Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Ekşi Sözlük Çaylak Yazar Alımı

cavanagh

Öne çıkan mesajlar

guru said:
sevgili sozluk yazarlari,

onlarca kez sorulmasi dolayisi ile belirtmek isterim ki; ayni ip'den giren esiniz, dostunuz, kardesiniz varsa endiselenmenize gerek yok. kisisel tarihcenizde not alinmak uzere "su su nickli yazar ile ayni ip'den giriyorum" seklinde bir notu moderatorlerden birine iletmeniz halinde sorun cozulecektir.
Sosyal ağlarda paylaş

ya ben login olamıyorum. deliricem artık. nedir bu ekşinin login sorunu anlamadım.

şifremi unuttum ozelligini kullandım, yeni sifre gonderdiler maile. kullanıcı adım nickim değilmiş tamam. emailimi yazıyorum altına da gonderdikleri sifreyi, yok girmiyo. hatalı diyo, nasıl iş bu.
Sosyal ağlarda paylaş

toggie said:
ya ben login olamıyorum. deliricem artık. nedir bu ekşinin login sorunu anlamadım.

şifremi unuttum ozelligini kullandım, yeni sifre gonderdiler maile. kullanıcı adım nickim değilmiş tamam. emailimi yazıyorum altına da gonderdikleri sifreyi, yok girmiyo. hatalı diyo, nasıl iş bu.

o hesabı unut bence. benim de başıma aynısı geldi, başka hesap aldım onla takılıyorum. gerçi onda da 11 entry girip bıraktım. siteye girmiyom. yazar olana kadar bekliycem :D
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...