BeIlow Mesaj tarihi: Mart 9, 2003 Mesaj tarihi: Mart 9, 2003 auhauha sule yaa ucan pokemonları ile turkler geliyor :) icq ye gel konuşuruz bişiler 202903146
BeIlow Mesaj tarihi: Mart 9, 2003 Mesaj tarihi: Mart 9, 2003 eee turk milleti diilmiyiz işin kolay yolunu seçiyoruz :) işte sen süle bişi olmaz merak etme
Sacros Mesaj tarihi: Mart 9, 2003 Mesaj tarihi: Mart 9, 2003 Bunla yetinmeyip gameboy color alın, bi de game pak alın pokemon bilmemne arada sırada gün düzenliyip trade falan yaparsınız eheh :-P :lol:
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Mart 9, 2003 Mesaj tarihi: Mart 9, 2003 Hepinizi South Park-Chinopokumon u izlemeye davet ediyorum.[hline] Dongi dongi dongi dongi dabidaba Querquobad Quane [SnowLords]
tunca Mesaj tarihi: Mart 10, 2003 Mesaj tarihi: Mart 10, 2003 yaw pokemon base die bi yer bulamaıdm nasıl deistircem bu saldırısını[hline]Join my army of the elves
tunca Mesaj tarihi: Mart 10, 2003 Mesaj tarihi: Mart 10, 2003 neyse onu buldumda bana charmander icin güzel saldırı söliycek varmı flamthrower kullanıyorum baya iyi baska varmı güzel[hline]Join my army of the elves
Bone Mesaj tarihi: Mart 10, 2003 Mesaj tarihi: Mart 10, 2003 fireblast süper koyuyor.. keşke daha düzgün birşey yapsalardı. fix saldırılar mesela, sonra her evolve oluşta yeni saldırılar gelse felan[hline]Bakıyorum da neşem pek yerinde dii mi canım kendim. Tabi tabi.. Potasyum.. Potasyum.. - Deli Cevat
BeIlow Mesaj tarihi: Mart 10, 2003 Mesaj tarihi: Mart 10, 2003 bone icq ye gelsene konuşuruz kapışırız yarışırız :)
BeIlow Mesaj tarihi: Mart 10, 2003 Mesaj tarihi: Mart 10, 2003 bone icq ye gelsene konuşuruz kapışırız yarışırız :) sanırım demin alışkanlık eski icq yollamışım hacklendi da :P 202903146
tunca Mesaj tarihi: Mart 10, 2003 Mesaj tarihi: Mart 10, 2003 oke saol onu kullanıyodum ben zati peki en güzel pokemonlaırn çıktığı yer neresi[hline]Join my army of the elves
BeIlow Mesaj tarihi: Mart 10, 2003 Mesaj tarihi: Mart 10, 2003 yaa siz icq ye gelin konuşuruz benim şu an en iyi pokemnlarım wartortle charmeleon graveler electrobazz scyther hitmançen pikachu filan :P
tunca Mesaj tarihi: Mart 10, 2003 Mesaj tarihi: Mart 10, 2003 deil =P[hline]Join my army of the elves
Invulon Mesaj tarihi: Mart 10, 2003 Mesaj tarihi: Mart 10, 2003 bende bi bakdımda her yerden unowns gibi seyler cikio neki bu :p
tunca Mesaj tarihi: Mart 10, 2003 Mesaj tarihi: Mart 10, 2003 bende annamadım ama yakalayıp yaklalayıp satıyom =P[hline]Join my army of the elves
Gaming Mesaj tarihi: Mart 10, 2003 Mesaj tarihi: Mart 10, 2003 unown lar 26 harf olarak var. hepsini biriktirsen oyunda cok nadir bulunan bir pokemon veriyorlar lakin unownlarin bazilari cok ender cıkıyor. bence hic ugrasmayın biriktirmeyle. kısacası sat gitsin.
tunca Mesaj tarihi: Mart 10, 2003 Mesaj tarihi: Mart 10, 2003 bana en iyi level kasma yöntemini söleyecek varmı ?[hline]Join my army of the elves
Gaming Mesaj tarihi: Mart 10, 2003 Mesaj tarihi: Mart 10, 2003 yakaladıklarınızı sattıgınızda para anında gelmiyor. eger baska bir oyuncu sizin sattıgınızı alırsa onun verdigi paranın yarısı sizin hesabınıza gecıyor. satıldıgını ozel mesaj olarak gorebiliyorsunuz. bir de satıs uzerinden vakit gectikce alıs fiyatı dusuyor.
tunca Mesaj tarihi: Mart 10, 2003 Mesaj tarihi: Mart 10, 2003 kapalımı giremiyom[hline]Join my army of the elves
Sum41 Mesaj tarihi: Mart 10, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mart 10, 2003 sallamıom Nerden bilionuz ya oyunu ben tavsiye ediom Siz bana gelmiş kafa tutuonuz Naptım bilionmu? Sikörtılı Ve balbayı Yeni acc actı onlaradn aldım kastım :) Pikayı falan Zor buldum[hline]We Are The Champions
DeMiRMaSKe Mesaj tarihi: Mart 10, 2003 Mesaj tarihi: Mart 10, 2003 ya bunda ilk 6 yı nasıl değiştiriyoruz? box taki 2 tane pokumanı ilk 6 ya almak istiyorum.[hline]One ring to rule them all One ring to find them One bring them all and in the darkness bind them.
Bone Mesaj tarihi: Mart 10, 2003 Mesaj tarihi: Mart 10, 2003 ya haritada tıkla bir bölüm. çıkıyor mesela mewtwoyu rostera koymak istiyor musunuz? -evet ama aşşada starmie size dalaşçak diyene tıklarsan. ultra ball lazım. sonra onu zayıflatman lazım dövğşte[hline]Bakıyorum da neşem pek yerinde dii mi canım kendim. Tabi tabi.. Potasyum.. Potasyum.. - Deli Cevat
Invulon Mesaj tarihi: Mart 10, 2003 Mesaj tarihi: Mart 10, 2003 delibirt icin move bilen varmi degisik biseye benzio bide lvl101 bi charizard yaptım ( can sıkıntısı insana neler yaptiriyo ) :)
Sacros Mesaj tarihi: Mart 10, 2003 Mesaj tarihi: Mart 10, 2003 kardeşlerim, bu oyun hakkında bişi öğrenmek istiyosanız official sitesine bi bakın, bulursunuz istediğiniz bilgiyi. (SP'nin chin pokomon bölümü japonlara hafif hakaret gibi olup saçma sapan bi bölüm de olsa vermeye çalıştığı mesajlardan en azından biri doruydu, beyin yıkıo bunlar boyle cizgi filmlerle, sloganı catch'em all(hepsini yakalıcam aga) olmakla beraber tamamen küçük cocukları kandırıp ana babalarına oyuncak vs aldırmak içiin hazırlanmış para tuzaklarıdır bence(amaa hala oynayan büyük cocuklara (13+) bişi demiyorum iradeleri yeterince gelişmiş olmakla beraber ne yapacaklarını bilirler) Ha buraya gıcıklık olsun diye yazmadım bunu ayrıca zamanında ben de takip etmiştim bunu, bilgi isteyenler ö.m atabilirler.
Öne çıkan mesajlar