Spidee Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 Erkek neden bırakır? İlişki monotonlaşır, aynı kızla bir şeyler yaşamak tat vermemeye başlar, karı koca moduna girmişinizdir artık, fakat bünyemenin kanı kaynamaktadır, yeni tatlar, yeni heyecanlar aramaktadır, bırakır. Çok trip atıyorsundur, başının etini yiyiyorsundur, kıskançlık yapıyorsundur. İlişki erkeği mutlu etmekten çıkıp bir yük halini almaya başlar, babasının oğlu olmadığın için erkek yükü bırakır. Ayrıca erkek milleti yatağa giden yolda gerekirse evlenme bile teklif eder. Fonksiyonda "Erkek" yerine "Kız" koyup aynı sonuca ulaşabilirsiniz. Gerçekler bunlar, no offense. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 uzman kişi konuştu sdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 bence kimse yeni girdigi bi ortamla böyle özel bişeyi paylaşmak istemez. kanımca ya erkek bunu topici açan, yada kız ve dikkat çekmek istiyor. 2side bana uzak olsun bb Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JD Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 Spidee said: babasının oğlu olmadığın için erkek yükü bırakır. yok artık ya :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 Yani bunlar benim gerekçelerim, daha komplike şeyler de vardır elbet, ama onlar da bu temaların etrafında dallanıp budaklanıyorlar en nihayetinde. Ayrıca başkası da olabilir evet, onu unutmuşum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
burtonesk Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 sıkılmıştır, başkasına takılmıştır büyük ihtimalle. bana yapıldı oradan biliyorum. bir gün seni seviyorum der ve ertesi günse yeaa gitmiyor böyle der. bu kadar basit. ayrıca geri döndürecek bir yolun olmadığını da ekleyebilirim bu duruma. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Charsi Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 Kılsındır. Ashkoom die geziorsndur peşinde. burun bokunu koltuğun altına yapıştırıorsundur. ayrıca çok uzun boylusundur veya çok zayıfsındır :) benim bırakma sebeblerim bunlar dier türlü emmeyede gömmeyede gelirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 Bir erkek durduk yere bırakmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 bu sorunun cevabını burda arıyorsan kurtulmus cocuk bence :> Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Charsi Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 Dynun said: Bir erkek durduk yere bırakmaz. hadi ya :) bizde bir saattir bunu düşünüordk p.s: alan yetkilisine ayar verilmez maazallah çarpar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 yok şöyle bi baktım da bütün postlarda neden sonuç gitmişiz. durduk yerde ile alakalı olmamış. alttaki nedenlerin ne olabilce vs vs. ama yalan mı şimdi bi erkek durduk yere bırakmaz ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ivy Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 sevmiyordur gerçekten seven insan zor anlaşılır artık çoğu insan rol yapıyor malesef Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MarcOConner Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 yani istedigini alamazsa bırakır durduk yere ama bu biraz durduk yere olmuyo heralde ama nedensiz gibi durur... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Charsi Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 ivy said: sevmiyordur gerçekten seven insan zor anlaşılır artık çoğu insan rol yapıyor malesef ivy okdr sıkan kızlar varki bi sevgi bi heycanla başlıorsun sonra karşındaki yılıştıkça olay sakız kıvamına geliyor. kısa sürede çürüyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 Senden faydalanmak için seni seviyorum diyordur . Seni seviyorum demesine gerek kalmadan faydalanabileceği birini bulmuştur o yüzden de bırakmıştır . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 World of Warcraft? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
medusa748 Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 Evet durup dururken ne kız ne de erkek bırakmaz. İlişkinin sonunu getiren bir şey kesinlikle olmuştur yani normal şartlarda. Bence sevmemekten ziyade bir taraf soğutmuştur bir şekilde kendisini. Bazen çok büyük bir olay olması gerekmez ayrılık için.Ne biliyim ilişkiye bakış açısı, beklentiler, kişilik vs. çok farklı olunca sevmek bile kurtaramıyo ilişkiyi çünkü yoruluyo insan bir süre sonra. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nackreint Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 sana fransızca şiir okuduktan sonra sadece çok güselmiş dediysen bırakır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 Dynun said: erkek adam içine atar :)o acı ama gercek takdir ettim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 yaauu adam bırakmış gitmiş.. şaapılmış şeyin davasını tutuyoruz hala... daha bi iki gün önce bi arkadaşımı sevgilisi terketti, niye ? başka bi kız bulmuş ondan.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ivy Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 @çarşı ben hem kız hem erkek için konuştum sınırlandırmadım :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ekmek Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 Başkasını bulmuş, dalga geçmiş senle. Ona karar verdim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 Bu erkek milleti hep böyle, çok ciddiyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quibble Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 Spidee said: Bu erkek milleti hep böyle, çok ciddiyim. hahah peki :) nerde simdi bu sorunlu bagyan arkadasimiz.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Wissy Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 Erkek aslinda hic birakmaz. Elinin altinda tutar oldugunca... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar