Cthulhu Mesaj tarihi: Kasım 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2007 bu arada bu sabah itibariyle 33.955 kişi kayıt olmuş =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AthleT Mesaj tarihi: Kasım 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2007 E 100.000 kişi yazar alımını bekliyordu. O kadar da olsun kutulu =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternalus Mesaj tarihi: Kasım 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2007 kapanmadı mı daha bu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Kasım 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2007 CthuLhu said: benim eski çaylakıklarımda hep 10 sınırdı..10dan fazla entry girilemiyordu..şu an 23 entry'm var ve hala bir şeyler yazma hakkım.nasıl oldu ki bu? ben de düşündüm bunu, altından bişeler çıkacak galiba. entry rekorunu kırmak için kaldırmış olabilirler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ovchinnikov Mesaj tarihi: Kasım 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2007 DoruK said: silmişler lan benim 2 yıllık okurumu ehe girmiyom aynı kaderi paylasıyoruz :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Kasım 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2007 varmı bi gelişme,yazar olan? çaylağım ulan 24 saattir sfdsfd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Kasım 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2007 ben sabah yine denedim, kendi gönderdiği şifreyi kabul etmemekte ısrarlı sistem. hayır maili de giriyorum. tüm clarkkent modlarını denedim. daha napim. ekşi sux Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternalus Mesaj tarihi: Kasım 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2007 oper hikayeni tam bilmiyorum ama aynı isim ve maille tekrar kayıt olmayı dene belki silmişlerdir senin hesabı yazılarını beğenmeyip Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Kasım 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2007 aga işte sorun orda, şifreyi unuttum dedim şifre gönderdi sistem. neden mailim hala kayıtlı ki :S tekrardan uye olmayı deneyeyim ama sanmıyorum. edit: yok abi, aynı nick ve maille kaydolmuyor, buadrese yazar kayıtlı diyor, tekrar şifre istedim ama yine yanlış diyor. yau biri yardım etsin, modlara bi haber çaksanız böyle bi arkadaş var diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zgrw Mesaj tarihi: Kasım 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2007 ya hala çaylağım ya, ne zaman yazar yapcaklar beni :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Kasım 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2007 41 bin 100 tane çaylak var an itibariyle e anca Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternalus Mesaj tarihi: Kasım 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2007 gecenin bi yarısı itibariyle o. hala kapanmadıysa o bayaa bi artmıştır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Kasım 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2007 evet ben de çaylak oldum, mutlu muyum? bilmem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Kasım 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2007 efendim durduramıyoruz, git gide artıyorlar ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Kasım 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2007 dün 13.40tan beri bekliyorum :) 3086 onay bekleyen çaylak var şu an. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Kasım 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2007 gelecek ay yazar olursunuz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Kasım 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2007 ok süper. BÖHÜ BE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mayhem Mesaj tarihi: Kasım 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2007 ya napcaksınız yazar olup. beklemeyin boşuna, boş iş ek$i falan. ps: of 1 gündür bekliyorum hala çaylağım asd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Queen Mesaj tarihi: Kasım 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2007 Abi kapansın artık nolucak böyle doldu taştı iki günde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Kasım 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2007 oper olarak ekşiye girdim. zort nickim hala aktif görünüyor ama giriş yapamıyorum :( bana entry girin plx Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lethious Mesaj tarihi: Kasım 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2007 8. nesil olmuşum. bakalım yazarlıkları nasıl onaylayacaklar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BaaL Mesaj tarihi: Kasım 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2007 10. entry i girdikten 3 dakika sonra yazar oldum:p 7. nesil oldum bide negüzel negüzel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zgrw Mesaj tarihi: Kasım 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2007 ben hala çaylağım :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Kasım 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2007 bence 7. ve 8. nesile katılacak olanları direk onaylamışlar 9.ları bekletiyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mayhem Mesaj tarihi: Kasım 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2007 bune be 3. sınıf vatandaş muamelesi görüyoruz resmen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar