Noyanh Mesaj tarihi: Kasım 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2007 sinan engin agır sacmaladı ... 12 kere gelmiş liverpooll carpıp falan girmiş ..8 tane HAsudha cok talihsiz oldu bu cümle cook Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Kasım 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2007 LIDER OLUCAK!!! diyip "Hayat Maximum'da!" pozu verdi bi de eheheh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Kasım 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2007 bi ara başka bi dil konuştu ne dedi hiç anlamadım "bizzdeafhaeoynadık ama yapaadaıdakavmad" tarzında bişi dedi:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Kasım 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2007 abi saka gibi pc den izliyorumda bulamadim kanal 1 i tv kartinda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bathory Mesaj tarihi: Kasım 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2007 5 metre geriye gidin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Kasım 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2007 S41'de Zegna, ac hemen yakala, capture et hatta ehe. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Kasım 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2007 buldum, ve acar acmaz el kol hareketlerinden soyliyim bildigin sarhoş adam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ombakkombak Mesaj tarihi: Kasım 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2007 Trasty said: ahahahah allah askına kanal 1 i açın adnanı izleyin Trasty Guinnese karşı izliyoz zati Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quadrophenia Mesaj tarihi: Kasım 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2007 delirdi adam yuh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Kasım 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2007 AUAHHAHA - rüştüyü ertuğrul mu aldı adnan? - ben mi aldım? - yo ben öyle demedim adnan zuahhahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tellos Mesaj tarihi: Kasım 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2007 adnanın eli ayağı titriyo asdheu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Kasım 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2007 pc den linki varmı kanal1 in Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Kasım 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2007 DoruK said: - rüştüyü ertuğrul mu aldı adnan? - ben mi aldım? - yo ben öyle demedim O ne lan ehehe, "Romayi kim yakti? HOCAM VALLA BEN YAKMADIM" gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sg-1 Mesaj tarihi: Kasım 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2007 Bunun faturasını Ertuğrul'a falan keserler şimdi. Yazık çocuğa. Demirören ve heyetinin derhal pasifikte bi adaya taşınmalarını tavsiye ediyorum, mümkünse ıssız olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aramis Mesaj tarihi: Kasım 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2007 agliyomu lan bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Kasım 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2007 adnan ağlıyomu? ahhahaah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Noyanh Mesaj tarihi: Kasım 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2007 ben faturanın hakan a cıkmasından korkuyorum .. bu mactan sonra ibrahim üzülmez hala milli takımda oynarsa fatih terim e de yazıklar olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tellos Mesaj tarihi: Kasım 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2007 adnan metin ol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ombakkombak Mesaj tarihi: Kasım 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2007 sg-1 said: Bunun faturasını Ertuğrul'a falan keserler şimdi. Yazık çocuğa. Demirören ve heyetinin derhal pasifikte bi adaya taşınmalarını tavsiye ediyorum, mümkünse ıssız olsun. erturuluda alsın yanına adnan haklı bu ne biçim hoca Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Kasım 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2007 HAHAHAHAHAHAHA ADAM AĞLIYO YAA AHAHAHAHAHAHAHAH Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aramis Mesaj tarihi: Kasım 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2007 aglamismi bu aglamamismi adamin tip o kadar musaitki herseye anlamiom ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zheld Mesaj tarihi: Kasım 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2007 8 ne ya ertuğrula bb Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Kasım 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2007 gözyaşlarında hakem hatası varmış bundan sonra paf takım ağlıyacak...içimde nasıl bi nefret oluşmuşsa herşeyi bağlıyorum bu paf takım olayına Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
miyaw33 Mesaj tarihi: Kasım 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2007 merkez hakem komıtesının yerınde olsam markus mercki onur konugu olarak beşiktaş macına davet eder macıda arzumana verirdim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Kasım 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2007 Kanal1 den canlı yayına tıklayın izleyin... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar