DoruK Mesaj tarihi: Kasım 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2007 2001den yana üye olup 2 mesaj atan vardı bi de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Kasım 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2007 hiç atmayan da vardır :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Kasım 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2007 sizene cnm kasan kasar. söylemedilemi yeni sistemde gereksiz yere post kasanlar kendini belli ediyorlar diye. istediğini yapra insanlar. eski günlere dönülcek illaki post kasma pls !! diye mesaj görmekten bıktıydık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Kasım 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2007 Yeni sistemin ve moderasyonun geri gelmesinin forumu daha yazılası kıldığını düşünüyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Kasım 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2007 Ben seviyorum post kasanları. Madalyaların anlamsızlığını pekiştiriyolar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Kasım 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2007 insanlar potansiyellerini ortaya koyuyor işte. hem arcane'in dediği sebepler, hem de madalya hadisesi falan, bi sürü etken var bu işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ulfang Mesaj tarihi: Kasım 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2007 Asteroth said: Ben seviyorum post kasanları. Madalyaların anlamsızlığını pekiştiriyolar. bunu birilerinin okuması lazım.. tey tey Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Guru Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 valla ben 5 senelik üyeyim daha yeni 500 ü geçtim :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Guru Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 arcane said: Yeni sistemin ve moderasyonun geri gelmesinin forumu daha yazılası kıldığını düşünüyorum. yiğidi öldür madalyaların hakkını yeme (:P) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
UmraniyeSapigi Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 post (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tellos Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 yeni nicklerde pek orijinal =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
UmraniyeSapigi Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 :D asjdasdjhashjd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 acaba kımın fake ı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
UmraniyeSapigi Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 balonu patlatmak için gerekli materyaller nelerdir :)o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fortuna Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 3 senelik patiyim 600küsür msg var sadece DAHA HİÇ MADALYAM OLMADI AGAAAA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar