Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Manga tavsiye edin

GERGE

Öne çıkan mesajlar

• Genel Yönetici
Şöyle fantazi ya da korku ya da aksiyon ya da polisiye olmayan, hafif komik bir drama biliyorsanız söyleyin - hafif ecchi olması da iyi bonus olur. Dance Till Tomorrow ya da Believers gibi birşey arıyorum. Çok boş da olmasın yani düşünsel açıdan. Ve kesinlikle seinen olsun.
Sosyal ağlarda paylaş

NHK nın mangası.

NHK yı bilmiyorsan söyliyim bi hikikomori ve iki arkadaşının çırpındıkça batmalarını anlatan trajikomik,enteresan bişey.

animesinide mangasınıda tavsiye ederim.(animesi biraz daha iyimser ama yine de çok güzel)

edit:seinen istediğini sonradan gördüm.ne olduğunu bilmiyodum netten baktım.galiba bilmeden tutturdum :P
Sosyal ağlarda paylaş

David Mack'in Kabuki'sini şiddetle tavsiye ederim.. Pek istediğin özellikleri taşımıyor ama muhteşem bir seriye sahip.. Kurgu, geçişler, dil ve çizimi tabiki de eşşiz benim için.. Biraz derin devlet tamamen dram.. Melankolik ve aklı karışmış noh ajanlarının duygusal iniş-çıkışları! gibi en kaba şekliyle özetleyebilirim!
Sosyal ağlarda paylaş

Bu arada tabi ben manga başlığını biraz gözardı ederek bir tavsiyede bulunmuş oldum.. Kabuki David Mack adlı bir Amerika'lı çizer tarafından icra edilmiştir.. Manga denildiğinde Japon çizgilerinin konuştuğu çizimlerden bahsediyoruz.. David Mack ise sadece Japon kültüründen ve çizgilerinden esinlenmiş, ilham almıştır..
Sosyal ağlarda paylaş

• Admin
GERGE said:
Şöyle fantazi ya da korku ya da aksiyon ya da polisiye olmayan, hafif komik bir drama biliyorsanız söyleyin - hafif ecchi olması da iyi bonus olur. Dance Till Tomorrow ya da Believers gibi birşey arıyorum. Çok boş da olmasın yani düşünsel açıdan. Ve kesinlikle seinen olsun.
Demişsin fark etmemişim yukardaki 666 satanı görmemiş say :)
Sosyal ağlarda paylaş

nhk anime'inin başlığı vardı sanırım ama bulamıyorum bozuk arama sistemi sağolsun. ben de yeni izledim, hoş ve düşünmeye de sevketti biraz bazı bölümlerde. :S ama bazı bölümlerde de baygınlık geldi feci, öyle eğlenceli anime olarak tavsiye edemiyorum. devamlı "çık bir hava al" mesajı varken izlediğiniz vakti bile sorguluyorsunuz bir yerden sonra. (:P)

20'ye kadar izlemediyseniz açmayın

ha bir de yamazaki'nin nanako'ya yaptığı edepsizliği hiç yakıştıramadım ehu

Sosyal ağlarda paylaş

Okumadıysan GTO nun mangası da güzeldir. Animeye konulmayan arclar vardı hatta milletin favori arcı animede yoktu diye baya bi cıngar çıkmnıştı. (Uruminin oldugu)

Çizimleri ve duygu sömürüsü itici gelmezse SaiKano mangası güzeldir.

Planetes de fena degil ama ana karakterin tripleri beni fena baymisti.
Sosyal ağlarda paylaş

• 2 hafta sonra ...
  • Yeni Oluştur...