Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Ekşi Sözlük Çaylak Yazar Alımı

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
şu anda çaylak onay listesinde 1916. sıradasınız.

yaklaşık 3 ay önce 10k idi bi ara zınk diye 5k ya düştü sonra şaka yapıp 2kya düştü ve şuan işkence gibi, her gün 5-10 sıra atlıyor bazen hiç düşmüyor.
Mesaj tarihi:
o kadar heyecan yapmıştım tekrardan yazar oldum diye (29 ekim gecesi), 1 buçuk ay sürdü gazım. gerek artan trollemeler olsun, gerek her iki başlıktan birinin kürt / kemalist yorumlaması içerikli olsun, boku çıktı bildiğiniz. zerre tad almıyorum yazarken, günde 5 başlık bulabilirsem kar kalıyor. onlarında 2 tanesi falan bknz verip karma toplamaya yarıyor. bazen düşünmüyor değilim ben mi yaratıcılığımı yitirdim yoksa hakkaten yazacak birşey kalmadı mı artık?
Mesaj tarihi:
zeppelin doğru diyor şu an cok bok durumda sözlük öyleki ssg gitti daha önceden sözlükten uçurulmuş olan 1-2-3.nesil yazarlara af bile cıkardı (author vs geri alındı) ama yinede o tadı yok bok oldu işin açıkcası siyasal serbesite olduğu icin allahtan pati yasakladı siyasi konuları :p
Mesaj tarihi:
her entry ye özel mesaj atıp duygularını ifade eden diğer yazarlara nasıl davranıyorsunuz
önceden karı mı acaba diye bakıp ona göre cevap atıyordum, şimdi sallamıyorum, odunluk mu acaba
Mesaj tarihi:
bazen çok güzel konular oluyor bazen ise okurken bile sıkılıyorum. çaylak yazar şeysini en son açtıklarında bende bir katılayım demiştim 2-3 entry girdim sıkıldım.

uğraşamam. okumak daha zevkli.
  • 2 hafta sonra ...
Mesaj tarihi:
dasaaa said:

başucu eserlerimin aynı zamanda zamanın ötesinde olmasına anlam veremiyorum..

başucu eserleri entry'nin karakter sayısıyla alakalı. oylamayla ilgisi yok.
Mesaj tarihi:
forgiver said:

her entry ye özel mesaj atıp duygularını ifade eden diğer yazarlara nasıl davranıyorsunuz
önceden karı mı acaba diye bakıp ona göre cevap atıyordum, şimdi sallamıyorum, odunluk mu acaba

ahgahgaha. içli şarkıların altına duygusal yorum yapınca kesin 2-3 aşk acısı çeken "dişi" öm yolluyor. deneyin görün :p

genelde "evet haklısın çok kötü ınga :(" gibi bir cevap yollayıp muhabbeti bitirmek en iyisi :p
Mesaj tarihi:
Deacon özelden bi konuşalım şu entryler hakkında.

ayrıca sözlük toplu yazar alımı yaptı yine, bi kontrol etsin 2008 önceis kayıt olanlar. yine ağızlarına sıçmışlar biçare diye isim takmışlar.

sürünün köpekler der gibi.
  • Yeni Oluştur...