roket adam Mesaj tarihi: Aralık 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2008 OHA SÜPER. YAŞASIN. Dokuzuncu nesil sabırtaşı yazar olmuşum. Son entry girdiğim tarih 7 ay önce. Yuh. Nick: Murtaza koptagel İstatistikler 6. ..onay bekleyen caylak 40673 yalan olur bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
münazara Mesaj tarihi: Aralık 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2008 ben hala olmamışım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Aralık 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2008 bende 9. nesil sabırtaşı yazar oldum nick: corbadanbrazic Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cintonik Mesaj tarihi: Aralık 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2008 ben de 10. nesil sabırtaşı.Daha önce normal 8. nesildim.anlamsızca uçuruldum.dönüşüm muhteşem olacak sadf tabi kötü bi şaka değilse. nick cajanek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Aralık 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2008 patladı sanırım sozluk. en azından arada arada patlıo. patlıo duzelio surekli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deacon Mesaj tarihi: Aralık 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2008 ben de 9. nesil sabırtaşı olmuşum. hayırlı olsun. şaka bence ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternalus Mesaj tarihi: Aralık 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2008 ssg söylemiş, en az 6 aydır bekleyen ve sözlüğe son 1 ayda giriş yapan herkesi miğferdibi gibi "sabırtaşı" ibaresiyle almışlar. şutlanmayacaklarmış gün sonunda. yani tüm çaylaklar yazar olmamış. kaç bin kişi acep? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Aralık 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2008 ya madem çok olduk, şöyle bir liste oluşturalım aramızda da paticik olarak biribirmizi ekleyelim, tanıyalım, kolaylık olsun falan. ben bildiklerimle başlıyorum listeye, kendinizi eklerseniz sevinirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Aralık 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2008 doruk cavanagh eternalus Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rerore Mesaj tarihi: Aralık 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2008 9 nesili almışlar da bi tane de 10 nesil vardı onun nicki daha güzeldi onla girmeyi pek takmadığım için son 1 ayda yalan olmus neyse banlanana kadar yenisi açılır zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Aralık 21, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2008 çok var abi onun için ayrıca bişi olabilir, mesela şimdi yaptığım şunun gibi birşey paticik üyesi sözlük yazarları Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azure_Knight Mesaj tarihi: Aralık 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2008 anam dokuzuncu nesil sabirtasi yazar yazıyo lan sabreden derviş misali neyse nick silenka benide ekleyin listenize Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Aralık 21, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2008 yukardaki linke entry girerseniz ordan birbirimizi bulup badilemek daha rahat olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Aralık 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2008 benim başlığıma ilgi gösterin diyorsun yani =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Aralık 21, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2008 yok arkadaşlar birbirlerini bulsun diye şeyettim=) yoksa bu günlerde başlık hit olsa da olmasa da bişi değişmez günde 3-4k entry girilir herşey arada kaynar gider 1 hafta fln=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DueLisT Mesaj tarihi: Aralık 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2008 dualist Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DueLisT Mesaj tarihi: Aralık 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2008 sabırtaşları şutlanabilir yanlız hadi hayırlısı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Aralık 21, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2008 yanlış entry girildiğinde direk çaylak yaparlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yezid Mesaj tarihi: Aralık 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2008 kasım 2007'den beri çaylağım hiçbir şey de olmamışım desem? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Max Damage Mesaj tarihi: Aralık 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2008 1 hafta önce rahatça giriş yaptığım kullanıcı adım ve şifremle bugün giriş yapmayı denedim ama kabul etmiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Aralık 21, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2008 geçmiş olsun sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Max Damage Mesaj tarihi: Aralık 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2008 madem şutlanıcam neden 1 sene beklettilerki :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Aralık 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2008 yezid said: kasım 2007'den beri çaylağım hiçbir şey de olmamışım desem?son 1 aydır hiç login olmamışsın demek ki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Aralık 21, 2008 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2008 21 aralık sebebi ve uzun süredir bekletilmenin nedeniyele binlerce kişiyi sabırtaşı yazar ilan etmiş ekşi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yezid Mesaj tarihi: Aralık 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2008 CthuLhu said: yezid said: kasım 2007'den beri çaylağım hiçbir şey de olmamışım desem?son 1 aydır hiç login olmamışsın demek ki her sözlüğe girdiğimde login oluyorum abi, her gün giriyorum neredeyse =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar