mercan123123 Mesaj tarihi: Kasım 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2007 arkadaşlar fransızca şarkı tavsiyeleriniz var mı? pop-rock türünde olursa sevinirim.. melissa danny brillant vaya con dios tarzı olabilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xieon Mesaj tarihi: Kasım 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2007 Noir Desir'i dinlemediysen tavsiye edebilirim özellikle de "Des Visages Des Figures" albümünü tavsiye ederim. Bunun yaninda Notre Dame de Paris güzeldir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Kasım 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2007 bi tek Apocalyptica - En Vie biliyorum güzel şarkıdır(ama sözleri ne anlama geliyo en ufak bi fikrim bile yok:)) ama pop-rock sayılmaz heralde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mercan123123 Mesaj tarihi: Kasım 6, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2007 ^^^^ hocam yukarda senin koyduğun en vie şarkısını indirdim fakat fransızca değil almanca (:P) bu arada noir desir gayet güzelmiş.. baya eskiden dinlediğim bir şarkıydı le vent nous portera klibi number one da filan baya çıkmıştı.. unuttuğum daha doğrusu ismini aklımda tutamadığım şarkılardan olsa gerek dinşeyenler muhtmelen hatırlar sanırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HellHound Mesaj tarihi: Kasım 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2007 En Vie'nin 4 yorumu var En Vie - Fransizca Wie Weit - Almanca How Far - Ingilizce Quutamo - enstrumental tagleri falan karistirmistir indirdiginin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Franklin Mesaj tarihi: Kasım 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2007 Romeo Et Juliette - Les Rois Du Munde çok tatlı bi şarkıdır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KingOfLoss Mesaj tarihi: Kasım 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2007 Noir Désir dendi ve ben geldim. Şimdi Noir Désir'in hem fransızca hem süper şarkılarını sıralayayım. A l'Arriére des Taxis Aux Sombres Héros de la Mer La Chaleur Les Écorchés Si Rien Ne Bouge Oublié Marléne Tostaky Un Jour en France A Ton Etoile Ernestine Comme Elle Vient L'Homme Presse L'Enfant Roi Le Grand Incendie Le Vent Nous Portera Des Armes A l'Envers a l'endroit Lost Bouquet de Nerfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KingOfLoss Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 Aux Sombres Héros de l'Amer olacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 Noir Desir - Fin De Siecle Serdar Ortac - Je T'aime ille de Je T'aime Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 pink martini - sympathique Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xieon Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 KingOfLoss said: Noir Désir dendi ve ben geldim. Şimdi Noir Désir'in hem fransızca hem süper şarkılarını sıralayayım. A l'Arriére des Taxis Aux Sombres Héros de la Mer La Chaleur Les Écorchés Si Rien Ne Bouge Oublié Marléne Tostaky Un Jour en France A Ton Etoile Ernestine Comme Elle Vient L'Homme Presse L'Enfant Roi Le Grand Incendie Le Vent Nous Portera Des Armes A l'Envers a l'endroit Lost Bouquet de Nerfs L'Appartement'i da tavsiye ederim isterseniz şarkıların sözlerini türkçeye de çevirebilirim bunun yanında yukarıda biri Le Roi du Munde yazmış o Monde olacak sanırım bildiğim kadarıyla Munde diye bir sözcük yok hem Monde dünya demek şarkının ismi böylece "dünyanin krali" oluyor sanki daha bir uyuyor ama bilemiyecem ehm nese işte L'Appartement'i dinle o da çok güzeldir. Ella a suuuuuuuuuuuuuuuu simplementtttt enfermer mon coeur dans son appartement..... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xieon Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 Penthesilea said: Noir Desir - Fin De Siecle Serdar Ortac - Je T'aime ille de Je T'aime :)-D Allah cezani versin demek istiyorum izninle =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
N-c Mesaj tarihi: Kasım 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2007 Pascal Obispo - Assasine çok kral şarkıdır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Kasım 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2007 manau- la tribu de dana mıydı nasıldı o şarkı :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xieon Mesaj tarihi: Kasım 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2007 Madcat said: manau- la tribu de dana mıydı nasıldı o şarkı :P evet şarkının adı oydu çok değişik bir şarkıydı bir zamanlar (küçükken) dana dana dana kısmıyla deli dalga geçerdim =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aritra Mesaj tarihi: Eylül 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2008 ben de akustik ya da soft olarak tavsiye istiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
utopia Mesaj tarihi: Eylül 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2008 carla bruni abla yardımcı olur. edith piaf herkes hayatında bir kere dinlemeli. padam padam, non rien de rien, la vie en rose vs böyle uzar liste. ayrıca notre dame de paris komple çek dinle. inanılmaz zaten tartışılmaz. dün de science of sleep izledim. dick annegarn - coutances oranın armağanı bir şarkı (nianım selam) . var ya dinliyorum ben yazarım aklıma gelirse ahah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeadSkinMask Mesaj tarihi: Eylül 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2008 edith piaf ve charles aznavour u şiddetle tavsiye ediyorum. joe dassin de iyidir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Eylül 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2008 jacques brel'i nasıl yazmazsınız? gilbert becaud tabii ki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eldar Mesaj tarihi: Eylül 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2008 Fransızca pop-rock tarzı bilemiyorum pek ama les trois accord denenebilir belki, bir de le loup et la belette iyi şarkıdır. Soft dediğin de Chanson türünde bir dolu var, dendiği gibi edith piaf, gilbert becaud, jacques brel ayrıca yves montand, dalida, sylvie vartan, françoise hardy, etienne daho aynı şekilde renaud. Serge gainsbourg'u da ayrıca tavsiye ederim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquatik Mesaj tarihi: Eylül 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2008 Pop-rock fln değil tabi de, Piaf, Brel, Becaud, Aznavour (ki başta Piaf olmak üzere hepsini çok severim) önerildiğine göre ben de Georges Moustaki'yi önerebilirim sanırım :) Bana gerek yaptığı müzik türü, gerekse şiirsel şarkı sözleri nedeniyle Fransız'ların Leonard Cohen'iymiş gibi gelir hep. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tellos Mesaj tarihi: Eylül 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2008 gittiğin resturantda dinlemekten çok keyif aldığım ama pcde mp3 te dinlemekten eziyet duydugum bişi bu ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ceronibo Mesaj tarihi: Eylül 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2008 jane birkin'in arabesque albümü güzeldir mesela pop gibi. ama genel olarak noir desir hariç bu fransız şarkılarını ard arda dinleyince fenalık gelir gibi oluyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Syn Mesaj tarihi: Eylül 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2008 axel bauer vardı galiba. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mach Mesaj tarihi: Eylül 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2008 anathema - j'ai fait une promesse kısa birşey ama dinlemeye değer. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar