oper Mesaj tarihi: Kasım 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2007 babet işte bu: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NoS Mesaj tarihi: Kasım 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2007 Abi bu kadar tartışacak ne vardı ya sonuçta hayatlarında bişeye mensup olmak isteyen ergen sürüsünün bitane eşşek kadar olmuş(sözüm sana avril lavinya(levent yüksele selamlar))kadının peşinden koşması olay ama bu yeni değil ki 90 larda da millet bandanayla dolaşıyormuş sonunda her dönemin ergenlerinde farklı bi tarz vardı ama şimdikiler biraz nasıl denir hmm ÇİRKİN ! ya kardeşim anlıyorum evinde sabun var da bunu niye kafana sürerek ve saçını kaldırarak gösteriyorsun en iğrenci de benim bi tane arkadaşım vardı kız kız tam dudağının altına piercing yaptırmıştı bide götik olacam diye siyah küpe takıyordu kız tam sakallı gibi dolaşıyordu ya X( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xhunarion Mesaj tarihi: Kasım 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2007 Ne olduğunu bağıran giyim tarzlarını beğenmiyorum, bu kadar basit. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Kasım 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2007 Xhunarion said: Türbanlı gothic rulz. Bütün felsefesine aykırı oysa heh. Türbanlı gothic = Cidden var bunlardan ama = Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NoS Mesaj tarihi: Kasım 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2007 namazında niyazında gotik işte daha ne istiyorsunuz >:D< Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xhunarion Mesaj tarihi: Kasım 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2007 Var canım. HIM t-shirt'lülerini falan gördüm, i was like, wtf? o_O Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Muhallebi Mesaj tarihi: Kasım 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2007 I WİSH A WAS A BARZOPUNKER WİTH FLOWERS İN MY HEAD. Saçlar jöleli o değişik önler yapışmış arkası tavuk kümesi gibi yukarı doğru. Geniş yaka gömlek, bağır 4-5'inci düğmeye kadar açık.(bağır kıllı) Esmer, pis sakal, kısa boylu, zayıf, siyah dar pantolon. Metalci kemeri (studded belt), siyah konvers, gömleğin üzerine kareli süeter, gözler sürmeli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Kasım 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2007 fotorafsız olmaz bu işler resiml itanım yapın efendim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ombakkombak Mesaj tarihi: Kasım 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2007 Bir ara Bahçeşehirde takılırken bütün kızlar aynı görünüyordu dar kot pantalon süslü kemer bir yana yatırılmış şapka... O zamanlar çok dalga geçtim yok hepsi aynı taklit bilmemne... Sonra biri yanıma geldi biraz konuştuk falan kıza hasta oldum... Sonra dedimki; kedi-ciğer meselesiymiş. Senin olaya benziyor biraz. O zamanlar 25 kilo daha zayıftım yalnız bir şansım vardı şimdi istediğim gibi bok atabilirim bütün kızlara nasıl olsa kimse bana yüz vermez artık:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Kasım 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2007 ayni fabrika cikisi hatun kizlar deil moda diyoruz buna tutan beenilen bisiyi herkeisn giymesi bu yaz mesela tayt ustune uzun elbise yada etek modaydi gayet severek izledik isteyen istedigini giyer 15 yas muhabbeti yamanin bi mantigi yok beenmiyosan takilmazsin beenmiyosan cikmassin beenmiyosan konusmassin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Kasım 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2007 bizim dersanedeki sınıfta 15 kız var, 14ünün tip aynı.. boyut farkı falan saolsun yoksa ayırt edilmiyolar.. uzunlu kısalı kara kaşlı kara saçlı kızlar..üstleri başları da kara.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Kasım 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2007 Bizim zamanımızda pek yoktu bunlardan, rakam artınca kıymet düşüyo doğal olarak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SirEnis Mesaj tarihi: Kasım 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2007 kızlarda bu tip, erkeklerde ise şu mor gömlekliler çetesi bide 1 kg jöleden imal edilmiş garip saçlar nereye baksam bu tipler bögh geldi artık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BullDoG Mesaj tarihi: Kasım 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2007 onu bunu bilmemde bunlardan kadıkoyde cok var o degil bu tipler genelde 12-13 yasına kadar indi niye öyle giyindiklerini bile bilmiyolar ya simsiyah arkadasın dedigi gibi takılıyolar yada bol pantolon sapka felan rapci olup cıkıyolar sanırım ergenlige girdiklerinden kaynaklanıyo eskiden bukadar yoktu yada olanlarda hakkını veriyodu :D simdi moda oldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ghost_boo Mesaj tarihi: Kasım 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2007 helena said: matama said: yuz vermiyorlar dimi sana haklı söze ne denir hayır bir de nedir bu aşağılama, kızların saçı sarı, kızıl-kahve tonlarında ya da siyah olur normalde, farklı olmak adına saçını mora,yeşile boyamak esas itici olan 2 senedir dar kotlar (slim fit tabiri