Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Ekşi Sözlük Çaylak Yazar Alımı

cavanagh

Öne çıkan mesajlar

o kadar heyecan yapmıştım tekrardan yazar oldum diye (29 ekim gecesi), 1 buçuk ay sürdü gazım. gerek artan trollemeler olsun, gerek her iki başlıktan birinin kürt / kemalist yorumlaması içerikli olsun, boku çıktı bildiğiniz. zerre tad almıyorum yazarken, günde 5 başlık bulabilirsem kar kalıyor. onlarında 2 tanesi falan bknz verip karma toplamaya yarıyor. bazen düşünmüyor değilim ben mi yaratıcılığımı yitirdim yoksa hakkaten yazacak birşey kalmadı mı artık?
Sosyal ağlarda paylaş

zeppelin doğru diyor şu an cok bok durumda sözlük öyleki ssg gitti daha önceden sözlükten uçurulmuş olan 1-2-3.nesil yazarlara af bile cıkardı (author vs geri alındı) ama yinede o tadı yok bok oldu işin açıkcası siyasal serbesite olduğu icin allahtan pati yasakladı siyasi konuları :p
Sosyal ağlarda paylaş

• 2 hafta sonra ...
forgiver said:

her entry ye özel mesaj atıp duygularını ifade eden diğer yazarlara nasıl davranıyorsunuz
önceden karı mı acaba diye bakıp ona göre cevap atıyordum, şimdi sallamıyorum, odunluk mu acaba

ahgahgaha. içli şarkıların altına duygusal yorum yapınca kesin 2-3 aşk acısı çeken "dişi" öm yolluyor. deneyin görün :p

genelde "evet haklısın çok kötü ınga :(" gibi bir cevap yollayıp muhabbeti bitirmek en iyisi :p
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...