DiaBoLiC Mesaj tarihi: Ekim 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2003 Demin kanal d yi seyrediyodum birden animax diye bi anime kuşağının reklamı girdi....reklamda Rouroni Kenshin'in görüntüleri de vardı...başka bi kaç tane daha anime de vardı ama ben kenshini görünce evde ALLAAAAAHHHH diye tur atmaya başladığım için göremedim :D neyse....bu konuda fikri olan var mı..? yani gerçekten kenshini yayınlıcaklar mı yoksa hevesimiz kursağımızda mı kalcak?[hline]Trust hurts, betrayel kills... İn the Name of God, impure souls of The Living Dead shall be Banished into eternal Damnation. Amen. Aket-Atum, 18 August 2003 16:54 tarihinde demiş ki: ayrıca benim adım thomas disease bana komaz Bonus 18 August 2003 18:36 tarihinde demiş ki: İleriki levıllarda summon maganda, summon yeniçeri gibi büyülerde geliyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ekim 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2003 Anime kuşağı olursa süfer olur beya..[hline]Silphatos Iceheart Synthetic Intelligent Lifeform Programmed for Harm/Android Trained for Observation and Sabotage (a.k.a ; Grynn , Botanika) Silphatos | Europa @ OSI Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ekim 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2003 lütfen öyle bişi olursa buraya saatlerini de yazın, kaçırmayalım.. :)[hline]Sabahları napalm kokusunu severim, çöp kokusunu değil.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grudge Mesaj tarihi: Ekim 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2003 OHAAAAA!!!! eğer olayın detaylarını öğrenirseniz yazınız lutfen. düşüncesi bile süper:) ama umarım dandik bıdımonları falan koyup anime kuşağı diye yutturmazlar... [hline]You have questions, my friend, but are you prepared for the answers? [Bu mesaj Grudge tarafından 10 October 2003 18:59 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Solonor Mesaj tarihi: Ekim 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2003 olm kenshin diyolar yaa. offf süfer olck.[hline]WtF!?!?! Ben de bir çöpümüz var diye heryerin çöp kokmasına karşıyım... Don't Cause any Trouble. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hired_gun Mesaj tarihi: Ekim 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2003 bence yazık olacak ... 2 gün sonra 3. bölümden 27 bölüme atlayip ertesi gün 5. boluumunu 8 .kez yayinlayacaklar , sonra canalri istiyecek kesecek , saatini değiştirecek , yayınlamiyacak yerine 1950 den kalma sevimli kahramanklari koyacaklar vsvs.... bizde daha çok ağlayacağiz .... kötü dublajı ve çeviriyi de unutmayalim ... nasil olsa bunlar çocuk sesleri çıkmaz zihniyeti ile yapildiği için çizgifilm kuşağı bizde özel TV lerde (foxkids ve nickolodion hariç )[hline]Vanity is my favourite sin¹ ¹kibir en sevdiğim günahtır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grudge Mesaj tarihi: Ekim 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2003 o kadar karamsar olma. sailor moon, rayearth, cobra ve daha bisürü anime gayet sırayla yayınlandı...[hline]You have questions, my friend, but are you prepared for the answers? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ssj4songoku Mesaj tarihi: Ekim 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2003 Yok beyler siz kafanızı bir yere çarptınız herhalde onlar kenshin'i yayınlarsa yer yerinden oynar evrim olur.Oynatmazlar herhalde ama yinede bir e-mail atsanız iyi olur arkadaşalr ben atardım ama evde değilim o yüzden usura bakmayın.[hline]"Sword is a weapon. Swordmanship is learning how to kill. No matter what ideals you claim how you call it, that is the only truth" Hiko Seijuro "Öğretmek kendinde başlar.İlk önce kendine öğret sonra başkasına" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hired_gun Mesaj tarihi: Ekim 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2003 said: Grudge, 11 October 2003 16:21 tarihinde demiş ki: o kadar karamsar olma. sailor moon, rayearth, cobra ve daha bisürü anime gayet sırayla yayınlandı...[hline]You have questions, my friend, but are you prepared for the answers? onlarin hepsi TRT de yayınlandı :) özel kanallarda değil :)[hline]Vanity is my favourite sin¹ ¹kibir en sevdiğim günahtır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grudge Mesaj tarihi: Ekim 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2003 saydıklarımdan sadece sailormoon trtde yayınlandı. showda cobra, robotech, brtde you are under arrest, rayearth, detective conan vs. vs. sadece star kafasına göre veriyo bölümleri...[hline]You have questions, my friend, but are you prepared for the answers? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Ekim 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2003 anaa. ciddi misiniz? süper ya..[hline]Ben eskiden, evimin hemen arkasındaki top oynadığım boş araziyi geri istiyorum. Yıkın üstüne yapılan evleri Bir çöpümüz var diye heryerin çöp kokmasına bende karşıyım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asuka Mesaj tarihi: Ekim 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2003 sacmasapan sırayla yayınlayan kanal star.kanald asla sıra bozmuyor. inanılmaz ama gercek..kenshin...turkiyede..