Mike Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 9 tane atıcaz besiktaslı jimnastik klübü icin rekoru alcaz ellerinden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 yavaş atın. tutamıyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 O degilde Forvet yok semih napıcak bakalım bugun.. tek forvet çıkıcaz sanırım Tümer dünkü idmanda sakatlanmış onun yerine Api oynicak..Deivid ve Lugano Kart Cezalısı.. Çok sakin ve kontrollu oynamamız lazım psb çok çabuk dagılan bi takım..İlk 20 dakika 1tane gol bulmamız lazım ama Semih'den korkuyorum ben acıkcası.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
2pacAmaruShakur Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 fener yener bi üst tura cıkar adamlarda yıldız futbolcu var yönetim getiriyo ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 Fener 9 tane atarsa Beşiktaşı bırakır Fenrei tutarım. Aha da buraya yazdım. Atamayacağı için değil, atsın vallahi. İstiyorum atmasını. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
diablotg Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 burda fenerbahçeden bahsediyoruz ağzını toplayalım 10 da atar 15 te henry de alır ronaldinho yuda pafla çıkar barcelonayı tanımaz ona göre Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 başarılar fb. colin ilk 11 baslayacak galiba ilk defa, hakkını verebilirse galibiyet gelir gibi. ama deplasmandakinden daha zor bir maç olacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 Az önce NTV radoyoda dinledim. Tümer oynayacakmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Argue Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 Dünkü üzüntüden sonra milletçe bugün yüzümüz gülsün. PSV yi yenecek gücümüz, isteğimiz, motivasyonumuz var, müthiş taraftar desteğide arkamızda. Eywah semih, oyunda, Tümer girebilir, yok şu oynamıyor bu sakat gibi bahaneler şampiyonlar liginde oynayan bir takım için geçerli maazeretler değil. Kazanmak için çıkıyoruz. Şampiyonlar liginin TEK şampiyonlar grubundan lider çıkacağız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
malik Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 fenerbahçenin adam gibi oynayacağına can-ı gönülden inanıyoruz ,başarılar diliyoruz . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoubleW Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 Eğer PSV aynı futbolunu oynarsa ilk maçtaki fener fark atabilir, umarım kazanan fener olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luinir Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 Güzel, zevkli bir maç seyretmek istiyorum. Açıkçası kimin kazanacağı pek umrumda değil, gerçi ilk sayfara Başarılar PSV diye bir mesaj atmıştım ancak o şaka anlamlıydı. Fenerbahçe'nin galibiyeti veya mağlubiyeti beni ne sevindirir ne de üzer. Fenerbahçe bu maçta rakibinin çok fazla üstüne gitmeden dengeli bir oyun oynaması gerekiyor aynı grubun diğer maçlarında yaptığı gibi. Taktiği de yine 4-4-1-1 olmalıdır. Şöyle bir kadro çıkmalı bence sahaya: --------Volkan--------- Gökhan-Yasin-Edu-R.Carlos- Appiah-Deniz-Mehmet-Vederson ----------Alex------------- ---------Semih-------------- Lugano'nun yokluğunda Yasin'in oynaması daha iyi olur. Bundan önce 2 maçta oynadı sanırım ve iyi gözüktü. Orta saha ise mücadeleci olmalı diye düşünüyorum. O yüzden Appiah-Deniz-Mehmet üçlüsü oynalı. Vederson'da sol taraftan hücuma hızlı çıkışlarıyla destek yapabilir. Ama ben Fenerbahçe'nin santraforu olmadığını düşünüyorum ve kötünün iyisi olarak mecburen Semih'i koydum. Semih ligde sonradan girip golünü atıyor ama Avrupa'da oynadığı maçlarda ben daha iyi oynadığını veya gol attığını görmedim. Fener'in acilen santrafor alması şart. Saygılar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zydar Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 bi tümer bide denizden korkuyorum abi. vadersonda uzaktan vurup taca yollamazsa topları tamamdır bu maç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mayhem Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 0-1 psv alır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 PSV'yi yenip,gruptan çıkma yolunda süper bir avantaj elde etmeyi ,hatta Inter'le İtalya'da grup liderliği maçına çıkmayı bırak;dünkü Türk takımımızın hezimetinden sonra olası bir galibiyetle kahraman ilan edilme şansını Fenerbahçe bence tepmez ve ne yapar eder,galip gelir...Dünden önce böyle kesin düşünmüyordum ama şimdi olasılığı çok kuvvetli..Belki de Fenerbahçe'nin Şampiyonlar ligi tarihinde banko favori olduğu tek maç bu maç.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 fener alır inşallah gruptan çıkması lazım... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CaNNi Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 2-1 aldık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nameless Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 çok extreme bi skor olsa da 4-0 doğuyo içime Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lorrotar Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 8-0 dan sonra extreme skor diye bişey yok benim için.bence de 4-0 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drakkahn Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 5 olsun yeter bize, 8 de gözümüz yok, 6 yı görmüş geçirmiş insanlarız allaha şükür :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 3-1 fb Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeBuffAndHeal Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 1-0 olsun bizim olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fmea Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 deividin ve luganonun olmamasi kotu oldu.appiah oynamayabilir colin oynayabilir onun yerine bence appiah hala hazir degil ve sag kanatta cok verimsiz oldugunu sagir sultan biliyor kendiside sag kanatta oynamak istemiyorum demisti..ama gokhan roberto carlos gibi tecrubeli bir adam degil, colin oynarsa geriye gelip yardim edermi gokhana onu bilmiyorum sag kanatta kotu problem yasayabiliriz..bide deniz faktoru var tabi adam gununde olunca ayakta alkislanacak futbol oynuyor degilse yuhlanacak bole bi adami sadece fenerde gorebiliriz zaten :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 PSV'ye guveniyoruz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CaNNi Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 Penthesilea said: PSV'ye guveniyoruz Psv ye İddia falan oyna da para kazanalım sizden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar