ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Kasım 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2007 halısaha maçına adam lazım, gelir mi bobo falan yaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Kasım 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2007 mallık resmen bişe demiyom başka Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Slat Mesaj tarihi: Kasım 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2007 Akerfeldt said: fenerden sonra besiktas ta adini altin harflerle yazdirdi cl tarihine.tebrikler. Ne fenerden sonrası be şaşırdın mı sen? 8-0 CL'NIN EN FARKLI SKORU HALA FENER DİYOSUN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Olivies Mesaj tarihi: Kasım 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2007 Yazıklar olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Kasım 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2007 kaleyi bulan şut sayısı sanıyorum 23 e 1 falan. o da 81. dakkada bobonun kafası. HELALS walla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Kasım 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2007 AthleT said: Sosyetik fahişe gibi olduk. Her takıma vermiyoruz. : ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Kasım 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2007 tarih yazdı beşiktaş. şampiyonlar ligi tarihinin en farklı skoru ile maglup oldu. bravo hepsine. hakan'a hala acıyorum. 8 tane yemeyi hiç haketmedi. hayırlı olsun diyorum artık, baska diyecek bişey bulamıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Kasım 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2007 yavaş olun ya yetişemiyom. 0 puan çekmekten iyidir bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spastik_Serce Mesaj tarihi: Kasım 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2007 abi bence yıldırım demirören şu an soyunma odasında ilişkiye giriyor beştaşlılarla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AthleT Mesaj tarihi: Kasım 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2007 Ay'dan görünen en farklı galibiyet budur heralde =) Helal olsun Beşiktaş. Gurur duydum seninle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Kasım 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2007 . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Misafir Guest Mesaj tarihi: Kasım 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2007 ZaugnaKhaldun said: halısaha maçına adam lazım, gelir mi bobo falan yaa ahahahahahhahaha süper :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sage Mesaj tarihi: Kasım 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2007 Adamlar 8 golden ne prim almışlardır pef. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aramis Mesaj tarihi: Kasım 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2007 Wispy said: Beşiktaş en azından 0 çekmedi ya başka alanda rekor kırdık helal kanka basarilarinin devamini diliyorum :D daha gelip savunma yapabiliyoruz ya hakakten acaip bir milletiz. burada o sifir cekti biz bunu yapmadik diyicegine daha cok ertugrul saglam istifa etmeli veya bu oyunda ise yaramaz diyip bir katkida bulunmak lazim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BloodMaster Mesaj tarihi: Kasım 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2007 yok bakalım yıldırım başkanınız ne karar alıcak herhalde bundan sonra bu ligede genç takımla katılır :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Kasım 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2007 üzüldüm yaws baya. 6 olsun diyodum 5 ken 6 kasım 6-0 kardeşliği kurardık liverpoolla diye. lakin 7 de hayallerim yıkıldı =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dEaThMooN Mesaj tarihi: Kasım 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2007 Slat said: Akerfeldt said: fenerden sonra besiktas ta adini altin harflerle yazdirdi cl tarihine.tebrikler. Ne fenerden sonrası be şaşırdın mı sen? 8-0 CL'NIN EN FARKLI SKORU HALA FENER DİYOSUN fener de şampiyonlar liginin en kötü takımı olmuştu yanılmıyosam 0 çektiği sene .. arkadaş ona hitaben yazmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Olivies Mesaj tarihi: Kasım 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2007 yani şampiyonlar ligi gibi bir turnuvada nasl bir teknik direktörsün sen yahu.Soğutmadı bile oyunu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tellos Mesaj tarihi: Kasım 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2007 :8 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Kasım 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2007 Hakem bile acıdı dayanamadı uzatma göstermeden bitirdi maçı :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Kasım 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2007 gülmeyelimde başımıza gelmesin :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Kasım 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2007 demirören artık diil türkiyeyi dünyayı terketsin. yörüngede yaşasın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
miyaw33 Mesaj tarihi: Kasım 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2007 hayatta izlediğim en farklı skorlu halı saha maçına benziyordu.yanlzı gol için şut oranı süper.kaleye cekilen suy 32-3,hedefi bulan şut 28-1,adamlar enaz 18 gol kaçırdı heralde,birde yuzdeyuz penaltı verılmedi. Bu takıma 2 haftada ne oldu böyle anlamadım valla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mayhem Mesaj tarihi: Kasım 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2007 Hakem merhametli çıktı harbiden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Guru Mesaj tarihi: Kasım 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2007 bu maçı izlemek için topluca cafeye bara gidenlere açıdım, 8 golden sonra bide hesap acısı var :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar