Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Pokemon Online...

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
fireblast süper koyuyor..

keşke daha düzgün birşey yapsalardı. fix saldırılar mesela, sonra her evolve oluşta yeni saldırılar gelse felan[hline]Bakıyorum da neşem pek yerinde dii mi canım kendim. Tabi tabi.. Potasyum.. Potasyum..
- Deli Cevat
Mesaj tarihi:
unown lar 26 harf olarak var. hepsini biriktirsen oyunda cok nadir bulunan bir pokemon veriyorlar lakin unownlarin bazilari cok ender cıkıyor. bence hic ugrasmayın biriktirmeyle. kısacası sat gitsin.
Mesaj tarihi:
yakaladıklarınızı sattıgınızda para anında gelmiyor.
eger baska bir oyuncu sizin sattıgınızı alırsa onun verdigi paranın yarısı sizin hesabınıza gecıyor.
satıldıgını ozel mesaj olarak gorebiliyorsunuz.
bir de satıs uzerinden vakit gectikce alıs fiyatı dusuyor.
Mesaj tarihi:
sallamıom Nerden bilionuz ya oyunu ben tavsiye ediom Siz bana gelmiş kafa tutuonuz

Naptım bilionmu?
Sikörtılı Ve balbayı Yeni acc actı onlaradn aldım kastım :)
Pikayı falan Zor buldum[hline]We Are The Champions
Mesaj tarihi:
ya bunda ilk 6 yı nasıl değiştiriyoruz?
box taki 2 tane pokumanı ilk 6 ya almak istiyorum.[hline]One ring to rule them all
One ring to find them
One bring them all
and in the darkness bind them.
Mesaj tarihi:
ya haritada tıkla bir bölüm.

çıkıyor mesela mewtwoyu rostera koymak istiyor musunuz?
-evet

ama aşşada starmie size dalaşçak diyene tıklarsan.
ultra ball lazım. sonra onu zayıflatman lazım dövğşte[hline]Bakıyorum da neşem pek yerinde dii mi canım kendim. Tabi tabi.. Potasyum.. Potasyum..
- Deli Cevat
Mesaj tarihi:
kardeşlerim, bu oyun hakkında bişi öğrenmek istiyosanız official sitesine bi bakın, bulursunuz istediğiniz bilgiyi. (SP'nin chin pokomon bölümü japonlara hafif hakaret gibi olup saçma sapan bi bölüm de olsa vermeye çalıştığı mesajlardan en azından biri doruydu, beyin yıkıo bunlar boyle cizgi filmlerle, sloganı catch'em all(hepsini yakalıcam aga) olmakla beraber tamamen küçük cocukları kandırıp ana babalarına oyuncak vs aldırmak içiin hazırlanmış para tuzaklarıdır bence(amaa hala oynayan büyük cocuklara (13+) bişi demiyorum iradeleri yeterince gelişmiş olmakla beraber ne yapacaklarını bilirler) Ha buraya gıcıklık olsun diye yazmadım bunu ayrıca zamanında ben de takip etmiştim bunu, bilgi isteyenler ö.m atabilirler.
  • Yeni Oluştur...