Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

7 Kasım / Fenerbahçe - PSV

kertenkel

Öne çıkan mesajlar

hedefi ne fenerin o önemli. bir üst tura çıkmaktı e yaptı sayılır , peki şimdi ne olucak. pes etmeden futbolunu oynarsa düzgün bir biçimde. fenerin çekinilicek bir takım olduğu ortada bi bakıma. ben güveniyorum. en azından ilerki turlarda elensek bile. kötü bir futbolla elenmiyeceğimize inanıyorum. güzel gidiyor herşey. umarım bozulmaz.
Sosyal ağlarda paylaş

Doğru söyleniyor,Fenerbahçe'nin grubu kolaydı,yine çıkardı bence Fenerbahçe fakat bu kadar 4 maçtan rahata kavuşamazdı..
Eğer CL'de kendine bir yer edinmek istiyorsan,grubundaki 1.torba takımını boşvercen o her ihtimal 1. diye hesapliican ve 2. ve 3. torbadan gelecek takımlara bakacaksın.Gerek PSV gerek CSKA gayet dişine göre takımlar,diğer grupların torbalarına bi bakarsanız görürsünüz.
Sosyal ağlarda paylaş

Starda tribünler 1-2-3-4-5-6-7-8 diye tezahurat yapıyolar çok eğlenceli yahu :) Tebrikler fenerime yanlız İlker Yasin fener rahat yarı finale gider gibi birşey söyledi o kadar uçmamak lazım , avrupada bizden çok üstün 7-8 takım vardır rahat.
Sosyal ağlarda paylaş

toggie said:
Ezmode said:
B) en kolay grup yahu evet şampiyonların grubu. tamam zaten gs yada bjk gelse 18 puanla çkardı yahu.. dokundurun siz afern tatmin oln inceden

robot musun sen?

ehe chat bot o arkadaş. merve gibi bişey işte tolgacım.

editz: elm o 1-2-3-4-5 diye değil 10-9-8-7-6-5-4-3-2-1 diye sayılıp sonra üçlü diye gidiyor. ha bir de fenerbahçeli taraftarlardan ricam beceremedikleri işlerle uğraşmasınlar, olmuyor =P
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...