Suark Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 WTO ülkeler arası birliklere " siz içinizde istediğiniz kuralları uygulayabilirsiniz diyor " o yüzden böyle birşey var. Adamlar kendi içlerinde vergi uygulamazken bizden aldıklarına uyguluyorlar. Ticari kaybımız bu yüzden, yoksa bize giren malda bir değişiklik yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Kasım 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2007 ombakkombak said: bira da alkol oranı düşük bira içki sınıfına bile girmiyor çoğu ülkede bu düzenlemeden etkilenmez, türkiye de 1987 den önce bira içki sayılmıyordu hehe bu da güzel. meyve suyu mu sayılıyor bira? gerçi votka, viski, rakı felan hep sulandırarak ve buz konularak içiliyor. buna bakarsak onların alkol oranı daha da düşük :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Kasım 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2007 ya bakınıyorum haber sitelerine ama hala göremedim bu rakı ilgili bir haber. fake çıktı diycem ama, daha once rakının milli içki statüsüne konma olayı vardı, fiyatının ab zart zurt nedeniyle artmaması için. : Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lexius Mesaj tarihi: Kasım 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2007 varmı düzgün bi gelişme Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nefr Mesaj tarihi: Kasım 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2007 Popeye said: milletin hatasi baligin tadini almak istiyorsan yaninda hic bir sey icmeyeceksin bir tutturulmus raki balik diye gidiyor oyle terbiyesizlik resmen o baliklara AYIP pop yanlış açıdan bakıyorsun abi, mesela ben de balığın yanında rakı içmem, ama rakı içerken yanında balık yiyorum önemli nokta rakıdır, balık dediğin yüzer gider Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
evilmaddox Mesaj tarihi: Kasım 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2007 onu bunu bırakın da, dün gece bir 35lik Yeni devirdik arkadaşla, yanına da beyaz peynir çiğköfte allah bea.:D özlemişim lan rakıyı yeminle iki aydır. herif bi de rakıdan sonra helva yaptı ki abbooov>:D< *pis pis gülerek kaçan smiley* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fedaykin Mesaj tarihi: Kasım 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2007 Nefr mirime daha fazla katılamazdım yani :) Nefr said: Popeye said: milletin hatasi baligin tadini almak istiyorsan yaninda hic bir sey icmeyeceksin bir tutturulmus raki balik diye gidiyor oyle terbiyesizlik resmen o baliklara AYIP pop yanlış açıdan bakıyorsun abi, mesela ben de balığın yanında rakı içmem, ama rakı içerken yanında balık yiyorum önemli nokta rakıdır, balık dediğin yüzer gider Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sailor Mesaj tarihi: Kasım 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2007 parantez açayım, türkiye'de içki içme yaşı bir şey yok, sadece alma yaşı 18. halbuki dünyanın çoğu ülkesinde (gelişmişler özellikler) hem alma hem de içme yaşı 18-21 arası. buna bira ve şarap gibi düşük alkollü içkiler de dahil. biranın içki sayılmaması kadar saçma bir şey yok zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar