Donita Mesaj tarihi: Kasım 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2007 işbu başlıkta patlatalım işte balonlarımızı. Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Kasım 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2007 balonu vereyim derken goril olmada Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZiFir Mesaj tarihi: Kasım 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2007 gider gider. Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Kasım 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2007 Günde 2 saat dzenli post kassanız siz de bir ayda kurtulursunuz balondan, ilk madalyanız için de power play yaptırabilirsiniz mesela ben 150 dolara 1 haftada 1k mesaj atarım, eğer 5k mesaj isterseniz 400 dolara 3 haftada 5k mesaj atarım. Şu an kampanya olduğundan eğer 5k mesaj seçeneğini isterseniz %10 ekstra mesaj atarım. Post kasarken kesinlikle bot kullanmıyorum, tamamen legal yöntemlerle kasıyoruz, yörünge dışı olma ihtimaliniz de yok denilecek kadar az. Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Donita Mesaj tarihi: Kasım 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2007 ph zamanı mesaj kasıcaksın. Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ExaltedAngel Mesaj tarihi: Kasım 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2007 genial dostum gel balonlarımızla beraber taksimde turatalım ne dersin? Bence evet. Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AthleT Mesaj tarihi: Kasım 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2007 O balonun kıymetini bilin bence. Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeBuffAndHeal Mesaj tarihi: Kasım 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2007 ha gayret son 7 mesajın kalmıs Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drall Mesaj tarihi: Kasım 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2007 Hoşgeldin genial! Paticik Forumları Ana Sayfasından UO, WoW, DAoC, EVE, gibi MMOlarla ilgili pek çok bilgiye ulaşabilir, edebiyatla ilgiliysen Karalama Defteri, sevgilinden ayrılırsan Kişisel bölümlerine girebilir, Donanım ve Yazılım bölümünde bilgisayar parçaları ve programlarıyla ilgili sorularına cevap bulabilir ve aklına takılan bir şey olursa forumların diğer ilgili bölümlerinde üyelerden yardım isteyebilirsin. Geyik yapmak istersen garbage bölümünde bir gezinti yapabilir veya müzikle ilgileniyorsan Müzik Bölümüne ve bir göz atabilirsin. Otomobiller veya motorsports ile ilgileniyor isen Patinaj bölümü tam sana göre.. Görsel Sanatlar la uğraşıyosan buraya bakmanı tavsiye ederim, eğitimle ilgili soruların varsa Eğitim bölümümüzden faydalanabilirsin... İyi eğlenceler. Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Donita Mesaj tarihi: Kasım 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2007 benim de 4 mesajım kalmış. ne zırvalasam da patlatsam. Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Donita Mesaj tarihi: Kasım 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2007 kaşla göz arasında patlamış. Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ExaltedAngel Mesaj tarihi: Kasım 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2007 AthleT said: O balonun kıymetini bilin bence. Yapma yaaa ? BAlonla madalya takas edermisin? :)) Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TheRiverBelow Mesaj tarihi: Kasım 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2007 hayırda balon ne yani? xd Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
genial Mesaj tarihi: Kasım 12, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2007 açılsın paticik diye bekledim , açıldı... sonra ben yazmamaya karar verdim bari balonu patlatıp gideyim beraber patlatabiliriz bu topikte (herkes davetlidir, sosyal hizmet nede olsa) ama güzeldi saolun paticikler.... Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Counterspell Mesaj tarihi: Kasım 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2007 Patlatım ben Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
genial Mesaj tarihi: Kasım 13, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2007 olurr da nasıl.. *ekrana baka kalır*.. *birazdan gelen kalı açılır* Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Kasım 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2007 belki gitmen gerekmiyordur, hatta istenmiyordur. belki boyle kararlar almamalisin. balon patlatmak guzeldir, beraber patlatalim ama sen gitme, kal bizimle en azindan bu platformda kal Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
genial Mesaj tarihi: Kasım 13, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2007 olur bi hevesti buralar bende daha önce karşılaşmışmıydık ? gözüm bi yerden ısırıyo ama .. mmm çıkarıcamm... *ıkınır* Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Kasım 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2007 ben buralarin duruyesi oluyorum bi nevi kapi bekcisi girerken kimlik kontrolu yapan tipler gibi sevdim seni T de eksik falan değil patiden gitme sen mesela NFS oynayanlar var burda 1,20 konabilir bi ss olarak ? ;) edit: boşluk unutmusum "biss" olmus onu şeettim Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
genial Mesaj tarihi: Kasım 13, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2007 1.19 yanlış olmasın az emek istemedi tamda günlüğe iyi geceler diyip yatıyodum gerçi ben hep burdayım sizden de çok ama hissedilemeyebiliyodur (patladı patlıycak) Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Kasım 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2007 yoo hissediliyor. henuz n00bsun lakin ilerde ogrenirsin. B) "i know what you did last summer" eheh ayrica kapida kaldin, seni iceri alalim biz.. nereye kadar "yeni gelenler" değil mi? gunluk demissin negzel bak Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
genial Mesaj tarihi: Kasım 13, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2007 6 aydır okuyorum gözlerim 6 görüyo 6 gen oldum paticik açıldı ama 666 oldu lanetlendimmi ne hava da baya soğuk (muş) yazamasam da bilirim , sorabilirsin kapıcı Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Kasım 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2007 "da" ayri. (:P) soylemem lakin bulasin. Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Counterspell Mesaj tarihi: Kasım 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2007 Öeah yani. Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
genial Mesaj tarihi: Kasım 13, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2007 Counterspell said: Öeah yani. what? e de ayrı ztn ... kapıcı sınıfta kaldı Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar
Muhabbete Katıl
Şimdi mesaj gönderip sonrasında kayıt olabilirsiniz. Eğer hesabınız varsa giriş yapın ve hesabınızla mesaj gönderin.