Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 Şöyle fantazi ya da korku ya da aksiyon ya da polisiye olmayan, hafif komik bir drama biliyorsanız söyleyin - hafif ecchi olması da iyi bonus olur. Dance Till Tomorrow ya da Believers gibi birşey arıyorum. Çok boş da olmasın yani düşünsel açıdan. Ve kesinlikle seinen olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ssj4songoku Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 Pek drama sayılmaz ama Love Hina güzeldir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 Seinen diyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ssj4songoku Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 O zaman ben de aramaya inanalım diyorum, google diyorum, 2dk mı almadı diyorum ve link veriyom. http://www.mangaupdates.com/series.html?id=3556 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenris Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 NHK nın mangası. NHK yı bilmiyorsan söyliyim bi hikikomori ve iki arkadaşının çırpındıkça batmalarını anlatan trajikomik,enteresan bişey. animesinide mangasınıda tavsiye ederim.(animesi biraz daha iyimser ama yine de çok güzel) edit:seinen istediğini sonradan gördüm.ne olduğunu bilmiyodum netten baktım.galiba bilmeden tutturdum :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 Baktım oraya da yüzlerce şey var. Bildiğiniz, güzel birşey vardır diye sordum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 NHK'yi indiriyorum şimdi, sağol. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenris Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 mangası sarmazsa bile sen yine animesine bi bak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 NHK ni Youkoso +1 Ortalarda sürekli dönüp dolaşıp başa dönüyorlar gibi gelsede sonu gayet beklenmedik. Şiddetle tavsiye olunur. Light Noveldan çarpma mangası, üstüne animesi de var. İkiside şiddetle tavsiye olunur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paraplegic reverie Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 David Mack'in Kabuki'sini şiddetle tavsiye ederim.. Pek istediğin özellikleri taşımıyor ama muhteşem bir seriye sahip.. Kurgu, geçişler, dil ve çizimi tabiki de eşşiz benim için.. Biraz derin devlet tamamen dram.. Melankolik ve aklı karışmış noh ajanlarının duygusal iniş-çıkışları! gibi en kaba şekliyle özetleyebilirim! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin Virus Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 Satan 666 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paraplegic reverie Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 Bu arada tabi ben manga başlığını biraz gözardı ederek bir tavsiyede bulunmuş oldum.. Kabuki David Mack adlı bir Amerika'lı çizer tarafından icra edilmiştir.. Manga denildiğinde Japon çizgilerinin konuştuğu çizimlerden bahsediyoruz.. David Mack ise sadece Japon kültüründen ve çizgilerinden esinlenmiş, ilham almıştır.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cado Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 NANA güzeldir biraz komedi biraz drama birazda romantik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 animesini izlemiyorsan mahou sensei negima... okumadıysan ichigo %100 ve love hina manga Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin Virus Mesaj tarihi: Kasım 5, 2007 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2007 GERGE said: Şöyle fantazi ya da korku ya da aksiyon ya da polisiye olmayan, hafif komik bir drama biliyorsanız söyleyin - hafif ecchi olması da iyi bonus olur. Dance Till Tomorrow ya da Believers gibi birşey arıyorum. Çok boş da olmasın yani düşünsel açıdan. Ve kesinlikle seinen olsun.Demişsin fark etmemişim yukardaki 666 satanı görmemiş say :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Kasım 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2007 nhk anime'inin başlığı vardı sanırım ama bulamıyorum bozuk arama sistemi sağolsun. ben de yeni izledim, hoş ve düşünmeye de sevketti biraz bazı bölümlerde. :S ama bazı bölümlerde de baygınlık geldi feci, öyle eğlenceli anime olarak tavsiye edemiyorum. devamlı "çık bir hava al" mesajı varken izlediğiniz vakti bile sorguluyorsunuz bir yerden sonra. (:P) 20'ye kadar izlemediyseniz açmayın ha bir de yamazaki'nin nanako'ya yaptığı edepsizliği hiç yakıştıramadım ehu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Kasım 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2007 20'ye kadar izlemediyseniz açmayın ha bir de yamazaki'nin nanako'ya yaptığı edepsizliği hiç yakıştıramadım ehu Mangasını okumayacaksan bak sadece Nanako esasında sürtüğün önde gideni. Mangasında yaptıklarını görsen gözlerine inanamazsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Kasım 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2007 şöyle kabaca baktım farklı gibi, sonra okumayı düşünüyorum bir ara. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenris Mesaj tarihi: Kasım 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2007 o yukarda spoilerlarda yazılanlar zaten mangayla anime arasındaki en büyük farklardan bi tanesi.karakterle beraber dumur olup kalıyosun :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 Tam istediğim gibi çıktı manga. Başta yazdıklarımı da ben NHK'yi sevenlere tavsiye edeyim bari. Özellikle Dance Till Tomorrow, bana manga sevgisini aşılamıştı. Believers fazla grafik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Kasım 10, 2007 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2007 Bitiyor neredeyse, çok da beyendim. Yok mu başka? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Kasım 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2007 Okumadıysan GTO nun mangası da güzeldir. Animeye konulmayan arclar vardı hatta milletin favori arcı animede yoktu diye baya bi cıngar çıkmnıştı. (Uruminin oldugu) Çizimleri ve duygu sömürüsü itici gelmezse SaiKano mangası güzeldir. Planetes de fena degil ama ana karakterin tripleri beni fena baymisti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Kasım 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2007 Hala arıyorsan kesinlikle Nodame Cantabile oku. Nasıl oldu unuttuysam =/ Ahanda ANN linki : http://www.animenewsnetwork.com/encyclopedia/manga.php?id=4441 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Kasım 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2007 ilk okuduğum manga nodame cantabile oldu bayıldığım için anime'e ve hoşuma da gitti çok. ama anime halinde müzikle beraber başka oluyor cidden. devam ettirecekler umarım. :S GYABO! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenris Mesaj tarihi: Kasım 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2007 honey and clover ın var mıydı mangası? o da fena gitmeyebilir.bayaa hafif gibi ama bazı bölümler beni benden almıştı. bi de o nodame nin bi mehteran (böyle mi deniyodu?) oyuncağımı ne vardı ya...onu almak lazımdı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar