MADBOY Mesaj tarihi: Kasım 5, 2007 Mesaj tarihi: Kasım 5, 2007 Penthesilea said: Dela haric, onun kendi cinsine ilgisi oldu hep ama iste tanri bazilarini boyle yaratiyor bu da normal birsey aslinda. İlke allah belanı vermesin sdfsd. Ha şaka bir yana, Sezer'in dediği çok doğru, geçen sene ve önceki sene Açık liseye yeni geçtiğimden dolayı biraz temelim çürüyecek gibiydi (Yok daha lise yaşlarındayım, yani 20 25 yaşına gelip açıktan lise bitirmeye çalışan ağabey değilim.), 2006 sonu gibi toparlamaya başladım ve temeli eski haline getirmiş durumdayım, temel olayı gerçekten önemli birşey. İlk başta koznüz zünüz formülü cart curt kafama sığdıramazken, pisagor vs gibi şeylerle aramın felaket açılmış olmasına rağmen, planlı çalışmayla toparlayarak düzeltebildim bu sorunu. Şart birşey zaten, insanın zekâsı/kapasitesi de yeterliyse, önemli olan planlı çalışmak, günde 124125132 soru çözüp 1 senede 60 kilodan 120 kiloya çıkmak, ertesi sene de cümle kurmayı denemek değil olay. Ha zekâsına güvenip de "Ben çalışmam, geçerim kitap açmadan, basit işler bunlar." mantalitesinde olanlar da var ki, ilkokul - ortaokul döneminde kaldı o olaylar bence, lise dersleri tamamen planlı ve yeterli çalışmaktan ibaret.
Slat Mesaj tarihi: Kasım 5, 2007 Mesaj tarihi: Kasım 5, 2007 Topic starter geç bu gazları.. Senle eğitim ve öğretim hayatının üniversiteye kadar nasıl olması gerektiğini paylaşmak istiyorum.. İlkokulda kızları pandikle, ders çalışmana gerek yok zaten Ortaokulda 31'e başla, ders çalışma salla lise giriş sınavını Lisede karı kız, içki, sigara olaylarına gir, ders çalışma öss'de sıç Haa şimdi opsiyonel bir noktaya geldik.. Lise 3'ten sonraki ilk sene istersen ders çalışmayıp bir sene daha karaciğerinden alkolü, aklından hatunları eksik etmeyebilirsin.. Ama ondan sonraki sene çalışmak zorundasın ve neresi olursa olsun bir yere kapak atmak zorundasın.. Daha "Ahh naptım ben, keşke ..... yapsaydım" moduna giremezsin, girmeye hakkın yok.. Henüz geç değil yani :/
Emaleth Mesaj tarihi: Kasım 5, 2007 Mesaj tarihi: Kasım 5, 2007 UmraniyeSapigi said: ...yaşım oldu 17 anca şimdi anlıyorum hayatı... kahretsin dostum, ben hala anlamıyorum!!!!1!birbirbir
aquila Mesaj tarihi: Kasım 5, 2007 Mesaj tarihi: Kasım 5, 2007 sen daha 14sun ama, ilerde sen de anlarsin ;p.
Syn Mesaj tarihi: Kasım 5, 2007 Mesaj tarihi: Kasım 5, 2007 Xaenin said: Normaldir o yaşlarda , o yaşların tadı haylazlıkla çıkar . Ben daha beterdim lisede . Annem beyoğlunun ortasında ağlardı veli toplantısından çıkınca . Sonra kafana dank ediyor bi anda büyüdüğün zaman , ailen senle gurur duyuyor . Düzelir . benim annem okulda ağlamıştı lise2de iğrençötesi bir durum bağırsa çağırsa dövse bu kadar koymuyo.zaten o günden sonra kırık sayısı 7den 0a indi,ailenin etkisi büyük.
