CoolRider Mesaj tarihi: Kasım 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2007 Yeni yazar alımı konu canlığı olarak dönmüş. Çılgınlar gibi entry giriyor millet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
4Ever Mesaj tarihi: Kasım 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2007 şuan ben 10 tane tamamlasam yeter cok sıkıcı bir iş :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
4Ever Mesaj tarihi: Kasım 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2007 Mayhem said: @4Ever oradaki nickin nedir ? staywithme dokuzunce nesil senin nick nedir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mayhem Mesaj tarihi: Kasım 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2007 abi sen yazar olmamışsın daha çaylaksın asd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
4Ever Mesaj tarihi: Kasım 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2007 Mayhem said: abi sen yazar olmamışsın daha çaylaksın asd neden eziyorsun direk caylak felan diye :( hevesim kactı daha atıcak 4 tane entry var :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mayhem Mesaj tarihi: Kasım 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2007 4Ever said: oha olmuşum cidden :)way be :D hemen bi entry cakmam lazım valla sen böyle söyleyince ben seni yazar oldun sandım yoksa ezmiyorum yani benimde durumum senden farklı değil asd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
4Ever Mesaj tarihi: Kasım 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2007 olmuşum derken caylak yazar yani :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Kasım 6, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2007 hayırlısıyla yazar olun da hehe ama çok sıra çook=) referans olayı vardı miğferdibi alımlarında,yine olursa bi referans mafyası kurup halletmemiz lazım hepinizi=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Kasım 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2007 DoruK said: lan annem de üye olmuş ahauhhah bugün 5 mesaj yazmış neden onaylamadılar diyo fln.. ee benimle aynı ipden girerse nerden bildiricez durumu öyle bişi bulamadım mesaj da atılmıyo kimseye.. kişisel bilgilerine yazacakmışsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Kasım 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2007 yazar olunca 11. entry i bkz entry si yapıp bırakcam öyle 7. nesilken banladılar, bkz entryleriyle 1000 entry yapardım diyodum kısmet olmadı, şimdi hiç kasamam ama sub-etha olayı güzel, eksi müze hala duruyorsa orada, 1 saat takılyosun en az, çok zvekli silinen enrtelri okumak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Kasım 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2007 ya ben okur olarak kalmak istiyodum..beni yazar yapmasalar da okur hesabımı geri verseler olmamı.1-2 basarısız yazar olma deneyimim var da :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Kasım 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2007 guru said: sevgili sozluk yazarlari, onlarca kez sorulmasi dolayisi ile belirtmek isterim ki; ayni ip'den giren esiniz, dostunuz, kardesiniz varsa endiselenmenize gerek yok. kisisel tarihcenizde not alinmak uzere "su su nickli yazar ile ayni ip'den giriyorum" seklinde bir notu moderatorlerden birine iletmeniz halinde sorun cozulecektir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Todesengel Mesaj tarihi: Kasım 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2007 problem $udur ki yazarliginiz onaylanmadan mesaj atamazsiniz.. sdasdfdsasddas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horten Mesaj tarihi: Kasım 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2007 2005 girişli okur hesabım vardı ama şifre mifre faide etmiyo yalan olduk anlaşıılan. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
taz Mesaj tarihi: Kasım 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2007 hala ekşiye yazar oldum oley diye sevinen varmış demek :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Kasım 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2007 sevinmeyelim mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 ya ben login olamıyorum. deliricem artık. nedir bu ekşinin login sorunu anlamadım. şifremi unuttum ozelligini kullandım, yeni sifre gonderdiler maile. kullanıcı adım nickim değilmiş tamam. emailimi yazıyorum altına da gonderdikleri sifreyi, yok girmiyo. hatalı diyo, nasıl iş bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nukbasliklikiz Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 ben 3 gün önce yani üyeliğin açıldığı gece 2 de 10 mesajı yazdım ama hala kabul edilmedim. doğru şeyler yazdım çünkü 1 saat uğraştım özenle yazdım. 1-2 gün içinde mail atacaz yazıyor genel bi durummu ne zaman kabul edilirim ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 öncelikle okurların attığı test mesajlarına göz atıp onları kabul ediyorlar sanırım. daha sonra yeni üye olanlara gelir sıra. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 toggie said: ya ben login olamıyorum. deliricem artık. nedir bu ekşinin login sorunu anlamadım. şifremi unuttum ozelligini kullandım, yeni sifre gonderdiler maile. kullanıcı adım nickim değilmiş tamam. emailimi yazıyorum altına da gonderdikleri sifreyi, yok girmiyo. hatalı diyo, nasıl iş bu. o hesabı unut bence. benim de başıma aynısı geldi, başka hesap aldım onla takılıyorum. gerçi onda da 11 entry girip bıraktım. siteye girmiyom. yazar olana kadar bekliycem :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 oldum login. sadece kullanıcı adını girince kabul ediyor. maili sallamıyor hiç. kullanıcı adı da nick'ten bagımsız oldugu için ne sectiğimi hatırlayamamıstım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 ben kullanıcı adımı da denedim, belirlemiştim yani, onla da kabul etmedi ne ayaksa :S zuhaha ben de girdim şimdi kullanıcı adımla. ii be, zort nickini daha çok istiyodum :D aşık memo :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternalus Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 ya mesela email adresini kullanarak giriş yaptım. sonra bi entry yazdım. o entryi görebiliyoruz ya hani, orda görünen benim neyim oluyor? oh bebek soruyo gel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 orda gorunen derken, girdiğin entry'den mi bahsediyosun? sadece moderatorler ve sen gorebiliyosun girdigin entry'yi, caylaklıktan cıkana kadar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mayhem Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 tabi ne zaman çıkılırsa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar