Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Fransızca Şarkılar

mercan123123

Öne çıkan mesajlar

^^^^ hocam yukarda senin koyduğun en vie şarkısını indirdim fakat fransızca değil almanca (:P)

bu arada noir desir gayet güzelmiş.. baya eskiden dinlediğim bir şarkıydı le vent nous portera

klibi number one da filan baya çıkmıştı.. unuttuğum daha doğrusu ismini aklımda tutamadığım şarkılardan olsa gerek dinşeyenler muhtmelen hatırlar sanırım

Sosyal ağlarda paylaş

Noir Désir dendi ve ben geldim. Şimdi Noir Désir'in hem fransızca hem süper şarkılarını sıralayayım.

A l'Arriére des Taxis
Aux Sombres Héros de la Mer
La Chaleur
Les Écorchés
Si Rien Ne Bouge
Oublié
Marléne
Tostaky
Un Jour en France
A Ton Etoile
Ernestine
Comme Elle Vient
L'Homme Presse
L'Enfant Roi
Le Grand Incendie
Le Vent Nous Portera
Des Armes
A l'Envers a l'endroit
Lost
Bouquet de Nerfs
Sosyal ağlarda paylaş

KingOfLoss said:
Noir Désir dendi ve ben geldim. Şimdi Noir Désir'in hem fransızca hem süper şarkılarını sıralayayım.

A l'Arriére des Taxis
Aux Sombres Héros de la Mer
La Chaleur
Les Écorchés
Si Rien Ne Bouge
Oublié
Marléne
Tostaky
Un Jour en France
A Ton Etoile
Ernestine
Comme Elle Vient
L'Homme Presse
L'Enfant Roi
Le Grand Incendie
Le Vent Nous Portera
Des Armes
A l'Envers a l'endroit
Lost
Bouquet de Nerfs

L'Appartement'i da tavsiye ederim isterseniz şarkıların sözlerini türkçeye de çevirebilirim bunun yanında yukarıda biri Le Roi du Munde yazmış o Monde olacak sanırım bildiğim kadarıyla Munde diye bir sözcük yok hem Monde dünya demek şarkının ismi böylece "dünyanin krali" oluyor sanki daha bir uyuyor ama bilemiyecem ehm nese işte L'Appartement'i dinle o da çok güzeldir.

Ella a suuuuuuuuuuuuuuuu simplementtttt enfermer mon coeur dans son appartement.....
Sosyal ağlarda paylaş

• 10 ay sonra ...
carla bruni abla yardımcı olur.

edith piaf herkes hayatında bir kere dinlemeli. padam padam, non rien de rien, la vie en rose vs böyle uzar liste.

ayrıca notre dame de paris komple çek dinle. inanılmaz zaten tartışılmaz.

dün de science of sleep izledim. dick annegarn - coutances oranın armağanı bir şarkı (nianım selam) .

var ya dinliyorum ben yazarım aklıma gelirse ahah.
Sosyal ağlarda paylaş

Fransızca pop-rock tarzı bilemiyorum pek ama les trois accord denenebilir belki, bir de le loup et la belette iyi şarkıdır.

Soft dediğin de Chanson türünde bir dolu var, dendiği gibi edith piaf, gilbert becaud, jacques brel ayrıca yves montand, dalida, sylvie vartan, françoise hardy, etienne daho aynı şekilde renaud. Serge gainsbourg'u da ayrıca tavsiye ederim.
Sosyal ağlarda paylaş

Pop-rock fln değil tabi de, Piaf, Brel, Becaud, Aznavour (ki başta Piaf olmak üzere hepsini çok severim) önerildiğine göre ben de Georges Moustaki'yi önerebilirim sanırım :) Bana gerek yaptığı müzik türü, gerekse şiirsel şarkı sözleri nedeniyle Fransız'ların Leonard Cohen'iymiş gibi gelir hep.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...