Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Kanal D ANİMAX kuşağı

DiaBoLiC

Öne çıkan mesajlar

Kılıç hep ters taraflı, sadece Sakaba Tou Shin-Uchi nin çivişi çok yukarda ama boydan boya geçiyor ve vurunca vuruşun oldurucu olmaması için vurduğu damage çiviyle dağalıyor ve oldurucu hasar vermiyor yanılmıyorsam dimi Songi ?[hline]"Now, he's happy. Or, is death the end of the dream ? Is it a failure of hope ?" - Griffith
Sosyal ağlarda paylaş

ghost busters extreme istiyorum ben ühühü..
ne o öyle aptal bir çizgi film gösteriyorlar yerine..
sırf slimer'ı gösteriyorlar..

kenshin'de hala öyle şaşalı bir dövüş sahnesi göremedim.
ama konu çok güzel gidiyor..
bir de şu dojodan gelen hatun (yoshi'nin eğitmeni olan)
baya hoşuma gitmeye başladı..
gözümde aynı çirkinliğe/güzelliğe sahip.
ama davranışları çok hoş.
özellikle kenshine..[hline]Bir şeyi göremiyor olman,
orda olmadığı anlamına gelmez.
Sosyal ağlarda paylaş

yoshi yoshi dediğimiz üçüncü bölümde kenhin'in grubuna katılan çocuk, çeviride yoshi denmiş herhalde ingilizce'den çeviri olduğu için..

son haftalarda birkaç bölümü kaçırdım (okuyorum şu anda kaçırdıklarımı yukarılarda verilen adresten) ama muhteşem ikinci sezon şu ana kadar, soujiro'nun hastası oldum, gördüğüm en iyi kötü karakterlerden birisi. anime kötü karakteri olsam böyle olmak isterdim yani o derece. :-p demin de istemeyerek spoiler okuttu bir arkadaş yukarıda linkini vererek ama olsun.. :)

ekleme: bu arada enji'ye de bayıldım, hele kullandığı teknik manyak bişiy, 8-) sano o teknikle denizi yarınca benim de hoji gibi ağzım 5 karış açıldı görmeliydiniz :lol:

sato'nun da (türkçeleri kullanacağım artık kusura bakmayın kafa karıştırıcı oluyor çok) bir pislik yapmasını bekliyordum, "kenji'ye kullanacaktım bu tekniği ilk olarak ama beni mecbur ettin" dedi, ;) usui de layığını buldu oh oldu, enji dövseydi keşke adam bir yumrukta silahını kırdı.. :-p

ayrıca bone'un "çok uçuk, abartı" sözlerine de katılamıyorum çünkü olayın bütün esprisi o abartı anları, herşey gerçek gibi giderken bir hareket oluyor "ohaaaaa" dedirtiyor insana, müthiş bir tarz. sürekli gerçekdışı olmayıp arasıra abartı olması süper bir hava yaratıyor.. (misal: sano'nun yumruk hedesi)[hline]Gimli: Certain chance of death. Small chance of success. What are we waiting for?
Sam: Don't go where I can't follow!

[Bu mesaj Sam tarafından 22 December 2003 00:36 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

evet yahiko, ben de hatırladım şimdi..

bu arada şu kaplumbağa kabuğunun gerçekten kullanılıp kullanılmadığını merak ettim vakti zamanında kalkan olarak..[hline]Gimli: Certain chance of death. Small chance of success. What are we waiting for?
Sosyal ağlarda paylaş

"ayrıca bone'un "çok uçuk, abartı" sözlerine de katılamıyorum çünkü olayın bütün esprisi o abartı anları, herşey gerçek gibi giderken bir hareket oluyor "ohaaaaa" dedirtiyor insana, müthiş bir tarz. sürekli gerçekdışı olmayıp arasıra abartı olması süper bir hava yaratıyor.. (misal: sano'nun yumruk hedesi)"

hoca ben de bunu söylemeye çalışıyorum..
o abartılar olaya ayrı bir tat katıyor..[hline]Bir şeyi göremiyor olman,
Sosyal ağlarda paylaş

e yukarıda öyle bir anlatmışsın ki "oha yani uçtular artık acayip abartı uçuk kaçık bişi oldu" manası çıkmış, bugünkü bölümde uçuk hemen hiçbişi yoktu mesela. neyse anlaşıyormuşuz önemli olan da o.. :-p

bu arada usui'nin daredevil'den, kenshin'in hocasının pelerininin de spawn'ın giysisinden araklama olduğunu okudum, mangayı hazırlayan abimiz kendi yarattığından daha banal hikayelerin fazla etkisinde kalmış.. :)[hline]Gimli: Certain chance of death. Small chance of success. What are we waiting for?
Sosyal ağlarda paylaş

abi o sensei nedir ya eeheh
hele Kenshin'in Sensei'yi görüp sarılma sahnesi süperdi..

Sensei de karizma yapıyor "artık benim öğrencim değilsin sana yardım etmiycem" diyor ya ben gülmekten yarılcaktım..[hline]Bir şeyi göremiyor olman,
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Sam, 22 December 2003 00:29 tarihinde demiş ki:

son haftalarda birkaç bölümü kaçırdım (okuyorum şu anda kaçırdıklarımı yukarılarda verilen adresten) ama muhteşem ikinci sezon şu ana kadar, soujiro'nun hastası oldum, gördüğüm en iyi kötü karakterlerden birisi. anime kötü karakteri olsam böyle olmak isterdim yani o derece. :-p demin de istemeyerek spoiler okuttu bir arkadaş yukarıda linkini vererek ama olsun.. :)

[Bu mesaj Sam tarafından 22 December 2003 00:36 tarihinde değiştirilmiştir]

Soujironun biyografisimi okudun keh keh:)?
Sosyal ağlarda paylaş

senseisi ultra karizma valla, herif son ana kadar dalga geçti esas oğlanla. :)

eh soujiro'nun biyografisini, sonunda da başına ne geldiğini okudum farkında olmayarak, süper bir karaktermiş. sıçıyo'yu (düzeltme yapan çıkacak mı acep) da tokatlar ya benim gözümde.. :)[hline]Gimli: Certain chance of death. Small chance of success. What are we waiting for?
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...