilmiştir] Soujironun biyografisimi okudun keh keh:)? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Aralık 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2003 senseisi ultra karizma valla, herif son ana kadar dalga geçti esas oğlanla. :) eh soujiro'nun biyografisini, sonunda da başına ne geldiğini okudum farkında olmayarak, süper bir karaktermiş. sıçıyo'yu (düzeltme yapan çıkacak mı acep) da tokatlar ya benim gözümde.. :)[hline]Gimli: Certain chance of death. Small chance of success. What are we waiting for? Sam: Don't go where I can't follow! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar