Llama Mesaj tarihi: Kasım 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2007 punkmusunuz emomusunuz rakırmısınız nesiniz siz tam atlandıramıyorum artık herşey anı herşey aynılı bi kerem darbi paltolon ya bi babet yada bi kaykay ayakkabısı ayakta saçlar ya civciv sarısı yada kızıl yada siyah bu 3 renkten şaşma yok saçların kesimler aynı arkalar uzun üstler katkat önde kahkül dudaklar kıpkırmızı gözlere siyah kelam ve 4ü aynı tip geze biliyorlar yanyana aynı anda dolana biliyorlar.. enteresan gerçekten çok rahatsız edici sıkıldım balkona çıktım bunları gördüm bian yavvv. nyie böyle bu iş : ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ssj4songoku Mesaj tarihi: Kasım 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2007 Sanki seri üretim gibi değil mi? Birde beter böcek gözlükleri var ben onlara gıcık oluyorum. Hepside takıyor yani. Hiç mi etrafına bakıp biz neden bir birimize bu kadar çok benziyoruz diye düşünmüyor bunlar? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Kasım 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2007 o kadar çok şey satılmaya başlandı ki,ne oldum delisi olmaya başladı insanlar. ama güzel bisey herkes istedigi gibi yasayabiliyor iste nolacakk nolacakk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
matama Mesaj tarihi: Kasım 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2007 yuz vermiyorlar dimi sana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_LURTZ_ Mesaj tarihi: Kasım 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2007 Llama noktalama işareti plx pek bir şey anlamadım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Kasım 3, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2007 matama said: yuz vermiyorlar dimi sana donumda sallarım hepsini(radyo d'deki muzo'nun lafı çaldım) basitler yanaşa biliyorsun kolay kolay Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Slat Mesaj tarihi: Kasım 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2007 Cık cık çok yanlış bir düşünce bence.. (td) Giyinişleri yüzünden pis götik, tiki, punk wannabe gibi damgaladığımız ve hepsinin karakterlerinin aynı olduğunu düşündüğümüz hatunların içinden çok farklı ve ilginç olanları çıkabiliyor.. İnsanları giyinişleriyle yargılamamak lazım.. Saçını SARIYA boyatmış, baştan aşağı marka giyinmiş bir hatunla çok güzel ve derin bir muhabbet yapıp şaşırabilirsiniz.. Sonra insanları böyle damgaladığınız için kendinizden tiksinebilirsiniz.. falan filan.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
geffen Mesaj tarihi: Kasım 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2007 _LURTZ_ said: Llama noktalama işareti plx pek bir şey anlamadım aynen.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RabbiT Mesaj tarihi: Kasım 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2007 İşte elebaşı. Edit: Resmi değüştürdüm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Kasım 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2007 Selam, Cons'a katılıyorum; o renk tanımlaması nedir öyle :) Slat'a katılıyorum ama Slat şunu da düşünmeleri gerekli; koyun sürüsünden fark kalmıyor. Özgür düşüncenin ışığında verilmiş bir kamuflaj değil o. Moda olanı giyinme kaygısı içersinde kuşanılmış dış donanımlar. Kızılay dağıtıp giydirse bukadar benzerlik yakalayamaz dedirtircesine kopyalar. Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Kasım 3, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2007 ben sadece dış görünüşten bahsettim başka bişey demedim sadece şaşırtıcı o kadar dış görünğüşleri içleride zerre ilgilendirmiyor valla şu aşamada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Murtaza Mesaj tarihi: Kasım 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2007 Arz-talep meselesi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Kasım 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2007 sanki çok yoğun talep var bu tiplere? allah akıl versin öylelerine müptela olanlara. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Kasım 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2007 çok farklı karakterler diyorsunuz, yeditepedeyim biliyosunuz, yüzlerce var bunlardan, %90 aynılar birbirleri ile her konuda. Spawn oluyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ultrAslan Mesaj tarihi: Kasım 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2007 genelde bu kizlar cok tatli olurlar, böyle ne biliyim pek tatlilar ya =)) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Kasım 3, 2007 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2007 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Kasım 3, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2007 oha resim super Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
helena Mesaj tarihi: Kasım 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2007 matama said: yuz vermiyorlar dimi sana haklı söze ne denir hayır bir de nedir bu aşağılama, kızların saçı sarı, kızıl-kahve tonlarında ya da siyah olur normalde, farklı olmak adına saçını mora,yeşile boyamak esas itici olan 2 senedir dar kotlar (slim fit tabiri kullanılır) moda ve çok da şık duruyor, üstüne spor giyersen spor olur gömlek+kazak giyersen de daha ciddi hoş bir hava katar dolayısıyla çok pratik ve kullanışlı aynı zamanda bu nedenlerden dolayı bu kadar tercih ediliyor babetlere gelince moda olmasını bir kenara koyuyorum kesinlikle dünyanın en rahat ayakkabısı, babetlerden sonra spor ayakkabı giymek insana eziyet gibi geliyor kızları bu kadar aşağılayıcı bir eleştiri hakkını nasıl kendinizde buluyorsunuz bir yorum getiremiyorum ama kadıköy-beyoğlu-bağdat caddesinde dolaşsan orada 2 ayrı grup seri üretim olarak tabir edebileceğin erkeklere rastlayabilirsin,ama nedense onları küçümsemeyip kızlara laf edersiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JD Mesaj tarihi: Kasım 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2007 matama said: yuz vermiyorlar dimi sana AHahahaha süper :D yani seçim meselesi arkadaşlar bana göre elinde vakko çanta ayağında adidas ayakkabı üstünde gereksiz takılar olan bir kız yerine bir rocker kızla çıkarım daha iyi.Rocker bir kız kasmaz istediğinizi yapabilirsiniz yani rahattır severim öyle kızları tarzlarıda iyidir Avril ablaya aşıktım eskiden öl desin öliim :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Kasım 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2007 slat a +1 diyorum bizzat yaşadım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Kasım 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2007 kedi ciger iliskisi kurdum ama hadi neyse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Kasım 3, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2007 Masakari said: kedi ciger iliskisi kurdum ama hadi neyse off off abilerim ablalarım ahh bi bilseniz beni böyle demezsiniz ama benim demek istedim bu kızların boşlukları yada bişeyleri değil yaratacılık sıfır kısaca aman neyse bakın dalganıza Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Thealon Mesaj tarihi: Kasım 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2007 Herkes dalgasina baksin asnduhasdas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Kasım 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2007 burundan nasıl geciyor piercing barı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Kasım 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2007 ortada bi aşşağılama göremedim ben. arkadaş neden hepsi böyle giyiniyor diyor. niye kimse farklı bişeler giymiyor? ben şahsen giydiğim bişeyi başkasının üzerinde gördüğüm zaten bi tuhaf olurum, giymek istemem onu. bu kızlarda neden boyle bişe yok diyo hacım herhalde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar