Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Mehmetçiklerimiz serbest bırakıldı.

Angelotti

Öne çıkan mesajlar

said:
Apex
Üye
§ 04 Nov 2007, 18:11 [ Alıntı ] [ Özel Mesaj ]
--------------------------------------------------------------------------------
gözümüz aydın ama gerçekten dtp'liler mi sağlamış bunu ?
DTP liler sağlamadı zaten serbest bırakılacaklardı. Bizde ve yurtdışında gerçekleşen benzer eylemler hep serbest bırakma ile sonuçlanır. Sadece el kaide kafa kesiyor onlar farklı. Daha önce Refah Partili vekiller kurtarmıştı heasapta şimdi DTP liler, yine hesapta...
Sosyal ağlarda paylaş

geçmiş olsunda dtpli bir kadın milletvekilinin askerleri alırken gözlerim yaşardı, ağladım demesi ve kendisiyle çelişmesi garip geldi. ayrıca k.ırak'ın tüm pkk bürolarını kapadık, kampları gezdik bomboş demeside bu işte bir bit yemiği dedirtiyor bana ya neyse önemli olan askerlerimizin sağ salim geri dönmesi.
Sosyal ağlarda paylaş

İnkar edilemeyecek bir gerçek var; ABD dünyanın en büyük birkaç askeri gücünden biri, 300 milyon nüfuslu bir sanayi ülkesi, en üstün teknoloji onlarda. Ve onların askerleride Irak'ta Afganistan'da esir düşüyor. Neredeyse hiçbirini kurtaramadılar, çünkü karşı taraf pazarlığı yanaşmadan kafa kesiyor. ABD'nin bile başına gelen niye bizim başımıza gelmesin ki? Bence şu durumda sevinmek gerek sadece. 8 annenin yaşarken çektiği cehennem azabı son bulmuştur önemli olan da bu.
Sosyal ağlarda paylaş

Verilmek istenen mesaj net

biz öyle bir örgütüz ki istesek türk ordusundan esir alırız ama bir o kadar merhametliyiz ki esirlere çok iyi davranıp serbest bırakırız biz terör örgütü değiliz sadece hakkımızı arıyoruz ama karşı taraf şiddet uyguladığı için kendimizi koruyoruz.

askerlere ve ailelerine geçmiş olsun Türkiyeye de geçmiş olsun sınır ötesi operasyon falan yok artık pkk-barzani el ele kürdistan gelişim sürecine girmiştir ABD nin de üstün yardımlarıyla.
Sosyal ağlarda paylaş

önemli olan Türkiye'nin geleceği önemli olan 8 insan değil milyonlarca insanın kaderi..bence tabi.Ama yanlış anlaşılmasın bırakmasalardı öldürmeselerdi demiyorm zaten olay baştan yanlış esir vermek çok küçük düşürücü bi durum bu hareketi yaparak da zaten sempati duymaya hazır çevrelerden baya sempati topladılar.
Sosyal ağlarda paylaş

@ ombakkombak
amerikan askerleri kendi ülkelerinde mi esir düşüyor yoksa bi yerleri işgal etmeye çalışırken mi esir düşüyor arada dağlar kadar fark var hele ki bizim durumumuzla abd yi karşılaştıramazsın bile abd de abd askerini esir alacaklar tüm dünyayı bombalar o manyaklar
neyse

genel olarak esir düşmektense ölmeyi tercih ederim zaten askere de gidince öyle süper gizli şeyler öğrenemeyeceğimiz için kimse beni esir alsa işkence etmez ki pkk işkence edip arkasındaki dış desteği kaybetmek istemez. bunları geçelim ben okuduğum kadarıyla bunları öğrendim benim atalarım da teslim olmamış esir düşmemiş şehit düşmüşler ama kimseye de sen niye teslim oldun neden ölmedin diyemeyiz sanırım adamlar derse sen bana ne verdin ki benim canımı istiyorsun işin içine bissürü şey girer peki olayın nasıl gerçekleştiğini tam olarak biliyor muyuz?oradaki 8 gencin bir anlık yanlışlık yapıp teslim olmadıklarını ya da o an için ölümden korkmuş olabileceklerini vs

asıl bakılması gereken konu hükümetin ve TSK nın konuya yaklaşma biçimi TSK ne yapabilir tartışılır çünkü askeri olarak tüm k.ırak ı ev ev arayamazsın belirgin noktaları ararsın vs yani teröristin açısından düşün askerin muhtemel arayacağı noktalara değil de daha güneye götürürsün esirleri vs
ama hükümetin elinde eminim k.ıraktakilere de ıraktakilere de abd dekilere de ab dekilere de karşı kozu vardır bu kozları iyi oynamak lazımdı yani şimdi pkk çok cici vs gibi gözüküyordur dış basında bakın askerlerinizi öldürmedi vs deniyordur yani ulan adamlar askerlerimizi kaçırdı ne öldürmesi kaçırması bile çok büyük olay ki sanki 24 25yılda sadece 8 asker kaçırıldı
nerde kaldı o kadar şehit nerde kaldı o kadar gazi?işte bütün bu noktalarda hükümetin bişiler yapması lazımken eminim tayyeap dedi dtp gitsin konuşsun biz k.ırak a girmicez onlar da askerlerimizi bıraksınlar yoksa halk tepkisi yükseliyor zaten sansür koyamıyoruz bu işe dur diyemeyiz
allah sonumuzu hayıretsin
Sosyal ağlarda paylaş

Saçma sapan konuşmayın be adamların nasıl şartlar altında teslim olduğunu bilmiyoruz.. Bilgisayar başında sıcacık evlerinizden böyle ithamlarda bulunmayın

Teslim olan askerlerimizin hiçbir suçu yok, bütün suç yüreksiz, korkak beş para etmez hükümetindir..
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...