Ezmode Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 ya dürüst ol kıskanclktan kuduryosn iste böyle sacma sapan seylerle dokundurmaya calısıosn ya. tamam abi robotum ben ok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mayhem Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 ben bu kazımı seviyorum ya. kral adam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fmea Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 gokhan cok iyiydi ya..fazla gol pozisyonu yakalayamadik nedense alex cok erken sakatlandi sanirim 35. dakikada falan gitti onun kasik yine ama oynamaya calisti sonra dayanamadi agrilarina aleks yine resital yapicakti olmadi :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 keşke 9 atsaydık da beşiktaş'ı kurtarsaydık ama olmadı :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 lol. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Creus Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 hedefi ne fenerin o önemli. bir üst tura çıkmaktı e yaptı sayılır , peki şimdi ne olucak. pes etmeden futbolunu oynarsa düzgün bir biçimde. fenerin çekinilicek bir takım olduğu ortada bi bakıma. ben güveniyorum. en azından ilerki turlarda elensek bile. kötü bir futbolla elenmiyeceğimize inanıyorum. güzel gidiyor herşey. umarım bozulmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Overseer Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 LAY LAY LAY LAAAAAY Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mumu Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 ehe tebrikler fenerbahçeye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 Doğru söyleniyor,Fenerbahçe'nin grubu kolaydı,yine çıkardı bence Fenerbahçe fakat bu kadar 4 maçtan rahata kavuşamazdı.. Eğer CL'de kendine bir yer edinmek istiyorsan,grubundaki 1.torba takımını boşvercen o her ihtimal 1. diye hesapliican ve 2. ve 3. torbadan gelecek takımlara bakacaksın.Gerek PSV gerek CSKA gayet dişine göre takımlar,diğer grupların torbalarına bi bakarsanız görürsünüz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CaNNi Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 bir ki üç dört beş altı yedi sekiz bu ne be :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luinir Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 MadCat şimdi ne diyorsun ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elm Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 Starda tribünler 1-2-3-4-5-6-7-8 diye tezahurat yapıyolar çok eğlenceli yahu :) Tebrikler fenerime yanlız İlker Yasin fener rahat yarı finale gider gibi birşey söyledi o kadar uçmamak lazım , avrupada bizden çok üstün 7-8 takım vardır rahat. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ezmode Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 fener barcelonayı elese gene bi bahane bulursunuz ya.. eminim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mumu Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 toggie said: Ezmode said: B) en kolay grup yahu evet şampiyonların grubu. tamam zaten gs yada bjk gelse 18 puanla çkardı yahu.. dokundurun siz afern tatmin oln inceden robot musun sen? ehe chat bot o arkadaş. merve gibi bişey işte tolgacım. editz: elm o 1-2-3-4-5 diye değil 10-9-8-7-6-5-4-3-2-1 diye sayılıp sonra üçlü diye gidiyor. ha bir de fenerbahçeli taraftarlardan ricam beceremedikleri işlerle uğraşmasınlar, olmuyor =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 abi mode'a giren adamlar acilen banlensin pls. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luinir Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 Ezmode said: fener barcelonayı elese gene bi bahane bulursunuz ya.. eminim. Siz şu UEFA Kupamıza tesadüf diyen takım değilmisiniz ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zydar Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 CaNNi said: bir ki üç dört beş altı yedi sekiz bu ne be :P eheheh tüm türkiye duydu :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 Fenerbahçe,UEFA kupasına çok fazla tesadüf dedi,o yüzden bir GS'Li olarak Fenerbhçenin Avrupa'da elde edeceği ilk başarıya bende tesadüf diyeceğim,ikinci olursa g.t olup susarım..Tebrik ederim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ezmode Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 ha konu nerden nereye geldi ok. dün neydi günlerden ya bu arada canım ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 Luinir said: Ezmode said: fener barcelonayı elese gene bi bahane bulursunuz ya.. eminim. Siz şu UEFA Kupamıza tesadüf diyen takım değilmisiniz ? siz şu UEFA kupasını tesadüfen alan takım değilmisiniz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CaNNi Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 ezikmode on sdgfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 fenerlide degilim ama besiktaslıların macın ardından saldırması cok komik ya.neden saldırdıklarına dair sekiz tane sebep sayabilirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luinir Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 adamınbiri said: Luinir said: Ezmode said: fener barcelonayı elese gene bi bahane bulursunuz ya.. eminim. Siz şu UEFA Kupamıza tesadüf diyen takım değilmisiniz ? siz şu UEFA kupasını tesadüfen alan takım değilmisiniz? Haha şu an çok gülüyorum sana vallahi :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Creus Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 baydım topicin ömrü burda biter. güzel maçtı. izlerken keyif aldım. darısı diğer türk takımlarının başına. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 yok lafı uefa kupasına getirmeyin lütfen. fenerbahce'nin galibiyetinden baska bişey konusulsun istemez burda kimse, ben de istemiyorum. ama kıcı kalkan adamlar da bi kendine gelsin, aklı selim yorumlar yapsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar