Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Liverpool-Beşiktaş

nukbasliklikiz

Öne çıkan mesajlar

demirören'e neden sabretmek zorunda bu herşeye karşı olan çarşı. bi demirören'e karşı değiller nedense. adam anlamıyor bu işten işte, ne transfer var, ne gelir elde edilecek bir yatırım var. caba gostermiyor yani adam, ya da biz anlamıyoruz adamın gosterdiği cabayı gizli kapaklı yapıyor.

ertugrul saglam, hakan arıkan ve delgado su duruma dusmesini istemedigim adamlardı. ama malesef dustuler.
Sosyal ağlarda paylaş

Paf maf bırakın ya siz kökten bjk yi kapatın yada bi res atın takıma bu utançla takım devam edemez.Yaygara koparmakla olmuyor bu işler yıldırım bey şimdi ne halt yiyeceksiniz liverpul zor takım bize çalışmadığımız yerden sordular diyebilirler

Hayır düşündüm bu takımda ne eksik diye bilmiyorum maçın 74. dakikasında izlemeye koyuldum ama kesinlikle bi kaleci eksik yani ertuğrul bak şimdi napıyosun aç abi fm 2008 i oradan bi tane kaleci bul kendine tahminen bulduğun kaleci hakandan daha iyi olur

Ayrıca dötleri yiyorsa bu hafta pafla çıkıp fark yesinler öyle bi kovalarlar ki bjk bunları
Sosyal ağlarda paylaş

moriQ said:
zydar said:
oper said:
abi yazık yaa gerçekten yazık. bü türk futbolu neden hep böyle, neden geliştiremiyoz kendimizi :(

ne türkü ya? beşiktaş futbolu bu. türk deil. fenerbahçeye bakarsan türk futbolu görürsün.

ben fenere bakınca brezilya futbolu görüyorum. gözlüklüyüm.

ne gözlüğü taktığını merak ettim.
Sosyal ağlarda paylaş

Eh bir BJK'li olarak pek de üzülemedim bu skora. Artık bir umudum yok açıkçası(bu seneden değil genel olarak). Lpool'u yendiğimizde de sevinmemiştim şansa yenmiştik çünkü. Bugün FB artık karakterli top oynuyor en azından Avrupa'da. GS desen de aynı. Adamlar bir taktik düzene göre, belirli bir organizasyonla oynuyor. Sen hala buraya gelmişsin, 90dk defans dahi yapmadan puan almak istiyoruz falan diyorsun. Kıçıyla gülerler adamaki farklı bir şey yapmadılar. Topu ileri dikiyorsun adam anında kapıyor. 3 yaparsın 5 yaparsın e be adam anlamıyomusun olmicak bu şekilde. Her pozisyonda yerde kalıyorsun adamlar içinden geçiyor adeta.

Lpool'un BJK'den üstün bir takım olduğu zaten ortada ona diyecek bir şey yok. Ama Babel'in attığı 2.golün açıklaması yok. Bu takım bitik. BJK'nin bence komple bir yeniden yapılanmaya girmesi gerekiyor. Başkanından, t.direktörüne, Divan kurulundan, komple takımına kadar. En iyi oyuncu da gitsin, en kötüsü de. 0'dan yapmaları lazım. Bu kadar acizlik olmaz. Seba mı gelir A. Yıldırım mı bilmem bu rezillikten kurtarsınlar bu ismi artık.
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...