Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Maçın Özeti, Hakan aut atışını kullanıyor, top hypia dan gerarda , döngü halinde devam ediyo zaten :) rezil bi futbol, top yapmaktan korkan bi takım görüntüsündeyiz şuana kadar..Goller de zaten hediye, kötü gün dostu olarak liverpool un kötü gidişini dur demek amacıyla hediye verdik.
Mesaj tarihi:
ilk yarının son 10 dakikası baktım maça şöyle.Basit pas hataları,ruhsuz bi bjk gördüm.ikinci yarı da bu şekilde giderse daha çoook gol yer bjk.Sanki maça 10-0 yenik başlamışlar gibi,"dayı kesin yeniliriz" düşüncesiyle oynuyolardı.Koş ulan koş da bari beraberlik al, ülke puanı olsun.Sadece 10 dakikasını izledim gerçi ama 2-0 mağlup bir takımın böyle oynaması mağlubiyete razı gelmekten başka bişey değil
Mesaj tarihi:
_LURTZ_ said:
ilk yarının son 10 dakikası baktım maça şöyle.Basit pas hataları,ruhsuz bi bjk gördüm.ikinci yarı da bu şekilde giderse daha çoook gol yer bjk.Sanki maça 10-0 yenik başlamışlar gibi,"dayı kesin yeniliriz" düşüncesiyle oynuyolardı.Koş ulan koş da bari beraberlik al, ülke puanı olsun.Sadece 10 dakikasını izledim gerçi ama 2-0 mağlup bir takımın böyle oynaması mağlubiyete razı gelmekten başka bişey değil
Son 10 dk maçın en iyi dakikalarıydı beşiktaş açısından öyle diyim düşün gerisini
Mesaj tarihi:
ulan su ingilizlerden nefret ediyorum sereffsiz sari sacli soluk tenli sut kuzulari hepsini cehennemde yanima bekliorm sirayla.. tobe tobe..

bastir besiktas imkansiz diil !! ama avrupa takimi olmadiin cok belli.. o panik nedir ya?
Mesaj tarihi:
ohooo o zaman takımın ingiltereye gitmek için harcadığı yol parasına yazık.bir gs'li olarak üzülüyorum ya takımlarımızı avrupa'da böyle görünce.git adam gibi oyna istersen 5-0 yenil eyvallah ya.bak erciyes'e helal olsun diyorum hala adamlara
Mesaj tarihi:
şu beşiktaş'ta hakan arıkan'a gerçekten acıyorum. diatta ve üzülmez'ün oldugu bir defans var önünde, yazık cidden.

mehmet sedef'in kadroda ne işi var? haftalardır oynamayan adamı bu maça nasıl cıkarır bir teknik adam ben anlamıyorum. ya biz hakkaten geri zekalıyız, ya da bu adamlar rüyasında falan görüyor maçta kimin oynaması gerektiğini.

bir de liverpool torres'i neden oynatmaz. herif ligde sildi süpürdü ortalıgı. kazanmak zorunda oldugun bir maç var önünde, oynatsana be adam.
Mesaj tarihi:
biri demişti yazarlardan beşiktaş daha takım olamamış diye hakket doğru diyor bugün onu anladım iyicene çok amtörüz sagada direk korkuyoruz liverpol var diye karşımızda bana böyle geliyor açıkcası
Mesaj tarihi:
Torres yedek.
Liverpool feci intikam alıyo yalnız. Beşiktaş'ın oyunu karşısında "ee bunlar boşladı zaten kasmayalım" demezlerse farka koşarlar. Üzücü :(
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...