Quibble Mesaj tarihi: Kasım 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2007 wizardofoz said: ibhrahim üzülmez ne diyecek bakalım üzüldüm dicek ne dicek.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Kasım 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2007 bizsiziarariz said: ŞOK ŞOK ŞOK: STAR TELEVİZYONU ŞAMPIONLAR LIGI MAÇININ YAYIN HAKKINDA USULSUZLUK YAPTIGI GEREKCESIYLE LIVERPOOL-BJK MAÇINI YAYINLAYAMAMISTIR VE PLAYSTATION'DA PRO EVALUTION SOCCER OYUNUNU CANLI YAYIN OLARAK OYNATIP MAÇ DIE KAKALAMIŞTIR! msn de dolaşıyor şuan :) Şahane ya iyi güldüm gece gece Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zaidral Mesaj tarihi: Kasım 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2007 rezaletti, hali sahada mahalle macinda bile daha dikkatli, istekli oynanir. super ligde bu takim oynasa ne yazar oynamasa ne yazar. top tutmaktan, savusturmaktan aciz koca bir takim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ombakkombak Mesaj tarihi: Kasım 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2007 Biz bile geçeriz dalga artık bunun ötesi yok, milli takım 8-0 yenilince o zamanki kaleci varol şehir şehir gezip kumpanya ile yediği golleri anlatıyormuş gazinolarda bizimki ile niye geçilmisin :D:D:D:D Hakan Arıkan'ı bekliyoruz Köşküm Gazinosuna Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fmea Mesaj tarihi: Kasım 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2007 Llama said: ertugrul çok erken geldi böyle büyük takımın başına tek hata o sirf ertugrul mu? takimin basina paticikten biri gecse 8 tane yenmez.futbolcularda, yildirim demirorenin transferlerinde veya buraya gelene kadar attigi adimlarda hic mi suc yok? bizim sihniyetimiz bi kere garip..avrupada en cok teknik direktor degistiren ulkeyiz..bence yanlis yere bakiyoruz bu arada ben fenerliyim ama bi turk takiminin boyle rezil olmasina gercekten uzuldum haa ama dalgami geciyorum tabi butun besiktaslilari aradim telefonla, hic biri acmadi dogal olarak.bende mesaj attim..olur bole seyler fener yese gsli besiktasli insanlar dalga gececek.. bence buradaki butun fenerliler galatsaraylilar vs benim gibi dusunuyor.bir turk takimin 8 yemesi hos degil ama geciyoruz dalgamizi iste.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Kasım 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2007 Aramis said: oper said: ben beşiktaşlı DEĞİLİM. o zaman derdin nedir? burada dalga gecen herkez fb limi? dalga geçenler daha çok fenerliler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pasha Mesaj tarihi: Kasım 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2007 ertugrul saglama yazik etmezler insallah :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apranax Mesaj tarihi: Kasım 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2007 Holy said: Madara etmişler zaten sahada, forumda dalga geçilmesi koymaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wizardofoz Mesaj tarihi: Kasım 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2007 pasha ertuğrul sağlam çok iyi bir hoca değil ki yazık etsinler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ombakkombak Mesaj tarihi: Kasım 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2007 Pasha said: ertugrul saglama yazik etmezler insallah :/ bu skorun altından kimse kalkamaz abi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
behran Mesaj tarihi: Kasım 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2007 fmea said: Llama said: ertugrul çok erken geldi böyle büyük takımın başına tek hata o haa ama dalgami geciyorum tabi butun besiktaslilari aradim telefonla, hic biri acmadi dogal olarak.bende mesaj attim..olur bole seyler fener yese gsli besiktasli insanlar dalga gececek.. bence buradaki butun fenerliler galatsaraylilar vs benim gibi dusunuyor.bir turk takimin 8 yemesi hos degil ama geciyoruz dalgamizi iste.. +1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Kasım 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2007 ombakkombak said: Biz bile geçeriz dalga artık bunun ötesi yok, milli takım 8-0 yenilince o zamanki kaleci varol şehir şehir gezip kumpanya ile yediği golleri anlatıyormuş gazinolarda bizimki ile niye geçilmisin :D:D:D:D Hakan Arıkan'ı bekliyoruz Köşküm GazinosunaKaleci yaşar duran'dı :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aramis Mesaj tarihi: Kasım 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2007 oper said: Aramis said: oper said: ben beşiktaşlı DEĞİLİM. o zaman derdin nedir? burada dalga gecen herkez fb limi? dalga geçenler daha çok fenerliler. ortalamami aliyoruz? birak yafs. neyse sonucta yenildik ve tarihi bir skor oldu. Artik bazi seyleri herkezin sorgulamasi gerekli kendi kendine. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
