Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

bi erkek durduk yere neden bırakır??

daisy_mm

Öne çıkan mesajlar

oper said:
Quibble said:
Spidee said:
Bu erkek milleti hep böyle, çok ciddiyim.

hahah peki :)

nerde simdi bu sorunlu bagyan arkadasimiz..

mesajları görünce kaçtı gitti galiba. haklı kız ama...

*kutu kutu pense*

ama simdi asil derdi olan hic tartismazsa zevki kalmaz ki.. herkez anlamistir zaten su ana kadar "nedensiz birakmicani" olmadi bole :) geri gelsin konusalim tartisalim..
Sosyal ağlarda paylaş

Şimdi şöyle bir durum var. Bir erkek neden bırakır demek biraz garip bir soru. Çünkü binbir türlü erkek var. Bir zamanlar erkek arkadaşın olan kişinin nasıl bir yapıya sahip olduğunu bilmeden tam anlamıyla kesin bir cevap verilemez yani. Ha tanıyabildiğim her türün ihtimallerini sayayım ben yine.

Çocuk böyle daralmaya, sıkıntıya gelemeyen bir yapıdadır. En ufak şeyde üstüne gittiğin zaman çok bunalır. Yani gereğinden fazla bunalır. Bazen bir an önce senden kurtulma isteği geçer içinden. Çünkü o zaman sıkıntıdan kurtulacağını düşünür. Eğer erkek bu yapıdaysa ve sen de en ufak bir şeyde bile üzerine gittiysen bırakmıştır.

Veya tam tersi olabilir. Sürekli ilgi isteyen bir kişiliğe sahiptir. Sürekli senden "Canım, cicim, sevgilim, falan, filan..." gibi sevgi dolu sözcükler beklemektedir. Eğer sen, onun bu isteğini karşılayamayıp ona ilgi göstermediysen bırakmıştır.

Sakin bir yapıda da olabilir. Onunla birlikteyken, gezip tozarken, bir yerde otururken sürekli sakin olmak ister. Fazla hareketten kaçınır. Eğer sen onunlayken sakinliğin, durgunluğun aksine hareketler yapıyorsan bırakır.

Bu maddenin hatalı davranışı bir üstteki içinde geçerli. Eğer utangaç, çekingen bir yapıdaysa çocuk, onun yanında böle hoplaya zıplaya ilerliyorsan, hiperaktiflik yapıyorsan senin onu rezil ettiğini düşünüp bırakmış olabilir.

Ha bunlarla alakasız olarak belki önceki postlarda da söylenildiği gibi, onun istediği, arzuladığı şeyleri karşılayamadıysan veya en uç olarak onu tatmin edemediysen bırakmış olabilir.

Daha çok türde erkek var. Say say bitmez bunlar. Önce erkek arkadaşını iyi tanımalı, hoşlandığı ve sevmediği şeyleri iyice öğrenmelisin. Bırakılmamak istiyorsan onun suyuna gideceksin. Ha çocuğun gözü hiç durmuyordur, sürekli başka başka kızlara bakıyordur. Seninle olmadığı zamanlarda gördüğü bir kız için "Lan şunu ne yapsam da tavlasam." diye düşünüyordur. Veya bunun gibi şeyler gerçekleştiriyordur. Bu durumda bu kişi hovarda, çapkın veya her ne boksa odur. Ve açıkçası bu tarz kişiler için de ümit bağlamak pek mantıklı değildir. Tabi eğer ben de günlük ilişki yaşarım, ertesi günü unuturum her şeyi diyorsan o da çok farklı bir durum.

Yatılı okulda, ortalama 1000 erkekle birlikte 6 sene okuyunca çok iyi anlıyorsun bunları :D
Sosyal ağlarda paylaş

@JD: Alışkanlık, yapabileceğim bir şey yok :D

@Cuce: 500 kiz 499 erkek olayı çok sakat be abi. Hmm aslında 1 erkeğin boş kalması durumunda o erkek analizci bir ruhla olaya yaklaşabilir. Erkeklerle kızların sayısı değişseydi kendi arasında o zaman mükemmel şeyler ortaya çıkardı. Değişiklik yapıp erkek-erkek veya kız-kız ilişkilerine girenler, olayı aşıp toplu sevgililik kampanyası yapanlar filan bu analizci ruha sahip kişiye çok çok engin bilgilere erişme şansı verir. Hiç düşünememiştim bunu. Napim okuduk bi kere 1000 erkekle birlikte :D
Sosyal ağlarda paylaş

Hem şişko hem fodul olabilirsin, böyle kızlara kıl olunur genelde. Bir de makyaj yaparlar yağlı boya yapar gibi. Yanakları da sivilceli sivilcelidir falan ıyk.

Kısa olabilirsin, eğer 1.80den aşağıysa bir kız vermem ben açıkçası.

Erkeği cinsel ilişkiye zorluyor olabilirsin, bazı erkekler evlenmeden bakirliklerini bozmak istemezler. (Mesela geçen bizim kulüpteki ufaklıklara gelin sizi mektebe götüreyim dedim, abi evlenmeden olmaz dediler.)

Erkek gibi kız olabilirsin, erkeklerle batak oynayan, okeye dördüncü olan, kıraathane köşelerinde ülke kurtaran ya da kahvelerde maç izleyen kızlardansan erkekler senden hoşlanmayabilir, biz genelde evine bağlı erkekleri tercih ederiz, ayrıca arada bir erkek arkadaşını dışarı çıkartırsan ve ona hediyeler alırsan sana daha bağlı olacaktır.

Dürüm sevmiyor, soğan, sarımsak yemiyor olabilirsin. Böyle durumlarda erkek komplekse girer "ulan ağzım da leş gibi kokuyordur şimdi hatun rahatsız olcak" der. Bu böyle devam ettikçe sana karşı soğuk davranmaya başlar istemsiz olarak sonu ayrılıktır.

Eğer öğrenci evinde kalıyorduysa erkek arkadaşın evini toplamıyor, yemeğini pişirmiyor olabilirsin; eh çocuk üniversiteye gelecek akla sahipse bu yetilere sahip olmayan kız arkadaşı ne yapsın? Çiğköfte yoğuran, meze hazırlayan antepli bi kız bulmuştur kesin...

Ya da balonlu olduğun için seni bana "fake" atıyor diyerek kendisinden süresiz olarak uzaklaştırmış, yörüngenin dışına fırlatmış olabilir :/

Örnekler çoğaltılabilir aslına ama temel olarak bir erkek bu nedenlerden ayrılır sevgilisinden.
Sosyal ağlarda paylaş

Charsi said:
ivy said:
@çarşı
ben hem kız hem erkek için konuştum sınırlandırmadım :)

@ivy

ilk olarak çarşı değil charsi ikinciside pardon ben yanlış anlamışım ozaman özür dilerim

denyoya bak hem quotelamıs üstüne @ivy yazmıs kafasına diz geldi normal tabi
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...