kullanılır) moda ve çok da şık duruyor, üstüne spor giyersen spor olur gömlek+kazak giyersen de daha ciddi hoş bir hava katar dolayısıyla çok pratik ve kullanışlı aynı zamanda bu nedenlerden dolayı bu kadar tercih ediliyor babetlere gelince moda olmasını bir kenara koyuyorum kesinlikle dünyanın en rahat ayakkabısı, babetlerden sonra spor ayakkabı giymek insana eziyet gibi geliyor kızları bu kadar aşağılayıcı bir eleştiri hakkını nasıl kendinizde buluyorsunuz bir yorum getiremiyorum ama kadıköy-beyoğlu-bağdat caddesinde dolaşsan orada 2 ayrı grup seri üretim olarak tabir edebileceğin erkeklere rastlayabilirsin,ama nedense onları küçümsemeyip kızlara laf edersiniz. Abi benim de kafam kızıl , altımda pantalon var normal , babet giymiyorum tercih meselesi tabi ama hakkaten var bazı kızlar aynı. bildiğin aynı. Ha karakterine bir şey demem. Sadece kızlar mı var? Hayır . Erkekler de var öyle. Aynılar. Ha moda meselesi, bir gruba üye olmanın verdiği rahatlık ve mutluluk doğal bence de.. Ama tüm dar pantalon giyen kızlar falan dememiş .. Bildiğin aynı olanlardan bahsetmiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zheld Mesaj tarihi: Kasım 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2007 kayseride bütün kızlar tek tip bıyıklı =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Syn Mesaj tarihi: Kasım 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2007 BullDoG said: onu bunu bilmemde bunlardan kadıkoyde cok var o degil bu tipler genelde 12-13 yasına kadar indi niye öyle giyindiklerini bile bilmiyolar ya simsiyah arkadasın dedigi gibi takılıyolar yada bol pantolon sapka felan rapci olup cıkıyolar sanırım ergenlige girdiklerinden kaynaklanıyo eskiden bukadar yoktu yada olanlarda hakkını veriyodu :D simdi moda oldu ben de gördüm çok korktum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BullDoG Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 hehe ne korkcam onlar benden korksun =) ama hakkaten bu kadar degildi 2-3 sene yaşlarına göre takılıyolardı daha bi cocuk takılıyolardı :D böyle takılanlarda ondan pek göze batmıyodu =) birde abi gitar çantası taşıyan tipler var 10 dk 30 tane gordum idda ediyorum 30 taneden 10 unun icinde gitar yoktu :D içine baska seyler tıkıstırmıs tasıyo öle =) bu olayı cok once gözlemlemistim =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mike Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 rofl. ne bu afra tafra şu son günlerdeki pati üyelerinde? Kim ne giyerse, giyer kim naparsa yapar kime ne? Ben senın giydiğin katakulli pazar malına laf edemiyosam Senin giydiğin markaya laf etme hakkım yoksa. Sende benım gıydıgım dar pantalona veya, yaptıgım saça karışamazsın. Herkes kendi hayatını yaşıyor, burda yok kızılmıs boyaymıs diye tahrik etmek ne cürret? Yolda geçerken onlarda sana "barzo" diyor, tip tip baktığın için. Sipsiah giyinip saç uzatanlara gık yok, boyayanlara mı var? Kurtulun artık şu önyargılardan. Elini sallasan ellisiymiş rofl. O basit dediğin kızlar elini kırmasın aman. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mike Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 BonePART said: ayni fabrika cikisi hatun kizlar deil moda diyoruz buna tutan beenilen bisiyi herkeisn giymesi bu yaz mesela tayt ustune uzun elbise yada etek modaydi gayet severek izledik isteyen istedigini giyer 15 yas muhabbeti yamanin bi mantigi yok beenmiyosan takilmazsin beenmiyosan cikmassin beenmiyosan konusmassin uh taktir ettim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 erkek adam bakmaz kizin modasina etegine ayakkabisina, noluyo lan yumusamaya basladiniz, televizyon yuzunden hep, lanet olsun amerikan filmleri/dizileri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NoS Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 BullDoG said: birde abi gitar çantası taşıyan tipler var 10 dk 30 tane gordum idda ediyorum 30 taneden 10 unun icinde gitar yoktu :D içine baska seyler tıkıstırmıs tasıyo öle =) bu olayı cok once gözlemlemistim =)Haklısın ya milleti görünce ülkede steve vai malmsteen kaynıyor zannedersin. ama işte gençlerimizin çoğu sahil gitaristiyim ezelden kaldırırım kızı güzelden modelinde olduğu için hava atmaya yönelik hareketler oluyor.Bide bunun bagetle dolaşan tipi var ki onlar da ayrı bir tarz sonuçta hepsi bi tarz ama bilmedikleri şey hepsi artık normal hiç unutmam bi şebnem ferah konserine kot pantolon ve dream theater tişörtüyle gitmiştim ortamdaki en farklı kişilik ben olmuştum :D:D:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 BullDoG said: birde abi gitar çantası taşıyan tipler var 10 dk 30 tane gordum idda ediyorum 30 taneden 10 unun icinde gitar yoktu :D içine baska seyler tıkıstırmıs tasıyo öle =) bu olayı cok once gözlemlemistim =) zuahhahah ne bu yaa :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 10 mağazadan 9 u aynı şeyleri satıyorsa moda buysa aynı tip kızlar diye çemkirmenin manası yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paspatur Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 Onlar default öle doğuyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar