ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Aralık 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2009 21 aralık ssgnin doğumgünü olduğu için her sene bir aksiyon çıkıyormuş, hazırlıklı olun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Or1on Mesaj tarihi: Aralık 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2009 bu sene de geçen senenin aynısı olsun be. :( tam tamına 10 aydır bekliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Aralık 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2009 bende çaylaklığa dusurulmustum. son 2 3 haftadır boyuna guzel guzel entryler giriorm. artık bugunde yazar olamazsam bırakır giderim heralde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Or1on Mesaj tarihi: Aralık 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2009 abi ben anlamıyorum nasıl çaylaklığa düşüyorsunuz. gerçekten. :) nedir yani kriterleri? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Aralık 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2009 abi ben cok mal mal entryler girmiştim. sora tekrar kontrol etmiştim harbi cok bile dayanmıslar bana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
abvblizzard Mesaj tarihi: Aralık 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2009 Her yazı yazan yazar olamıyor malesef. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Or1on Mesaj tarihi: Aralık 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2009 bide ben 11. nesilim, şansım daha da az. edit: bekleme sırasında 15000'lerde falan ama... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Or1on Mesaj tarihi: Aralık 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2009 hiçbir şey olmamış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Batuhan_BJK Mesaj tarihi: Aralık 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2009 Or1on said: bu sene de geçen senenin aynısı olsun be. :( tam tamına 10 aydır bekliyorum. biri çıkıp gelse "sabırtaşı" dese bu çaylak sırası azap oldu bize... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Aralık 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2009 21000. liğe kadar yukselmişim sırada. iyi bari. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masteis Mesaj tarihi: Aralık 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2009 şu anda çaylak onay listesinde 1916. sıradasınız. yaklaşık 3 ay önce 10k idi bi ara zınk diye 5k ya düştü sonra şaka yapıp 2kya düştü ve şuan işkence gibi, her gün 5-10 sıra atlıyor bazen hiç düşmüyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tuor_annare Mesaj tarihi: Aralık 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2009 puaa 91. sıradayım.ne hoş lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Artariel Mesaj tarihi: Aralık 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2009 şu anda çaylak onay listesinde 21038. sıradasınız. bu sıra ilk defa onay bekliyor olmanıza ve 10 entry'yi ne zaman doldurduğunuza göre belirlenmektedir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zeppelin Mesaj tarihi: Aralık 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2009 o kadar heyecan yapmıştım tekrardan yazar oldum diye (29 ekim gecesi), 1 buçuk ay sürdü gazım. gerek artan trollemeler olsun, gerek her iki başlıktan birinin kürt / kemalist yorumlaması içerikli olsun, boku çıktı bildiğiniz. zerre tad almıyorum yazarken, günde 5 başlık bulabilirsem kar kalıyor. onlarında 2 tanesi falan bknz verip karma toplamaya yarıyor. bazen düşünmüyor değilim ben mi yaratıcılığımı yitirdim yoksa hakkaten yazacak birşey kalmadı mı artık? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scorch Mesaj tarihi: Aralık 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2009 zeppelin doğru diyor şu an cok bok durumda sözlük öyleki ssg gitti daha önceden sözlükten uçurulmuş olan 1-2-3.nesil yazarlara af bile cıkardı (author vs geri alındı) ama yinede o tadı yok bok oldu işin açıkcası siyasal serbesite olduğu icin allahtan pati yasakladı siyasi konuları :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Aralık 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2009 her entry ye özel mesaj atıp duygularını ifade eden diğer yazarlara nasıl davranıyorsunuz önceden karı mı acaba diye bakıp ona göre cevap atıyordum, şimdi sallamıyorum, odunluk mu acaba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gecko Mesaj tarihi: Aralık 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2009 bazen çok güzel konular oluyor bazen ise okurken bile sıkılıyorum. çaylak yazar şeysini en son açtıklarında bende bir katılayım demiştim 2-3 entry girdim sıkıldım. uğraşamam. okumak daha zevkli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
trix Mesaj tarihi: Aralık 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2009 bir gün çaylak oldum, dediler 10 entry gir. girdim, ertesi gün yazardım, meğerse aranan kanmışım arkadaş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ocak 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2010 başucu eserlerimin aynı zamanda zamanın ötesinde olmasına anlam veremiyorum.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cairne Mesaj tarihi: Ocak 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2010 trix said: bir gün çaylak oldum, dediler 10 entry gir. girdim, ertesi gün yazardım, meğerse aranan kanmışım arkadaş. buyuk adamsin Sdf :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deacon Mesaj tarihi: Ocak 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2010 dasaaa said: başucu eserlerimin aynı zamanda zamanın ötesinde olmasına anlam veremiyorum.. başucu eserleri entry'nin karakter sayısıyla alakalı. oylamayla ilgisi yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deacon Mesaj tarihi: Ocak 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2010 forgiver said: her entry ye özel mesaj atıp duygularını ifade eden diğer yazarlara nasıl davranıyorsunuz önceden karı mı acaba diye bakıp ona göre cevap atıyordum, şimdi sallamıyorum, odunluk mu acaba ahgahgaha. içli şarkıların altına duygusal yorum yapınca kesin 2-3 aşk acısı çeken "dişi" öm yolluyor. deneyin görün :p genelde "evet haklısın çok kötü ınga :(" gibi bir cevap yollayıp muhabbeti bitirmek en iyisi :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
küheylan Mesaj tarihi: Ocak 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2010 Deacon özelden bi konuşalım şu entryler hakkında. ayrıca sözlük toplu yazar alımı yaptı yine, bi kontrol etsin 2008 önceis kayıt olanlar. yine ağızlarına sıçmışlar biçare diye isim takmışlar. sürünün köpekler der gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apis Mesaj tarihi: Ocak 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2010 3000 kişi alınmış bugün. İçerdeyiz artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deacon Mesaj tarihi: Ocak 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2010 biçare yazarlar çok reröre (:P) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar