Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Hangimiz yapmadı?

Çokakýllýadam

Öne çıkan mesajlar

Merhaba arkadaşlar.
Bugün saçma sapan birşeyden bahsetmek istiyorum.
Geçen sene patiden maykıl, mandadan halkekmek arkadaşımla konuştuğumuz bir konuyu buraya açmak istedim. Böyle tartışalım filan maksat öss sitresimizi atalım.

Şimdi merak ediyorum mesela hiç şey yapmayan var mı:
Böyle bir muhabbet anında
''He evet lan okudum süperdi o kitap'' diyip.
Eve koşturup gogıldan kitapın özetini arayan var dimi?
Yani sadece ben ve halkekmek değil bunu yapan?

Sonra 3-4 kişi filmi tartışırken aralarına dalıp filmi izlememene rağmen gıcık kaptın çocuğa muhalefetlik yapmak.
''Hayır abi orası çok saçmaydı'' filan gibi.

Sonra öğretmen sorduğunda.
Hocam ben okumuştum o kitabı diyip diğer dakikalardı ''Allahın yalvarırım sormasın konusunu'' diye dua eden?

Çok garip şeyler dimi bunlar.
Cümleleri salak salak kurdum ama gene paylaştım.
Bir keresinde hiç unutmam gece 4e kadar 200 sayfalık kitabı okumuştum bir günde. Allahım ne kadar zordu, gözlerim yanıyordu artık şuurum kapanmış böyle gözlerim dolanıyor deli gibi bir bok anlamıyorum. Zar zor bitirmiştim ertesi günde bir boka yaramadı kız gelmedi okula gidip artistlik taslayamadım.

Birde şey durumu var.

Mesela bir arkadaşının anısı süperdir ama senin hiç bir zaman öyle mükemmel anıların olmaz gidersin ona eklemeler yaparak kendi anınmış gibi anlatırsın. Veya direk kafadan uydurma anı yazarsın filan. Çok garip dimi bunlar. Herkes yapıyor yani. Şimdi ben adama başka birisinin anısını kendimmiş gibi anlatıyorum oda dinliyor, yorumluyor. Ardından oda bana başka birisinin anısını kendisininmiş gibi anlatıyor. Ama benim ve onun anısını anlattığı çocuklarda başkalarının anısını kendi anısı gibi anlatıyor.

Yani tüm arkadaşlık ilişkilerimiz çok garip bir sarmal içinde dimi?
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Böyle bir muhabbet anında
''He evet lan okudum süperdi o kitap'' diyip.
Eve koşturup gogıldan kitapın özetini arayan var dimi?

hayır, ama sebebi pek kitap muhabbeti yapılmadığıdır belki de etrafımda.kitap okumazdım da 1 hafta öncesine kadar :p

said:
Sonra 3-4 kişi filmi tartışırken aralarına dalıp filmi izlememene rağmen gıcık kaptın çocuğa muhalefetlik yapmak.
''Hayır abi orası çok saçmaydı'' filan gibi.

e heralde, çok pis gıcık olduysam nerenle izliyon lan öyle diildi orası bile dediğim olmuştur..

said:
Sonra öğretmen sorduğunda.
Hocam ben okumuştum o kitabı diyip diğer dakikalardı ''Allahın yalvarırım sormasın konusunu'' diye dua eden?

hocalara da okumadığımı rahatça sölüyom,
"okudun mu seyit xxx kitabını?"
"hayır hocam güzel olsaydı filmi çıkardı zaten"

falan işte
Sosyal ağlarda paylaş

ya, ben yapmadım. ama mesela bi zaugna var forumda ki, ne sorsam googledan arıyor.

adam dil mezunu öss dereceli, geçen ing gramere dair küçücük bir soru sordum emin olayım diye, onu bile googledan arattı.

ben yapmadım ama benim karşımda yapmışlardır, ben bilirim, bilmiyorsam da söylerim araştırayım öyle tartışalım diye valla. ayıp, etik değil.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...