behran Mesaj tarihi: Kasım 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2007 fmea said: Llama said: ertugrul çok erken geldi böyle büyük takımın başına tek hata o haa ama dalgami geciyorum tabi butun besiktaslilari aradim telefonla, hic biri acmadi dogal olarak.bende mesaj attim..olur bole seyler fener yese gsli besiktasli insanlar dalga gececek.. bence buradaki butun fenerliler galatsaraylilar vs benim gibi dusunuyor.bir turk takimin 8 yemesi hos degil ama geciyoruz dalgamizi iste.. +1milyn Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Trasty Mesaj tarihi: Kasım 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2007 Trasty said: Endişeleniyorum açıkçası .. Yurt dışı platformunda umarım eski günleri hatırlamak zorunda kalmayız Maçın 30. dk sında yazdığım post.. En fazla dalga geçen insanlardan biriyim şu anda.. ÇARŞI Guinesse'ede karşı postunuda attım sağlam da dalga geçtim ama maçın ilk dakikasından itibaren beşiktaşı destekliyordum. Bırakında domestik rakiplerimizle dalga geçme hakkımız olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ombakkombak Mesaj tarihi: Kasım 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2007 Holy said: ombakkombak said: Biz bile geçeriz dalga artık bunun ötesi yok, milli takım 8-0 yenilince o zamanki kaleci varol şehir şehir gezip kumpanya ile yediği golleri anlatıyormuş gazinolarda bizimki ile niye geçilmisin :D:D:D:D Hakan Arıkan'ı bekliyoruz Köşküm GazinosunaKaleci yaşar duran'dı :P Artık Hakan tahtı devraldı:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tellos Mesaj tarihi: Kasım 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2007 Pasha said: ertugrul saglama yazik etmezler insallah :/ ya herkes suçlu abicim soyunma odasına yenik giriyosun bi gaz verirsin bi hava getirirsin çıkın ve 6 tane daha yiyin emri vermiş gibi takım olmaz arkadaş bende çok seviyorum ama böle şey olmaz ya korunması gereken bi adam yok şu maçtan sonra Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sanguine Mesaj tarihi: Kasım 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2007 Trasty said: Fenerbahçe Taraftarları olmasa Beşiktaş alırdı maçı benim bahsettiğim "bazı" taraftarlar fanatik sitesine yorum yapanlar. yoksa diğerleriyle alıp veremediğim yok asdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Kasım 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2007 ilk gol oldu çok sinirlendim. ikinci gol oldu üzüldüm. üç oldu fark olmasa bari dedim, dört oldu of bu altı olur dedim, beş oldu bari rekor olsun dedim. kusura bakmasın da ne oyuncular sahada bir emek gösteriyorken, ne de kenarda ertuğrul sağlam bişeyler yaparken böyle bi rezalete üzülecek değilim artık. bu ne be ? rezalet biel değil bu başka birşey. rekor mekor hahaha demek güzel şeyler eğlence tabi, eğlenilecek. ama bari 3 kırmızı kart görüp hükmen yenilseydi beşiktaş. acilen istifa etsin herkes. ve ciddi ciddi pafla çıksınlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Charsi Mesaj tarihi: Kasım 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2007 abi PATICIK FC daha iyi yönetiliyordur bu takımdan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chris_Metcalf Mesaj tarihi: Kasım 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2007 8lerin başında 9ların sonunda Beşiktaşlı olmak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pasha Mesaj tarihi: Kasım 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2007 wizardofoz said: pasha ertuğrul sağlam çok iyi bir hoca değil ki yazık etsinler. cok iyi bi hoca degil evet ama daha cok genc ve tecrubesi eksik. elimizdeki en iyi genc teknik direktorlerden birini boyle harcarlarsa gercekten yazik olur (besiktasli degilim) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Trasty Mesaj tarihi: Kasım 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2007 Sanguine said: Trasty said: Fenerbahçe Taraftarları olmasa Beşiktaş alırdı maçı benim bahsettiğim "bazı" taraftarlar fanatik sitesine yorum yapanlar. yoksa diğerleriyle alıp veremediğim yok asdf Hayır bu 8-0 lık malubiyette BAZI kısıtlamasınıda getirsen Fenerbahçe taraftarlarının etkisi ne onu çözemedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bathory Mesaj tarihi: Kasım 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2007 carsı'dan aldım bir tane ingiltereye geldim 8 tane Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Kasım 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2007 Hiç bir şey değil de, 1. sayfadan okumaya başladım 35ti 20ye geldim hızlıca 45 olmuş asdasfasdasf... BJKlarıların içi yanıyor. Ben de utandım harbi, dota oynuyodum 3-0 dediler, adamların basee girdik 8-0 olmuş xD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar