Eternalus Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2008 içimden bi ses diyo ki forgiver in yeni hesabı çaylaklıktan çıktı. du bakalım. nerden biliyorum? çünkü forgiver reloaded entry mi oylamış biri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternalus Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2008 şimdi gördüm, dasaa da yazarmış paticikten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
throine Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2008 şimdi gördüm 18.12.2007 tarihinden beri hala çaylağım. 8-) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apis Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2008 Şimdi kontrol ettim hala çaylakmışım. 6-7 ay oldu 10 mesajda bırakın dediler bıraktık 10 mesaj yazıp? Neyse artık ayda bir girip bakarım tekrardan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2008 facebook hamlesiydi o.. çok beklersiniz daha :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternalus Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2008 genjler hazır bakmışken şöyle kısasından bir entry giriniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Queen Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2008 İşin sırrını kontrollü deney yaparak öğrendim. Bi ara olayda ssg'nin bi algoritma hazırladığını, çaylaklığın ona göre onay sırasına alındığını söylüyordu. Yazar olan arkadaşım da sürekli ekşi sözlükte ve giriş yaparak kullanıyordu. Demek ki ekşi sözlükte giriş yapmış olarak çok zaman geçirmek gerek öne alınmak için. Ghost mouse açıcam da üşeniyorum hep unutuyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternalus Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2008 sözlükte geçirilen süre de denklemde var. etkilediğini ben de duymuştum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2008 ben hep giriş yaparak takılıyorum ekşide. tık yok hala yıl oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2008 Queen said: İşin sırrını kontrollü deney yaparak öğrendim. Bi ara olayda ssg'nin bi algoritma hazırladığını, çaylaklığın ona göre onay sırasına alındığını söylüyordu. Yazar olan arkadaşım da sürekli ekşi sözlükte ve giriş yaparak kullanıyordu. Demek ki ekşi sözlükte giriş yapmış olarak çok zaman geçirmek gerek öne alınmak için. Ghost mouse açıcam da üşeniyorum hep unutuyorum. okurken de şimdi de çok az online oluyorum.. toplam 40 entryim var ve hiç kasmadım.. kasmıyorum da.. bence kasmayanları alıyorlar :S zorlamıyorum hiç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternalus Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2008 dasaa şukela lazım mı? eheheh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elaidi Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2008 Ben 20 entry falan girdim hala çaylak modda takiliyorum bu ne lan hahahaha kaç ay oldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2008 adamların olayı çaylaklık süresini ellerinden geldiğince uzun tutmak zaten çaylaklar accountları dahil her şeyi zamanla unutuyorlar sdfds. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Syn Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2008 ben 10 tane girmiştim çaylakken zınk 1-2 hafta sonra yazar olmuştum, adamlar kontrol ederken en önce en az entry girenleri kontrol ediyorlardı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Syn Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2008 dasaaa said: Queen said: İşin sırrını kontrollü deney yaparak öğrendim. Bi ara olayda ssg'nin bi algoritma hazırladığını, çaylaklığın ona göre onay sırasına alındığını söylüyordu. Yazar olan arkadaşım da sürekli ekşi sözlükte ve giriş yaparak kullanıyordu. Demek ki ekşi sözlükte giriş yapmış olarak çok zaman geçirmek gerek öne alınmak için. Ghost mouse açıcam da üşeniyorum hep unutuyorum. okurken de şimdi de çok az online oluyorum.. toplam 40 entryim var ve hiç kasmadım.. kasmıyorum da.. bence kasmayanları alıyorlar :S zorlamıyorum hiç aynen öyle kasmayanları alıyorlar =)) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aente Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2008 almasınlar artık yeter. forum oldu zaten, yeminle paticik daha kaliteli, rating uğruna, reklam uğruna patates ettiler sözlüğü patates. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2008 paticik zaten hep daha kaliteliydi B) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CoolRider Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2008 Abi zaten kaliteyi düşüreni şutluyorlar! Dengeye gelmesi biraz zaman alır ama kesinlikle yeni kadro birkaç aya dahada sağlamlaşır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aente Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2008 CoolRider said: Abi zaten kaliteyi düşüreni şutluyorlar! yok öyle bir şey, kaliteyi düşüren şutlanıyor falan efsane bunlar. şutlananlar yazı yazarken formatı tutturamayan, cümle kurmayı bilmeyen, ya soru cevap tribine giren saftirikler. sözlüğün ebesini dikkat ve incelikle belleyen bir kitle 3 senedir "formata aykırı değil" cümlesinin arkasından sözlüğü çoktan becerdi haberiniz yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CoolRider Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2008 Bilemiyorum ben hala okurken çok eğleniyorum, güzel ve bilgilendirici yazılar hala çoğunlukta. Hatta birşeyi araken önce sözlüğe bakıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2008 ya 10000+ yazarın olduğu biyerde kalite mi olur allasen. şurda toplasan 300 adam aktif yazıyordur patide burda bile bazen kalite inanılmaz düşüyor. bazen ben katkıda bulunuyorum buna Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2008 34142 kişi onay bekliyor hala..kimseyui almyorlar yani. aylardır 30kda duruyor bu sayı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shuTdoWnX Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2008 almasınlar onlar kaybeder Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aente Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2008 ne kaybedecek allasen? 30bin kişi kapısında bekliyor zaten. Türkiye'nin en çok hit alan sitelerinden birisi, adamların işi artık sözlük falan değil ticaret, sizde çok önemli bir yazar adayı değil, reklam gelirlerine katkı getiren google analytics rakamlarısınız artık. içeriğin ve içindeki yazarların haline bakılınca anlaşlıyor bu. 5-6 sene önceki sözlüğün halini bilseydiniz anlardınız içeriğin ne yöne gittiğini. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CoolRider Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2008 Arkadaşım üyelerin içeriğiyle beslenen bir yerde bu sende ki elitizm düşünceleri neden. Yeni gelenlerden beyinsiz olanlar gibi harbiden komik, bilgili adamlarda var. Diğer eski yazarlarda allahın lutfu değildi internet alemine senin benim gibi adamlardı. Senin mantığınla Wikipedia gün geçtikçe genişleyip büyümüyor yerlerde sürünüyor. Herşeyde bir elitizm herkeste bir "Ben eşsiz inci tanesiyim!" anlayışı. Sölük bundan öncede reklam alıyordu hatta üye alımı çok nadir olduğu için merak ve istek yaratıyordu, elit gençlerimizde site bu yüzden daha fazla hit alıyordu. Ama o çok beğendiğin yazarlar yazmayı yeni konu açmayı azaltıllar hatta o bahsettiğin 5 sene önce günlük açılan konusu 100lerde gezerken 1 sene önce bir sayfa doldurmaz hale geldi. Yani değişime, gelişime her kurum, bünye direnir ama gerekliğinden hiç kimse kaçamaz. Yani artık bırakın bu "Nerde o eski günler!" ayaklarını, yine tıpış tıpış giriyorsunuz o siteye yine okuyorsunuz saatlerce. ps: ayrıca adam türbe işletmiyor tabiki para kazanıcak, beğenmiyorsan daha güzelini daha özelini yaparsın. Nitekim binlerce klonuda var nette. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar