Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Ekşi Sözlük Çaylak Yazar Alımı

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
4Ever said:
oha olmuşum cidden :)way be :D hemen bi entry cakmam lazım

valla sen böyle söyleyince ben seni yazar oldun sandım
yoksa ezmiyorum yani
benimde durumum senden farklı değil
asd
Mesaj tarihi:
hayırlısıyla yazar olun da hehe
ama çok sıra çook=)
referans olayı vardı miğferdibi alımlarında,yine olursa bi referans mafyası kurup halletmemiz lazım hepinizi=)
Mesaj tarihi:
DoruK said:
lan annem de üye olmuş ahauhhah bugün 5 mesaj yazmış neden onaylamadılar diyo fln.. ee benimle aynı ipden girerse nerden bildiricez durumu öyle bişi bulamadım mesaj da atılmıyo kimseye..

kişisel bilgilerine yazacakmışsın.
Mesaj tarihi:
yazar olunca 11. entry i bkz entry si yapıp bırakcam öyle
7. nesilken banladılar, bkz entryleriyle 1000 entry yapardım diyodum kısmet olmadı, şimdi hiç kasamam
ama sub-etha olayı güzel, eksi müze hala duruyorsa orada, 1 saat takılyosun en az, çok zvekli silinen enrtelri okumak
Mesaj tarihi:
guru said:
sevgili sozluk yazarlari,

onlarca kez sorulmasi dolayisi ile belirtmek isterim ki; ayni ip'den giren esiniz, dostunuz, kardesiniz varsa endiselenmenize gerek yok. kisisel tarihcenizde not alinmak uzere "su su nickli yazar ile ayni ip'den giriyorum" seklinde bir notu moderatorlerden birine iletmeniz halinde sorun cozulecektir.
Mesaj tarihi:
ya ben login olamıyorum. deliricem artık. nedir bu ekşinin login sorunu anlamadım.

şifremi unuttum ozelligini kullandım, yeni sifre gonderdiler maile. kullanıcı adım nickim değilmiş tamam. emailimi yazıyorum altına da gonderdikleri sifreyi, yok girmiyo. hatalı diyo, nasıl iş bu.
Mesaj tarihi:
ben 3 gün önce yani üyeliğin açıldığı gece 2 de 10 mesajı yazdım ama hala kabul edilmedim. doğru şeyler yazdım çünkü 1 saat uğraştım özenle yazdım. 1-2 gün içinde mail atacaz yazıyor
genel bi durummu ne zaman kabul edilirim ?
Mesaj tarihi:
toggie said:
ya ben login olamıyorum. deliricem artık. nedir bu ekşinin login sorunu anlamadım.

şifremi unuttum ozelligini kullandım, yeni sifre gonderdiler maile. kullanıcı adım nickim değilmiş tamam. emailimi yazıyorum altına da gonderdikleri sifreyi, yok girmiyo. hatalı diyo, nasıl iş bu.

o hesabı unut bence. benim de başıma aynısı geldi, başka hesap aldım onla takılıyorum. gerçi onda da 11 entry girip bıraktım. siteye girmiyom. yazar olana kadar bekliycem :D
Mesaj tarihi:
oldum login. sadece kullanıcı adını girince kabul ediyor. maili sallamıyor hiç. kullanıcı adı da nick'ten bagımsız oldugu için ne sectiğimi hatırlayamamıstım.
Mesaj tarihi:
ben kullanıcı adımı da denedim, belirlemiştim yani, onla da kabul etmedi ne ayaksa :S

zuhaha ben de girdim şimdi kullanıcı adımla. ii be, zort nickini daha çok istiyodum :D
aşık memo :P
  • Yeni Oluştur...