Baluu Mesaj tarihi: Kasım 5, 2007 Mesaj tarihi: Kasım 5, 2007 hakkaten ya ben de halen anlamiyorum hayati :D
oper Mesaj tarihi: Kasım 5, 2007 Mesaj tarihi: Kasım 5, 2007 çok komikmiş gibi de sırıtıyo şuna bak.. para kazanmak zorunda kalırsan anlarsın o zaman hayatı bir güzel ;)
Llama Mesaj tarihi: Kasım 5, 2007 Mesaj tarihi: Kasım 5, 2007 17 yaşında bunu diyip akıllanıp iyi işler yapmaya başladınmı bir çok güzel işi yapmış olursun gelecekte ama uyguluya bilmen önemli
Silmarwen Mesaj tarihi: Kasım 5, 2007 Mesaj tarihi: Kasım 5, 2007 Yok merak etme, genellikle maximum 1 sene sonra geçiyor :D
wsadad Mesaj tarihi: Kasım 5, 2007 Mesaj tarihi: Kasım 5, 2007 17 yas sendromu da denebilir 18 olunca gecio ama bu 1 sene biraz zorlar tabii
N-c Mesaj tarihi: Kasım 6, 2007 Mesaj tarihi: Kasım 6, 2007 bana şimdie kdr kimse bşi demedi ve hep kendi sorumluluklarımı kendim yaptım nerdeyse hiç kopya çekmedim ve notlarım da iyiydi ve sonuç: hepinizden daha mutluyum ha bide aşığım
PrudenT Mesaj tarihi: Kasım 6, 2007 Mesaj tarihi: Kasım 6, 2007 sadece son kelimeye katılıyorum n-c diğerleri bana ters :P
oper Mesaj tarihi: Kasım 6, 2007 Mesaj tarihi: Kasım 6, 2007 N-c said: bana şimdie kdr kimse bşi demedi ve hep kendi sorumluluklarımı kendim yaptım nerdeyse hiç kopya çekmedim ve notlarım da iyiydi ve sonuç: hepinizden daha mutluyum ha bide aşığım hepimizden daha mutlu olduğun kanısına nerden vardın acaba O.o
proggorp Mesaj tarihi: Kasım 10, 2007 Mesaj tarihi: Kasım 10, 2007 ben biraz daha erken girdim bu ruh haline.ha çalışıyor muyum? hayır...ama çalışmam gerek lan diyebiliyorum artık.belki ilerde çalışırım bile.
Diablo Mesaj tarihi: Kasım 10, 2007 Mesaj tarihi: Kasım 10, 2007 son zamanlar okudugum en eğlenceli başlık ve içerik :)
Llama Mesaj tarihi: Kasım 10, 2007 Mesaj tarihi: Kasım 10, 2007 balonu patlamadan yörünge dışına yol almış balonun gazı fazla geldi adama
Queen Mesaj tarihi: Kasım 10, 2007 Mesaj tarihi: Kasım 10, 2007 Abi ne pis okul hayatı varmış patinin ya. Annenizi ne çok ağlatmışsınız.
Sevenos Mesaj tarihi: Kasım 11, 2007 Mesaj tarihi: Kasım 11, 2007 Yeto said: çalışıp alınca o notu "e tabiki alıcaktım" dersin. ama kopya çekip te sınavdan 85 alınca "nası lan?? nası ??" surat ifadesi mutlulukla birleşir. en güzel tarafı da budur zaten bizde kopyanın bile zevki yoktu be =( Sınav kağıtları cevap kağıtlarıyla beraber dağıtılırdı... biz yine sanki hoca görse kızcakmş gbi hızlı hızlı bi panik içinde yazardk :( ama aynı zevki vermyo tabi.
kermit Mesaj tarihi: Kasım 11, 2007 Mesaj tarihi: Kasım 11, 2007 hiç kopya çekmediydim ya çalışkan olduğumdan değilde kim uğraşcak derdinden ahaha o yüzden lise bitti 14 ders kaldı alttan lise bittiktende 3 sene sonra diplomayı alabildim diplomayıda aldım üniyi kazandık diye 3 gün durduk elimde sonra üniye kayıt için verdik hey allam bi tadını çıkaramadım diplomanın gerçi sonra öğrendimki okuldaki en düşük not ortalamasıda bendeymiş.
Korax Mesaj tarihi: Kasım 12, 2007 Mesaj tarihi: Kasım 12, 2007 kopya negüzel bişeydi ya.biz sınavlara hiç çalışmadan giderdik,çalışan tayfadan bütün sınıf çekerdi.yada 2 kişi kopya hazırlardı,kişiden kişiye geçerdi değişirdi çekilirdi falan,ne günlerdi özlüyo insan.
eisenheim Mesaj tarihi: Kasım 13, 2007 Mesaj tarihi: Kasım 13, 2007 kertenkel said: lisede kopya çekip iyi not almak çalışıp not almaktan daha çok mutluluk verir kopya = mutluluk +1580
Öne çıkan mesajlar