[hline]Asuka Strikes Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Solonor Mesaj tarihi: Ekim 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2003 iyi o zaman eğer başlama tarihini öğrenen olursa yazsın da kaçırmayalım.[hline]WtF!?!?! Ben de bir çöpümüz var diye heryerin çöp kokmasına karşıyım... Don't Cause any Trouble. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ekim 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2003 gerçekten bölümleri 1'den başlayıp sonuna kadar sırayla giderlerse süper olur.. ama digimon, pokemon, sailormoon, card capters dan felan öteye gitmez bence.. hellsing, ghost in the shell, robotech felan yayınlancağını zannetmiyorum.. Trt bir ara hasta gibi anime yayınlıyordu. Mesela robotech. Voltron da sanırım anime sayılır. Bir de çok fantazik garip bişi yayınlamıştı sanırım. Tek hatırladığım bir baraj, bir adam, sonunda bu adamın sevgilisinin hayalet olup kuş gibi uçup gitmesi idi..[hline]Olmaya devlet cihanda bir nefes sıhhat gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ekim 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2003 o zamanlar "türk aile yapısı ve gençlerin gelişimi" önemli değildi, dejenere insanlardık hepimiz.. :)[hline]Sabahları napalm kokusunu severim, çöp kokusunu değil.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OutTrader Mesaj tarihi: Ekim 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2003 GUYA kanald alias ve sex and the city'de vercekmi$$$[hline]Mors certa et hora certa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grudge Mesaj tarihi: Ekim 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2003 millet :) sabah saat 8:30 http://www.kanald.com.tr/yayinakisi/akisigoster.asp?x=2&y=2&k=True[hline]You have questions, my friend, but are you prepared for the answers? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ekim 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2003 eheh sabaha kadar oturmam gerekecek anlaşılan, rurouni kenshin nedir araştırayım daha ne olduğunu bile bilmiyorum ya ismini duymam dışında, özentinin cahili de bambaşka oluyor.. :-p[hline]Sabahları napalm kokusunu severim, çöp kokusunu değil.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ekim 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2003 heh dersimi çalıştım şimdi de kanal d sitesinde yazan samurai x oav serisinin ingilizce adıymış, tv serisi değil galiba yayınlanacak olan ya da ben yanlış tahmin ediyorum..[hline]Sabahları napalm kokusunu severim, çöp kokusunu değil.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ekim 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2003 woohoo!!! gayet güzelmiş ama saati inanılmaz kötü ya. bu kadar ters olabilir ancak bana, uyumamın kesin olduğu tek saate veriyorlar.. :-p şöyle 10 filan olsaydı bari.. tv serisiymiş bu arada, bizim kahramanın yanağı çizik. seslendirme de çok güzel, kızı ay savaşçısından biri seslendiriyor ama çıkaramadım şimdi.. 2,50 metrelik adamı dojonun parkesine gömdü ya.. 8-)[hline]Sabahları napalm kokusunu severim, çöp kokusunu değil.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grudge Mesaj tarihi: Ekim 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2003 süper :) tv serisi. ama 90 küsür bölüm. umarım hepsini gösterirler :)[hline]You have questions, my friend, but are you prepared for the answers? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Ekim 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2003 bitek p tesi ve c tesi var, bu ctesi yu-gi-oh! var bide saat 10 da :)[hline][i]Wow - Swg - Begin - -bab naber? -nolsun işte uğraşıoz, yok dünyayı kurtar, yok 10000 yıldır gizli kalmış bi ırkı yok et, yok altın çıkar.. günlük işler işte :) -hıı...! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ekim 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2003 haydaaa!!! yahu ne anladık haftada bir, damlalıkla ilaç mı alıyoruz kardeşim! sanki fırında bölüm bölüm hazırlıyorlar da çıkar çıkmaz yetiştiriyor namıssızlar! 24 mü bu be? :-p yu-gi-oh neymiş bakiim..[hline]Sabahları napalm kokusunu severim, çöp kokusunu değil.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loading Mesaj tarihi: Ekim 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2003 samurai x tv serisi olduğuna eminmisiniz.bence değil. monster rancher ı veriyor bi de cumartesi ve pazar saat 6:30.bi babayiğit varsa monster rancherı izleyebilir.tabi ne kadar izlenesi bişey o da tartışılır.:)[hline]-Eğer seni geçen kızın adını merak ediyorsan adım HEİDİ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ekim 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2003 pokemon monsterrancher digimon gibi baba animeler izliyorduk ya. Haftada bir anime için animax kuşağı saçma geldi.. Bu arada mutlaka x-men evolution'ın x-23 (X23) bölümünü edinin izleyin. Deli yapmışlar. Hele X23'ün yaptıklarını izlerken anime izliyorum sandım ağzım açık kaldı.. (bölümün baş kısmı hele ghost in the shell gibiydi)[hline]Beggar - Alms for the poor, alms for the poor Lazar - Here, Reb Nahum, is one kopek. Beggar - One kopek? Last week you gave me two kopeks. Lazar - I had a bad week. Beggar - So, if you had a bad week, why should I suffer? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar