adamınbiri Mesaj tarihi: Kasım 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2007 Trasty said: Hatalı TAÇ KARARI !!! BEŞİKTAŞ MARSİLYA MAÇINA PAF TAKIMLA ÇIKSIN !! HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quibble Mesaj tarihi: Kasım 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2007 ortada sican oynuolar.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Kasım 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2007 diğer tarftan taça çıkmıştı sanki top, beşiktaşın sahasında kullandılar neyse gg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Trasty Mesaj tarihi: Kasım 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2007 forgiver said: diğer tarftan taça çıkmıştı sanki top, beşiktaşın sahasında kullandılar neyse ggPAF takımla çıkmalı beşiktaş marsilya maçına Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darqainu Mesaj tarihi: Kasım 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2007 abi arada skor yazın izleyemiyorum bari forumdan takip ediim :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Trasty Mesaj tarihi: Kasım 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2007 41. Dk Liverpool 2-0 Beşiktaş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apranax Mesaj tarihi: Kasım 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2007 maç tek yarı oynansın -_- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mayhem Mesaj tarihi: Kasım 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2007 böyle rezalet bir futbol oynayamaz bir takım ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CaNNi Mesaj tarihi: Kasım 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2007 2-0 ilk yarı sonucu. Sadece liverpool bastır beşiktaş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Kasım 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2007 2 daha atar bu gidişte liverpool :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wizardofoz Mesaj tarihi: Kasım 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2007 maçtan önce 5 diyordum.. ikinci yarıya BJK olumlu başlar sonra iyi gidiyorum derken dakika 60da kaptırıp yer golu, son 10 dakiak iki tane daha yer gibime geliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zep Mesaj tarihi: Kasım 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2007 beşiktaş avrupa takımı olmaktan çok uzak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoubleW Mesaj tarihi: Kasım 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2007 Maçın Özeti, Hakan aut atışını kullanıyor, top hypia dan gerarda , döngü halinde devam ediyo zaten :) rezil bi futbol, top yapmaktan korkan bi takım görüntüsündeyiz şuana kadar..Goller de zaten hediye, kötü gün dostu olarak liverpool un kötü gidişini dur demek amacıyla hediye verdik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_LURTZ_ Mesaj tarihi: Kasım 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2007 ilk yarının son 10 dakikası baktım maça şöyle.Basit pas hataları,ruhsuz bi bjk gördüm.ikinci yarı da bu şekilde giderse daha çoook gol yer bjk.Sanki maça 10-0 yenik başlamışlar gibi,"dayı kesin yeniliriz" düşüncesiyle oynuyolardı.Koş ulan koş da bari beraberlik al, ülke puanı olsun.Sadece 10 dakikasını izledim gerçi ama 2-0 mağlup bir takımın böyle oynaması mağlubiyete razı gelmekten başka bişey değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Kasım 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2007 2.yarı ingilterenin transfer rekoru gircek oyuna. fernandoo torres. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Kasım 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2007 torres kadroda yok diye biliyodum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Trasty Mesaj tarihi: Kasım 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2007 _LURTZ_ said: ilk yarının son 10 dakikası baktım maça şöyle.Basit pas hataları,ruhsuz bi bjk gördüm.ikinci yarı da bu şekilde giderse daha çoook gol yer bjk.Sanki maça 10-0 yenik başlamışlar gibi,"dayı kesin yeniliriz" düşüncesiyle oynuyolardı.Koş ulan koş da bari beraberlik al, ülke puanı olsun.Sadece 10 dakikasını izledim gerçi ama 2-0 mağlup bir takımın böyle oynaması mağlubiyete razı gelmekten başka bişey değilSon 10 dk maçın en iyi dakikalarıydı beşiktaş açısından öyle diyim düşün gerisini Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quibble Mesaj tarihi: Kasım 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2007 ulan su ingilizlerden nefret ediyorum sereffsiz sari sacli soluk tenli sut kuzulari hepsini cehennemde yanima bekliorm sirayla.. tobe tobe.. bastir besiktas imkansiz diil !! ama avrupa takimi olmadiin cok belli.. o panik nedir ya? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_LURTZ_ Mesaj tarihi: Kasım 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2007 ohooo o zaman takımın ingiltereye gitmek için harcadığı yol parasına yazık.bir gs'li olarak üzülüyorum ya takımlarımızı avrupa'da böyle görünce.git adam gibi oyna istersen 5-0 yenil eyvallah ya.bak erciyes'e helal olsun diyorum hala adamlara Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Kasım 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2007 şu beşiktaş'ta hakan arıkan'a gerçekten acıyorum. diatta ve üzülmez'ün oldugu bir defans var önünde, yazık cidden. mehmet sedef'in kadroda ne işi var? haftalardır oynamayan adamı bu maça nasıl cıkarır bir teknik adam ben anlamıyorum. ya biz hakkaten geri zekalıyız, ya da bu adamlar rüyasında falan görüyor maçta kimin oynaması gerektiğini. bir de liverpool torres'i neden oynatmaz. herif ligde sildi süpürdü ortalıgı. kazanmak zorunda oldugun bir maç var önünde, oynatsana be adam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quibble Mesaj tarihi: Kasım 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2007 erciyesin ruhunun yarisi olsa neler yapcaklar da.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Kasım 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2007 biri demişti yazarlardan beşiktaş daha takım olamamış diye hakket doğru diyor bugün onu anladım iyicene çok amtörüz sagada direk korkuyoruz liverpol var diye karşımızda bana böyle geliyor açıkcası Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Kasım 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2007 Torres yedek. Liverpool feci intikam alıyo yalnız. Beşiktaş'ın oyunu karşısında "ee bunlar boşladı zaten kasmayalım" demezlerse farka koşarlar. Üzücü :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Kasım 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2007 haydı kartalım beş dkda beşiktaş alırız biz bu maçı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jandor Mesaj tarihi: Kasım 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2007 hakan gene sakatlandı ehehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar